Küçük Düşün Büyük Olsun!

Meyve suyu ve kurupasta alırsanız onlarda gelenlere ikram eder, veya çay şeker götürebilirsiniz.
Çok büyük şeyler gitmez ama ikram edilebilecek şeyler olabilir.

başınız sağolsun mekani cennet olsun . kuru pasta ,şeker çay meyve suyu falan olabilir , gelenlere ikram edilir

evet ya benim de ev alınca uzak oldu işyerine. ama ondan sonra da çocuk için tüp bebek tedavi falan derken başka işyerine giremedim. yeni girdiğim iş yeri tedavi için sıkıntı yaratabilir diye... sonra da tazminatımı bırakmak istemedim. 8 yıl olacak. o sebepten uzak idare ettim. valla benim hiç enerjim kalmıyor. eve git yemek hazırla ye otur saat 10 sonra da 11-12 de yat:)

benim bildiğim genelde yiyecek bişey götürülür. hani sonuçta üzgün insanlar yemekle uğraşmasınlar geleni gideni çok olur diye.

bu arada başın sağolsun, Allah mekanını cennet etsin

biz öyle bir yoğunluğa alışmışızki, böyle işimiz olsa heralde can sıkıntısından patlarız

ayy ne güzel keşke benim olsaaaa

:)
offf Allah yardımcınız olsun

yarın ailemin yanına gitme planımız iptal oldu. eşim zorunlu mesaiye kalıyormuş... halbuki ben yarına izin bile almıştım.. neyse artık izin almışken evde kalırım miskinlik yaparım.. temizlik yapmıştım daha detaylı temizlik yaparım yine.. bi kaç çeşit yemek de yapar haftaiçi yükünü hafifletirim belki.. off ya keşke yarın gidebilseydik..

hemen haftasonu yemek planı yapmaya koyuluyorum kızlar.. biraz düşüneyim de bu haftasonu az harcamayla neler yapsam acaba.. aklıma gelince yazarım.. fikirlere de açığım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…