Küçük Düşün Büyük Olsun!

Abovvvvvv yenidennn
O kadar takıntı da iyi değil ki canım ya. Hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu...

Hemde hiç iyi değil. Hayatını zorlaştırıyo çok. Eskiden beri spor yapar,zararlı alışkanlıkları yoktur falan ama çocuğumuz olduktan sonra didiklemeye başladı herşeyi (35 yaşındaydı oğlum doğduğunda), son bir kaç yıldır da artık iyiden iyiye kafa yoruyo yediğimize içtiğimize

Ayni bende oyleyim. :)Hic alisveristen hoslanmam. Kizima hediye almis amcasi pantalon ve kazak. Kazak ve pamtalon kucuk geldi. Degisim karti falan da yok. Yazik olaca k. Baska sehirden almış. Hediyelesme de grcekten degisim karti olmali yoksa bosuna oluyor. Gecen de canta almis fermyari bozuk. Gidip degistireyim desen nerden aldigini bilmeyince attim. Degistireyim fermuari dedim zaten canta 15_-20 tl fermuar degistirme 10 tl. Degmez dedi cantaci.

eşim bır yemek vardı oraya gıttı
evde bı kaç yapılacak iş var onları yapmam gerek ama canımda ıstemıyo napsam bılemedım
bıde canım sıkılıyo

Bende basladim platese baldirlarimin ic kisimlari nasil agriyor hocamiz nasil calistirdiysa artik oturup kalkamiyorum. 6 kilo yaza kadar vermem gerek.

Bizde 2 yıldır evimize tavuk almıyoruz ben hiç tavuk yemem eşim misafirliğe gittiğimizde yapılmışsa yiyor,yumurtayı bulabilirsek köylerden tanıdıklara söylüyorum, yada marketlerde satılan gezen tavuk yumurtası alıyorum

Kizlar derin dondurucuya kek koyunca nasil oluyor. Hic denemedim. Tekrar nasil kullaniyorsunuz? Bugun 90 Tlden 60Tl dusen hardal sarisi bir canta aldim. Yazlik bir ayakkabim vardi. Onada uyar. Ic camasiri aldim. 18 Tl. Leblebi tozu ve leblebi aldim 7Tl. Kurabiye yapacagim kizim cok sever. Ogluma 77 Tlye LCW'den kaban aldim. Kabani hem küçüldü hemde cep kismini yirtmis seneye giyemez. Ogluma esoftman alti 20Tl. Okuma kitabi aldik. Ogluma 40Tl. Kizimin dersanesi 350 tl. Yani toplam 575.

Son düzenleme:
Bencede mutlaka değişim kartı olmalı. Sizde başka birisine hediye edebilirsiniz

anladım canım bır arastırayım bende yakınlarda koy tavugu satan yerler var mı?

Bugün çok konuşuyorum ama bir konuyu da paylaşmak istiyorum.

bu yıl hedeflerim 1 yıl kıyafet vs. almamak
2.yıl gelirimin %5 i kadar almak.
bu konuyla ilgili topik açıcam kendimi takip etmek için.
umarım uygulayabilirsin
ben zaten çok kıyafet alan biri değilimdir.yılda toplasan 3-4 parçadır aldığım kendime,eşimde öyle.gel gör ki çocuklara almadan duramıyorum.ablam veriyor kızının küçülenleri sıfır gibi dünya kadar alıyor zaten.bende beğendiğimi alıyorum dolap taşıyor.ona bir demeliyim bende,oğluma alıcaz tabi mecbur ona veren yok

Imm en fazla akşama dayanır bence akşam nette bulur kendini
Hayır dıyorum ki kendime kıyafet almayacam diye söz vermiş
Eee bana al o zmn sözün bozulmaz dıyorum dimi kanka öyle olmaz mı
Çok haklısın pampa
Hatun malın iyisini de anlıyor
Mağazaya gidip tek atışta en pahalı ayakkabıyı buluyor :)
Bende ayakkabı hediye ederse kabul ederim :) tişikkirlir şimdiden

@Papatya dımdızlak derken ne kadar dımdızlak? Sonuçta kredi kartı var maaşlarda eksi hesap var oğlunun altınları var.. oğlunun altınından ödünç alabilirsin çok çok acil bişi olursa.. 5 bin az para değil.. ben olsam borcu kapatırdım sanırım.. hem böylece hiç para kalmadı diyip daha istekli para biriktirirsiniz.. aradaki 5 bin de bankaya gideceğine oğlunun hesabına gider kışa doğru da salonu yatak odanı değiştirirsin hem o zaman indirimde oluyor yıl sonu diye.. tabi en doğru kararı sen verirsin

Bugün rahmetli dedem için mevlit vardı.. Allah kabul etsin, yattığı yerde dinlendirsin çok iyi bi adamdı.. ara sıra yürüye yürüye farklı camilere gider oralarda namaz kılardı.. ibadetlerini kabul etsin Rabbim.. eve aldığı meyveyi sokakta çocuklara dağıta dağıta yarılayıp getirirdi :) özlüyorum onu..
bugünü de sıfır harcamayla kapattım... bakalım yarın ne olacak?
Ayakkabı alasım var 2 tane Adidas'tan 1 tane newbalancedan beğendim, Boyner'den hediye kartım var aklımda 3 tane pant var onları alasım var, pentiden aldığım taytı çok sevdim ondan stoklayasım var.. saçımı boyatasım var rengine bile karar veremedim.. var da var yani. Bi boş anıma gelirse kendimi peşinleri eve sürüklerken bulabilirim..

Çok haklısın pampa
Hatun malın iyisini de anlıyor
Mağazaya gidip tek atışta en pahalı ayakkabıyı buluyor :)
Bende ayakkabı hediye ederse kabul ederim :) tişikkirlir şimdiden
Aynen kanka hediyeleri bekliyoruz
Allah kabul etsin cnm
Bnmde alasım var
Sezon sonundan indirim varken bot istiyorum
Canta almm lzm

Aynen kanka hediyeleri bekliyoruz
Allah kabul etsin cnm
Bnmde alasım var
Sezon sonundan indirim varken bot istiyorum
Canta almm lzm
Yaaa hala çizme alamadım!!! Herşey indirimde ve benim kıyafete ayıracak bütçem Yok.. çantada istediğim bi çanta var.. o kadar pahalı çanta senin neyine diyorum duruyorum bakalım! Hey millet Mia- eyyay birbirimizi tutalım alışveriş konusunda.. ilk alışveriş yapan diğerlerinin istediğini de alsın inş ilk alışverişi @tr-lelli yapar aminnnn

Pentinin taytı nasılmış gidip bakayım. Spor yaparken kullanılanlar gibi mi?

bende alışveriş sevmiyenlerdenim

@Papatya eyer borcu kapatınca rehavete kapılacaksanız krediler kalsın eşyalarını yenile
yok dahada hırslanırım para biriktirmek için diyorsan
kredileri kapa eşyaları taksitlendirirsin

Beth18 canım bizim 4 tavuk bir horozumuz var kızımın sayesinde ama pek yumurtalarını yiyemiyoruz
yani bazen pazardan köy yumurtası bazende marketten yumurta alıyorum
tavuğu da genelde kasaptan alıyorum köy tavuğu diye bizim kendi çiftlikleri var her şeyi oradan getirip kesiyorlar
ama migrosta da organik tavuk var benim bazı arkadaşlarım oradan alıyor
bu arada 4 kilo çok iyi tebrik ederim
bende başlamalıyım bir an önce kızlarım bile şişko demeye başladı

Ben her ay aliyorum en az 6 parca
Borca girince azalttim
Ben cok aliyordum bugun alicaktim yelek ve kazak ucundan döndum
Benimde 6 aylik kizim var herkes birseyler aliyor ama surekli buyudugu icin yetmiyor
Kistan cikinca yazlık seyler mecbur alicaz

İyi akşamlar...
Hafta içi fazla para harcamadan geçti. Hatta pazartesi çektiğim 50 tl bugüne kadar yetti. Sabah da 5 litre süt (8.75) ve ekmek simit gibi şeyler kalan paradan aldık. Ogleden sonra güzel havayı değerlendirelim istedik ve oglanlarla dışarı çıktık. Kitap fuarına gittik. Orada 3 kitap 10 tl idi onlardan aldık. Dönüşte parkta çay ictik 5 tl verdik. Tulumba tatlısı aldık 10 tl tuttu. Bir de markete girdik. Oglanlar ne isterlerse aldık. Kahvaltılık gibi şeyler abur cubur falan. 97 tl de o tuttu. Sonra eve geldik. Evde yemeğimizi yedik. Kışlıkları bitirmeye çalışıyorum bugünlerde. Epey yol aldım. Benim de ilk isim derin dondurucu almak olacak. Kesin kararliyim.
Bu kadar harcama yaptım ama tasarruf da yaptım. Onlar neler mi?
-Yoğurdumu evde yaptim.
-Suyumuzu kendimiz doldurup geldik.
-Evdeki bayat ekmekleri köfte için hazırlayıp buzluga attım.
-Yemeği evden malzemelerle yaptım.
-Yarın da hafta ici için yemek , poğaça ve kek yapacağım.
-Ha bir de unutmadan bugün kullanmadigim gümüş takılarım vardı onları bozdurdum ve parasini kumbaraya attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…