Abovvvvvvyenidennn
O kadar takıntı da iyi değil ki canım ya. Hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu...
Ayni bende oyleyim. :)Hic alisveristen hoslanmam. Kizima hediye almis amcasi pantalon ve kazak. Kazak ve pamtalon kucuk geldi. Degisim karti falan da yok. Yazik olaca k. Baska sehirden almış. Hediyelesme de grcekten degisim karti olmali yoksa bosuna oluyor. Gecen de canta almis fermyari bozuk. Gidip degistireyim desen nerden aldigini bilmeyince attim. Degistireyim fermuari dedim zaten canta 15_-20 tl fermuar degistirme 10 tl. Degmez dedi cantaci.Bende bir tuhaflık var sanırım. Arkadaşlarla çıkıyoruz deli danalar gibi dört dönüyolar mağazaların içinde. Bir o yana,bir bu yana başım dönüyo benim. Ertesi gün mutlaka yatıyorum kafam kalkmıyo
Çoğu zaman eşim alır,bana gerek kalmaz. (Oda pek bi sever alışverişi) yada mesela kazak ihtiyacım var diyelim,alışveriş yaptığım mağazalar bellidir zaten,direk kazak alır çıkarım
Bende normal kadınlar gibi alışverişten zevk almak istiyorum. Çok samimiyim..arkadaşların gözündeki o mutluluktan istiyorum bende gerçekten
Bende basladim platese baldirlarimin ic kisimlari nasil agriyor hocamiz nasil calistirdiysa artik oturup kalkamiyorum. 6 kilo yaza kadar vermem gerek.merhaba kızlar
bugun keyıf gunumuz eşimle :)
sabah cok erken olmasa da 9.30da kalktık
10da spora gıttık
koşu fıtness cok ıyı geldı
gelınce mukellef bı kahvaltı hazırladım proteın agırlıklı
simdi de keyıf kahvelerımızı huppletıyoruz :)
karatay dıyetı yapıyorum
aralıktan berı 4 kılo verdım
spor ve saglıklı yaşama daha cok onem verıyorum artık
şekerı ve paketlı, işlenmıs yıyeceklerı nerdeyse eve sokmayacagım artık
hıc olmasa da azaltacagım
dün aksam da pilatese gıttım
kaslarım gıt gıde daha da az agrıyor artık ıkı hafta oldu spor salonuna gıdelı
baya ıyı hıssedıyorum bugun agrım yok.
Bizde 2 yıldır evimize tavuk almıyoruz ben hiç tavuk yemem eşim misafirliğe gittiğimizde yapılmışsa yiyor,yumurtayı bulabilirsek köylerden tanıdıklara söylüyorum, yada marketlerde satılan gezen tavuk yumurtası alıyorumanladım canımyenidennn
ya kızlar yumurta ve tavuk olayına bende bıraz takıgım ama mecbur alıyorum marketten ne yapayım
daha once de sormustum sız nerden alıyosunuz dıye belkı gormeyen olmustur yıne sorayım dedım
Bencede mutlaka değişim kartı olmalı. Sizde başka birisine hediye edebilirsinizAyni bende oyleyim. :)Hic alisveristen hoslanmam. Kizima hediye almis amcasi pantalon ve kazak. Kazak ve pamtalon kucuk geldi. Degisim karti falan da yok. Yazik olaca k. Baska sehirden almış. Hediyelesme de grcekten degisim karti olmali yoksa bosuna oluyor. Gecen de canta almis fermyari bozuk. Gidip degistireyim desen nerden aldigini bilmeyince attim. Degistireyim fermuari dedim zaten canta 15_-20 tl fermuar degistirme 10 tl. Degmez dedi cantaci.
anladım canım bır arastırayım bende yakınlarda koy tavugu satan yerler var mı?Bizde 2 yıldır evimize tavuk almıyoruz ben hiç tavuk yemem eşim misafirliğe gittiğimizde yapılmışsa yiyor,yumurtayı bulabilirsek köylerden tanıdıklara söylüyorum, yada marketlerde satılan gezen tavuk yumurtası alıyorum
umarım uygulayabilirsinBugün çok konuşuyorum ama bir konuyu da paylaşmak istiyorum.
bu yıl hedeflerim 1 yıl kıyafet vs. almamak
2.yıl gelirimin %5 i kadar almak.
bu konuyla ilgili topik açıcam kendimi takip etmek için.
Çok haklısın pampaImm en fazla akşama dayanır bence akşam nette bulur kendini
Hayır dıyorum ki kendime kıyafet almayacam diye söz vermiş
Eee bana al o zmn sözün bozulmaz dıyorum dimi kanka öyle olmaz mı
Aynen kanka hediyeleri bekliyoruzÇok haklısın pampa
Hatun malın iyisini de anlıyor
Mağazaya gidip tek atışta en pahalı ayakkabıyı buluyor :)
Bende ayakkabı hediye ederse kabul ederim :) tişikkirlir şimdiden
Yaaa hala çizme alamadım!!! Herşey indirimde ve benim kıyafete ayıracak bütçem Yok.. çantada istediğim bi çanta var.. o kadar pahalı çanta senin neyine diyorum duruyorum bakalım! Hey milletAynen kanka hediyeleri bekliyoruz
Allah kabul etsin cnm
Bnmde alasım var
Sezon sonundan indirim varken bot istiyorum
Canta almm lzm
Bugün rahmetli dedem için mevlit vardı.. Allah kabul etsin, yattığı yerde dinlendirsin çok iyi bi adamdı.. ara sıra yürüye yürüye farklı camilere gider oralarda namaz kılardı.. ibadetlerini kabul etsin Rabbim.. eve aldığı meyveyi sokakta çocuklara dağıta dağıta yarılayıp getirirdi :) özlüyorum onu..
bugünü de sıfır harcamayla kapattım... bakalım yarın ne olacak?
Ayakkabı alasım var 2 tane Adidas'tan 1 tane newbalancedan beğendim, Boyner'den hediye kartım var aklımda 3 tane pant var onları alasım var, pentiden aldığım taytı çok sevdim ondan stoklayasım var.. saçımı boyatasım var rengine bile karar veremedim.. var da var yani. Bi boş anıma gelirse kendimi peşinleri eve sürüklerken bulabilirim..
Düz siyah önünden ince bi dikiş var.. 40 liradan 11 küsüre inmiş.. sitesinden bi bak istersen..Pentinin taytı nasılmış gidip bakayım. Spor yaparken kullanılanlar gibi mi?
Ben her ay aliyorum en az 6 parcaumarım uygulayabilirsin
ben zaten çok kıyafet alan biri değilimdir.yılda toplasan 3-4 parçadır aldığım kendime,eşimde öyle.gel gör ki çocuklara almadan duramıyorum.ablam veriyor kızının küçülenleri sıfır gibi dünya kadar alıyor zaten.bende beğendiğimi alıyorum dolap taşıyor.ona bir demeliyim bende,oğluma alıcaz tabi mecbur ona veren yok
Ben cok aliyordum bugun alicaktim yelek ve kazak ucundan döndumumarım uygulayabilirsin
ben zaten çok kıyafet alan biri değilimdir.yılda toplasan 3-4 parçadır aldığım kendime,eşimde öyle.gel gör ki çocuklara almadan duramıyorum.ablam veriyor kızının küçülenleri sıfır gibi dünya kadar alıyor zaten.bende beğendiğimi alıyorum dolap taşıyor.ona bir demeliyim bende,oğluma alıcaz tabi mecbur ona veren yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?