Küçük Düşün Büyük Olsun!

bime gittim
silikon yastık, bazlama, domestos, diş macunu, yüzey temizleyici, porçöz, pirinç, spagetti, havlu kagıt, krema, çiğ köfte aldım 50 tl tuttu.çok mu sanki

zamanın varsa, market aktüellerini incelesen, hangi ürün nerede ucuzsa oradan alsan? kar kardır kolay gelsin

Küçük yerde yaşıyorum
şokdan alıyorum.
bazen burdaki yerel marketten.
fazla secenek yok.
bir zamanlar int alıyım diye düşünmüştüm kargo ücreti oluyor.

Seninde altının hayırlı olsun :)

yarın öğleden sonra bebek ziyaretine gideceğim. ev yapımı kek ve gram altın götürmeyi düşünüyorum. bu zamanda en iyi hediye, yarım gram dahi olsa bence altın. tabi ki yerine göre

akşam için terbiyeli kuzu incik yapacağım. incikleri haşladım gece, eve gidince de terbiyesini yaparım. yanına da ev yapımı kornişon turşu, bollll yeşil salata ve ayran.ben yemem ama eşime bulgur da var. allah açlıkla terbiye etmesin, gördüklerimizden mahrum etmesin. (aminnnn)

menu gayet guzel
benımde aksama karnıbahar salata(ton balığı alıcam onunla bırlıkte) ve eriştelı mercımek corba var ve yogurt

amiiin. afiyet olsun. ben de dün hazır turşu aldım. yapmıştım bitti. bu vakitte de salatalık nereden bulayım.canım çok istedi onun için hazır aldım. benim de ev de çorbam vardı. kurufasulye yapıcam. bir de siyez bulgurundan pilavım vardı. diyetteyiz diye o bulgurla yapmıştım. yanına da turşu tamam :)

kızlar dolabımda yogurtlar vardı ayrı ayrı kucuk kaplardA
huzunlu huzunlu her actıgımda bakıp gerı kapatıyordum bunları sonu cope gıtmek olacak dıye
ama tasarruflu bır hatun ne yapmaz???
çöpe bır sey dokmez tabikisi
bende onları bırlestırdım
bırazıyla ayran yaptım
gerı kalanıda ara da ayran yapıp ıcıcem
dıyet yapıyorum ara ogunlerde onu ıcıyorum

Çorbada yapabilirsin
garnitür salataya vs kullan

Çorbada yapabilirsin
garnitür salataya vs kullan
canım corbayı onceden yapmıstım ama cok ekşi olmustu yogurdum onu da bıtırememıstık
gırdıgı yıyecegı de ekşitecek o yuzden ayran yaparak tuketıyorum
ama ekşi olmasaydı dedıgın gıbı yapabılrıdım haklısın
bırde yogurt tatlısı var revanı gıbı ondan yapabılırım vaktım olursa
bızım ıcın degılde kv.ler gelcek onlar ıcın

Sen yalnız gitsen eşinde iş çıkışı gelse olmazmı

işte tasarrufun ilk şartı çöpe bişey atmamak,israf etmeye gerek yok. :) benim diyetim karatay diyeti canım. onda istediğin kadar turşu yiyorsun. aslında yemediğin genel olarak unlu şekerli şeyler pirinç,meyve bir tane o da sabah. öğle arasında normalde yenilmiyor. ama ben sabah 7:30 da kahvaltı yapıp akşam çok geç yediğim için öğlen çiğ kuruyemiş yiyorum az bişey. aslında geç yemesek daha çabuk veririm kilo da başka şansım olmuyor. belli şartları var mesela en az 5 saat bişey yememek gibi

Afiyet olsun size bu günkü menümüz aynı benimde turşu çok az kaldı.

Canım bez torbaya dök süzülsün ev yapımı süzme yoğurt olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…