Yatak kullanışlımıEki Görüntüle 1956746
elenaferrante [/USER] işte böyle masa olarak kullanıcaz.kızım 2 yaşında ona yeterli olur.kitapları için de baharat raflarından aldım tanesi 16 tl den 2 tane onları da masanın üstüne asıcaz montessori gibi olacak
Eki Görüntüle 1956746
elenaferrante [/USER] işte böyle masa olarak kullanıcaz.kızım 2 yaşında ona yeterli olur.kitapları için de baharat raflarından aldım tanesi 16 tl den 2 tane onları da masanın üstüne asıcaz montessori gibi olacak
canım erkekler hep öyle. yarın pazara gidilmesi lazım, ama eşime diyemiyorum. yoksa evde ordu yaşıyormuş gibi ne bulursa dolduruyorBenim de akşama yemeğim vardı, kurufasulye :) eşim ek bişeyler almış. ayy ne diyim erkekler işte hesap yapmaz çok. neyse çorba yapmam ben de artık. onları yeriz
Buzlugun buyukmu yoksa benim sigmiyor.dondurucuya baş vurup önümüzdeki günler için iki çeşit yemek yaptım. barbunya pilaki,etli araka bir de z.yağlı sebzeli bulgur pilavı. ayrıca 1.5 kg kadar kıymadan köfte yoğurdum, onu da dondurucuya attım.
yarın iş çıkışı veya öğle arası çarşı pazarına gideceğim. akşam da spor salonuna.
Başka bir çözümü vardır belkiYine elimde patladı desene. Neyse 2 senedir duruyordu bir kaç sene daha dursun bakalım. Paranın zararı olmazM maviduvar1
İleride yurt dışı tatili yapabilrsem orada ki bütün harcamamı bozuk paralarla yapıcam. Ayy bunlar o kadar bozuk parayla memleketlerinede almaz şimdi beni. Kesin hava alanında sorun çıkarırlar
Kesinlikle çok doğruGereksiz ihtiyaçlardan oluşan koca bir dağ yarattık
Bir şeyler satın alıyoruz sonra çöpe atıyoruz
Aslında boşa harcadığımız şey hayatımız
Bir şey satın aldığımda veya siz satın aldığınızda
....Ödemeyi para ile yapmıyoruz
Ödemeyi yaşamımızdan, para kazanmak için...
Harcadığımız zamanla yapıyoruz
Aradaki fark ise şu; hayatı satın alamazsınız
Hayat geçip gider...
Ve hayatınızı boşa harcayıp.
...Özgürlüğünüzü kaybetmek korkunç bir şeydir...
bu bir videonun sözleri yüklemeye çalıştım olmadı sözlerini yazdım sizin için
ne kadar doğru demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?