Bende de aynı problem var. Cilt doktoru bioderma photoderm ar 50 spf güneş kremini verdi. Yaz kış kullanacaksın dedi. Kışın da kuru ayazda kızarma problemi oluyor bende. Bu kış kullandım, baya faydası oldu.Ben güneşe çıkamıyorum.
yüzüm kızarıyor hemen çok komik oluyorum.
en iyi güneş kremlerini aldım.
biraz faydası oluyor.
şapka takmayı sevmiyorum ama takmam gerekli sanırım.
böbrek taşımı kıırdırdım canım dun bugun agrım oldu. sagolgeçmiş olsun canım umarım önemli bir şey yoktur
ohh ne guzelllBen kışlık fasülye haşlamıştım biraz fazla haslamısım dagıldı.
kuşlara tavuklara verdik.
Yaz gelsin artık yemek aramıyorum ya domates peynir yeter.
bu yaz evimizin bahçesini ekicez.
kızımıza doğal doğal yediriceğiz inş.
Beth18 çok geçmiş olsun canım hastaneye gittim dedim. Yine böbrek taşı içinmi gittin allah acil şifalar versin.
Beth18 geçmiş olsun
kızlar atladıgım var mı bılmıyorum ama ınsallah atlamamısımdır. hepınıze cook teşekkurler. bobrek taşımı kırdırdım dun ve bugun baya agrım oldu yıne hastaneye gıttım bugun.dr. agrı kesıcı yaptı napıcam ben bu taşlarla bılmıyorumBeth18 geçmiş olsun cnm
Kremi not aldım.Bende de aynı problem var. Cilt doktoru bioderma photoderm ar 50 spf güneş kremini verdi. Yaz kış kullanacaksın dedi. Kışın da kuru ayazda kızarma problemi oluyor bende. Bu kış kullandım, baya faydası oldu.
Aldıklarınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.benimde soğukta kızarır yüzüm o kremi bir deneyeyimelecda
geçmiş olsunBeth18
bugün 6'lı küçük baharatlık aldım 18 lira
a101 den de dondurucuya koymak için kap ve galeta unu yoğurt 15 lira
toplamda 23 lira ama ihtiyaç olanları aldım
eskiden baharat çok alırdım bitmeyince de kalanı çöpe atardım
şimdi az alıp kullandıkça tazeliyorum
kavanozlarımı da istiyordum aynı boy oldu akşam eve gidince hemen yerleştireyim
Çok iyi bir fikir bence şimdiden başarılarHanımlar,
Dolabımı kontrol ettim, kıyafet ve ayakkabı ihtiyacım yok. Kozmetik, iç çamaşırı, çorap vs. ihtiyacım da yok. Okumam gereken kitaplar var, yeni kitap almama da gerek yok. Kızımın da bir şeye ihtiyacı yok. Bu nedenle 1 Mart-31 Mart arasında alışveriş diyetine girmeye karar verdim. Bu bir aylık süre boyunca eve yiyecek dışında hiçbir şey almayacağım. Kendimi bir denemek istiyorum, bakalım nelerde zorlanacağım, alışveriş yapmadan bir ayı geçirebilecek miyim...
diyetin hayırlı olsunHanımlar,
Dolabımı kontrol ettim, kıyafet ve ayakkabı ihtiyacım yok. Kozmetik, iç çamaşırı, çorap vs. ihtiyacım da yok. Okumam gereken kitaplar var, yeni kitap almama da gerek yok. Kızımın da bir şeye ihtiyacı yok. Bu nedenle 1 Mart-31 Mart arasında alışveriş diyetine girmeye karar verdim. Bu bir aylık süre boyunca eve yiyecek dışında hiçbir şey almayacağım. Kendimi bir denemek istiyorum, bakalım nelerde zorlanacağım, alışveriş yapmadan bir ayı geçirebilecek miyim...
böbrek taşımı kıırdırdım canım dun bugun agrım oldu. sagolhawar
ohh ne guzelll
kızlar atladıgım var mı bılmıyorum ama ınsallah atlamamısımdır. hepınıze cook teşekkurler. bobrek taşımı kırdırdım dun ve bugun baya agrım oldu yıne hastaneye gıttım bugun.dr. agrı kesıcı yaptı napıcam ben bu taşlarla bılmıyorum
Hanımlar,
Hayırlı olsun. Canım bende seni örnek alıyorum, böyle uygulamayı düşünüyorum. Takipteyim.Hanımlar,
böbrek taşımı kıırdırdım canım dun bugun agrım oldu. sagolhawar
ohh ne guzelll
kızlar atladıgım var mı bılmıyorum ama ınsallah atlamamısımdır. hepınıze cook teşekkurler. bobrek taşımı kırdırdım dun ve bugun baya agrım oldu yıne hastaneye gıttım bugun.dr. agrı kesıcı yaptı napıcam ben bu taşlarla bılmıyorum
benimde soğukta kızarır yüzüm o kremi bir deneyeyimelecda
geçmiş olsunBeth18
bugün 6'lı küçük baharatlık aldım 18 lira
a101 den de dondurucuya koymak için kap ve galeta unu yoğurt 15 lira
toplamda 23 lira ama ihtiyaç olanları aldım
eskiden baharat çok alırdım bitmeyince de kalanı çöpe atardım
şimdi az alıp kullandıkça tazeliyorum
kavanozlarımı da istiyordum aynı boy oldu akşam eve gidince hemen yerleştireyim
Hanımlar,
Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Vallahi çok mantıklı. Ben de deneyim bu diyeti. Diyet kardeşi olalım seninle?
1. 1 ay boyunca kıyafet çorap çamaşır ayakkabı çanta makyaj malzemesi parfüm gözlük hiç bir şey almayacağım.
2. Temizlik malzemesi de almama gerek yok. Sadece arap sabunu almam lazım (belki bide beyaz sabun,banyo için)
3. Kızıma da kıyafet almayacağım. Sadece ıslak mendil, bez, mama alırım.
4. Sadece yemelik şeyler alcaz.
5. Dışarıda yemek yok. En fazla 1 kere
Uydum kız sanaelecda
beni de dahil edin listeye, kıyafet falan almam zaten ancak sezon sonu yakalarsam alırım. sezonda oldukça kazıklıyorlar. deterjanım falan hepsi var. eve yemeklik almam gerekiyor. dışarda yemek malesefki yiyoruz. olmassa azaltırım
Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Vallahi çok mantıklı. Ben de deneyim bu diyeti. Diyet kardeşi olalım seninle?
1. 1 ay boyunca kıyafet çorap çamaşır ayakkabı çanta makyaj malzemesi parfüm gözlük hiç bir şey almayacağım.
2. Temizlik malzemesi de almama gerek yok. Sadece arap sabunu almam lazım (belki bide beyaz sabun,banyo için)
3. Kızıma da kıyafet almayacağım. Sadece ıslak mendil, bez, mama alırım.
4. Sadece yemelik şeyler alcaz.
5. Dışarıda yemek yok. En fazla 1 kere
Uydum kız sanaelecda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?