kızlar eltimin aneannesi vefat etmişti.. bu akşam annesigile gidecez eltimle.. fatiha okuyalım dedik.. taziye çoktan bitti de aynı dönemde eşimin de babaannesi vefat ettiği için oraya gidememiştim.. maksat gidip bi fatiha okumak.. oraya giderken ne almak gerek acaba?? yani eli boş gitmemek gerek dimi taziye için.. ben pek kestiremedim ne alsam diye
kızlar eltimin aneannesi vefat etmişti.. bu akşam annesigile gidecez eltimle.. fatiha okuyalım dedik.. taziye çoktan bitti de aynı dönemde eşimin de babaannesi vefat ettiği için oraya gidememiştim.. maksat gidip bi fatiha okumak.. oraya giderken ne almak gerek acaba?? yani eli boş gitmemek gerek dimi taziye için.. ben pek kestiremedim ne alsam diye
ben 5,30da çıkıyorum en geç 6 da evdeyim.. hatta 5.45 te çoğu zaman evde oluyorum.. küçük yerde yaşamanın avantajı..
şok.a gıttım
labne peynırı
tavuk
su
14 harcayıp geldım guya bısey harcamayacaktım
benim de en büyük hayalim erkenden evde olmak .... 7 de çıkıyorum eve varmam 8,30özel sektör muhasebe .. bide bebişim var ki ondan önce 8 de çıkıyordum evde 9-9,90 arası gelirdim .. nasıl dayanmışım diyorum bazen . aynı yerde 13. yılım ... alıştım galiba tempoya ... millet benim enerji için bişeyler içtiğimi sanıyor . komşular falan nazar edecek beni bazen ben bile herşeyi yetiştirdiğimi anlamıyorum ...
amin Allah ozel sektordekılerın yardımcısı olsun
benım mesaı saatlerım daha uygun
haftanın 4 gunu calışıyorum
haftaıcı de bır gun 3.5
iki gun 4.20
bırgunde 5.10 da evde oluyorum
devlette olmak bu acıdan avantajlı
ayy ne güzel keşke benim olsaaaa
offf Allah yardımcınız olsunevet ya benim de ev alınca uzak oldu işyerine. ama ondan sonra da çocuk için tüp bebek tedavi falan derken başka işyerine giremedim. yeni girdiğim iş yeri tedavi için sıkıntı yaratabilir diye... sonra da tazminatımı bırakmak istemedim. 8 yıl olacak. o sebepten uzak idare ettim. valla benim hiç enerjim kalmıyor. eve git yemek hazırla ye otur saat 10 sonra da 11-12 de yat:)
canım bende ozelde calıştım aksam olunca sureklı uyur moddaydım bılırım ahh bılırımbiz öyle bir yoğunluğa alışmışızki, böyle işimiz olsa heralde can sıkıntısından patlarız
hemen haftasonu yemek planı yapmaya koyuluyorum kızlar.. biraz düşüneyim de bu haftasonu az harcamayla neler yapsam acaba.. aklıma gelince yazarım.. fikirlere de açığım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?