bime gittim
silikon yastık, bazlama, domestos, diş macunu, yüzey temizleyici, porçöz, pirinç, spagetti, havlu kagıt, krema, çiğ köfte aldım 50 tl tuttu.çok mu sanki
Biz gıda yönünden tam takır kuru bakır durumundayız.
Markete gitsek 500 net harcanır.
kuru bakliyat olsun
şarküteri
içecek
kağıt rulo bile son tek kaldı :)
zamanın varsa, market aktüellerini incelesen, hangi ürün nerede ucuzsa oradan alsan? kar kardırkolay gelsin
şok genelde uygun oluyor zaten. sağol canım, hepimizin birikimleri bereketli olsunKüçük yerde yaşıyorum
şokdan alıyorum.
bazen burdaki yerel marketten.
fazla secenek yok.
bir zamanlar int alıyım diye düşünmüştüm kargo ücreti oluyor.
Seninde altının hayırlı olsun :)
menu gayet guzelyarın öğleden sonra bebek ziyaretine gideceğim. ev yapımı kek ve gram altın götürmeyi düşünüyorum. bu zamanda en iyi hediye, yarım gram dahi olsa bence altın. tabi ki yerine göre
akşam için terbiyeli kuzu incik yapacağım. incikleri haşladım gece, eve gidince de terbiyesini yaparım. yanına da ev yapımı kornişon turşu, bollll yeşil salata ve ayran.ben yemem ama eşime bulgur da var. allah açlıkla terbiye etmesin, gördüklerimizden mahrum etmesin. (aminnnn)
yarın öğleden sonra bebek ziyaretine gideceğim. ev yapımı kek ve gram altın götürmeyi düşünüyorum. bu zamanda en iyi hediye, yarım gram dahi olsa bence altın. tabi ki yerine göre
akşam için terbiyeli kuzu incik yapacağım. incikleri haşladım gece, eve gidince de terbiyesini yaparım. yanına da ev yapımı kornişon turşu, bollll yeşil salata ve ayran.ben yemem ama eşime bulgur da var. allah açlıkla terbiye etmesin, gördüklerimizden mahrum etmesin. (aminnnn)
kızlar dolabımda yogurtlar vardı ayrı ayrı kucuk kaplardA
huzunlu huzunlu her actıgımda bakıp gerı kapatıyordum bunları sonu cope gıtmek olacak dıye
ama tasarruflu bır hatun ne yapmaz???
çöpe bır sey dokmez tabikisi
bende onları bırlestırdım
bırazıyla ayran yaptım
gerı kalanıda ara da ayran yapıp ıcıcem
dıyet yapıyorum ara ogunlerde onu ıcıyorum
canım corbayı onceden yapmıstım ama cok ekşi olmustu yogurdum onu da bıtırememıstıkÇorbada yapabilirsin
garnitür salataya vs kullan
Sen yalnız gitsen eşinde iş çıkışı gelse olmazmıyarın ailemin yanına gitme planımız iptal oldu. eşim zorunlu mesaiye kalıyormuş... halbuki ben yarına izin bile almıştım.. neyse artık izin almışken evde kalırım miskinlik yaparım.. temizlik yapmıştım daha detaylı temizlik yaparım yine.. bi kaç çeşit yemek de yapar haftaiçi yükünü hafifletirim belki.. off ya keşke yarın gidebilseydik..
Çok teşekkür ederim sağol canım. Hayırlı birikimleriniz olsun.durkan çok geçmiş olsun, allah şifa versin.
kızlar öğle arası çeyreğimi 239 TL'dan aldım, allah bereket versin
kızlar dolabımda yogurtlar vardı ayrı ayrı kucuk kaplardA
huzunlu huzunlu her actıgımda bakıp gerı kapatıyordum bunları sonu cope gıtmek olacak dıye
bırazıyla ayran yaptım
Afiyet olsun size bu günkü menümüz aynı benimde turşu çok az kaldı.amiiin. afiyet olsun. ben de dün hazır turşu aldım. yapmıştım bitti. bu vakitte de salatalık nereden bulayım.canım çok istedi onun için hazır aldım. benim de ev de çorbam vardı. kurufasulye yapıcam. bir de siyez bulgurundan pilavım vardı. diyetteyiz diye o bulgurla yapmıştım. yanına da turşu tamam :)
Canım bez torbaya dök süzülsün ev yapımı süzme yoğurt olur.kızlar dolabımda yogurtlar vardı ayrı ayrı kucuk kaplardA
bırazıyla ayran yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?