Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba hanımlar uzun bir aradan sonra yazıyorum. Her gün fırsat buldukça okuyorum, ben siz yapamıyorum. İnan ki o kadar alışmışım ki size okumadan yapamıyorum. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Arada ufak tefek rahatsızlıklar olduysa bence şükredip kaldığımız yerden devam ederiz. Ben eylül-2016'dan bugüne kadar hedefim olan 1.200 euroyu biriktirdim. O para ile ben,eşim ve küçük kızım Balkan turuna çıkmak istiyoruz. Annemin ve babamın doğduğu toprakları gezmek istiyoruz. İnşallah gideriz. Büyük kızım gelemiyor. Özel sektör olduğu için çok sık izin alamıyor. Olsun sağlık olsun.

Benim de akşama yemeğim vardı, kurufasulye :) eşim ek bişeyler almış. ayy ne diyim erkekler işte hesap yapmaz çok. neyse çorba yapmam ben de artık. onları yeriz

Mia- kızım çok deli yatar dört döner yatakta düşer ya da kafasını demire çarpar diye korktum ama şükür bunlar olmadı.tabi yastık falan koydum kenarlarına.yatağı uzayabildiği ve görüntü olarak sevdiğim için böyle aldım.bence kullanışlı da olacak
elenaferrante teşekkür ederiz :)

dondurucuya baş vurup önümüzdeki günler için iki çeşit yemek yaptım. barbunya pilaki,etli araka bir de z.yağlı sebzeli bulgur pilavı. ayrıca 1.5 kg kadar kıymadan köfte yoğurdum, onu da dondurucuya attım.
yarın iş çıkışı veya öğle arası çarşı pazarına gideceğim. akşam da spor salonuna.

Benim de akşama yemeğim vardı, kurufasulye :) eşim ek bişeyler almış. ayy ne diyim erkekler işte hesap yapmaz çok. neyse çorba yapmam ben de artık. onları yeriz
canım erkekler hep öyle. yarın pazara gidilmesi lazım, ama eşime diyemiyorum. yoksa evde ordu yaşıyormuş gibi ne bulursa dolduruyor

Bugun aksam evde pide denedim. Fena olmadi. Cocuklar cok sevdi. Yarina yemekde de var
Bugun biraz kiyma ve ekmek aldim sadece. Yarin bezelyem var bir de pilav yaparim. Puding ve ekmek kadayif tatlim da var yeter. Yarin spora gidecegim. Yediklerimi eritmem lazim.

Buzlugun buyukmu yoksa benim sigmiyor.

Yine elimde patladı desene. Neyse 2 senedir duruyordu bir kaç sene daha dursun bakalım. Paranın zararı olmaz M maviduvar1

İleride yurt dışı tatili yapabilrsem orada ki bütün harcamamı bozuk paralarla yapıcam. Ayy bunlar o kadar bozuk parayla memleketlerinede almaz şimdi beni. Kesin hava alanında sorun çıkarırlar

Gereksiz ihtiyaçlardan oluşan koca bir dağ yarattık
Bir şeyler satın alıyoruz sonra çöpe atıyoruz
Aslında boşa harcadığımız şey hayatımız
Bir şey satın aldığımda veya siz satın aldığınızda
....Ödemeyi para ile yapmıyoruz
Ödemeyi yaşamımızdan, para kazanmak için...
Harcadığımız zamanla yapıyoruz
Aradaki fark ise şu; hayatı satın alamazsınız
Hayat geçip gider...
Ve hayatınızı boşa harcayıp.
...Özgürlüğünüzü kaybetmek korkunç bir şeydir...

bu bir videonun sözleri yüklemeye çalıştım olmadı sözlerini yazdım sizin için
ne kadar doğru demi

sempatik_kiz
canım gelen turistlerden yada yurt dışından gelip giden tanıdığın varsa onlara ver
yani değiştir,
bir öğrencim bahsetmişti böyle bir şeyden dur bakayım çocuğu doğru hatırlıyorsam sorayım

Başka bir çözümü vardır belki
Bizim de evde oluyor biraz ama senin söylediğin kadar çok değil.

Kesinlikle çok doğru

İyi akşamlar kızlar
Bugün toplantıya gittim erken çıktık arkadaşla alışverişe gittik.. o pantolon aldı bende bişeyler baktım ama beğenemedim şükür :)
Kendimi tutamadım Adidas'a gittim yüzde 50 indirimden alayım 2 ayakkabıyı da dedim ama hem kampanya bitmişti hemde istediğim ayakkabı kalmamıştı :) çok da iyi oldu çok da güzel oldu.. hem aklımda kalmamış oldu hem param cebimde kaldı..
Bugünkü harcama yol+yemek toplam 15 lira..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…