Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben güneşe çıkamıyorum.
yüzüm kızarıyor hemen çok komik oluyorum.
en iyi güneş kremlerini aldım.
biraz faydası oluyor.
şapka takmayı sevmiyorum ama takmam gerekli sanırım.

Ben güneşe çıkamıyorum.
yüzüm kızarıyor hemen çok komik oluyorum.
en iyi güneş kremlerini aldım.
biraz faydası oluyor.
şapka takmayı sevmiyorum ama takmam gerekli sanırım.
Bende de aynı problem var. Cilt doktoru bioderma photoderm ar 50 spf güneş kremini verdi. Yaz kış kullanacaksın dedi. Kışın da kuru ayazda kızarma problemi oluyor bende. Bu kış kullandım, baya faydası oldu.

geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey yoktur
böbrek taşımı kıırdırdım canım dun bugun agrım oldu. sagol hawar

ohh ne guzelll

Beth18 çok geçmiş olsun canım hastaneye gittim dedim. Yine böbrek taşı içinmi gittin allah acil şifalar versin.

kızlar atladıgım var mı bılmıyorum ama ınsallah atlamamısımdır. hepınıze cook teşekkurler. bobrek taşımı kırdırdım dun ve bugun baya agrım oldu yıne hastaneye gıttım bugun.dr. agrı kesıcı yaptı napıcam ben bu taşlarla bılmıyorum

benimde soğukta kızarır yüzüm o kremi bir deneyeyim elecda

geçmiş olsun Beth18

bugün 6'lı küçük baharatlık aldım 18 lira
a101 den de dondurucuya koymak için kap ve galeta unu yoğurt 15 lira

toplamda 23 lira ama ihtiyaç olanları aldım
eskiden baharat çok alırdım bitmeyince de kalanı çöpe atardım
şimdi az alıp kullandıkça tazeliyorum
kavanozlarımı da istiyordum aynı boy oldu akşam eve gidince hemen yerleştireyim

Bende de aynı problem var. Cilt doktoru bioderma photoderm ar 50 spf güneş kremini verdi. Yaz kış kullanacaksın dedi. Kışın da kuru ayazda kızarma problemi oluyor bende. Bu kış kullandım, baya faydası oldu.
Kremi not aldım.
bende dr gidiyim bakalım ne önericek

Aldıklarınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Hanımlar,
Dolabımı kontrol ettim, kıyafet ve ayakkabı ihtiyacım yok. Kozmetik, iç çamaşırı, çorap vs. ihtiyacım da yok. Okumam gereken kitaplar var, yeni kitap almama da gerek yok. Kızımın da bir şeye ihtiyacı yok. Bu nedenle 1 Mart-31 Mart arasında alışveriş diyetine girmeye karar verdim. Bu bir aylık süre boyunca eve yiyecek dışında hiçbir şey almayacağım. Kendimi bir denemek istiyorum, bakalım nelerde zorlanacağım, alışveriş yapmadan bir ayı geçirebilecek miyim...

Çok iyi bir fikir bence şimdiden başarılar

diyetin hayırlı olsun

Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?

Vallahi çok mantıklı. Ben de deneyim bu diyeti. Diyet kardeşi olalım seninle?

1. 1 ay boyunca kıyafet çorap çamaşır ayakkabı çanta makyaj malzemesi parfüm gözlük hiç bir şey almayacağım.

2. Temizlik malzemesi de almama gerek yok. Sadece arap sabunu almam lazım (belki bide beyaz sabun,banyo için)

3. Kızıma da kıyafet almayacağım. Sadece ıslak mendil, bez, mama alırım.

4. Sadece yemelik şeyler alcaz.

5. Dışarıda yemek yok. En fazla 1 kere

Uydum kız sana elecda

Hayırlı olsun. Canım bende seni örnek alıyorum, böyle uygulamayı düşünüyorum. Takipteyim.

Oluşmaması için bir şey yokmu doktor ne diyor ?

kesinlikle baharat az alınmalı taze olması için. ben de bunu çok yapıyordum. şimdi yapmıyorum şükür

hımmmm bunu ben bu ay yapmaya çalıştım ama yine de bir şey çıkıyor. heleki gezmeye çıktınmı markete girdinmi mağazaya girdinmi anlamadan alıveriyorsun dün eşim telefonunu 4,5 ye çevirttir dedi. ben de gittim 22 lira ucreti varmış. yaptırmadım. bana çok cimrisin dedi. ama şimdi anlamı yok dedim. telefonu değiştirdiğimde yaptırırım.

beni de dahil edin listeye, kıyafet falan almam zaten ancak sezon sonu yakalarsam alırım. sezonda oldukça kazıklıyorlar. deterjanım falan hepsi var. eve yemeklik almam gerekiyor. dışarda yemek malesefki yiyoruz. olmassa azaltırım

Sen de ol. Hep beraber birbirimizi gazlayalım valla.

elecda yedirenk79
Şimdi benim hiç kıyafete ihtiyacım yok. Sadece 1-2 kotumun ayarlarıyla terzide oynatmak istiyorum. Belki sadece buna para harcarım.
Kızım 9 aylık. Mart ayında da şu mevsimde giydiklerini giyer. Ama mayıs ayında falan artık bi tur yazlık kıyafet ve ayakkabı almam gerekecek. Kışa girerken kışlık alışveriş yapmıştık kıza, sonuçta dünyadaki ilk kışı. H&m den almıştık bi kaç parça 200 lira verip çıkmıştık ve aldıklarımız evde giyebileceği pijama tarzı şeylerdi hep

seninki de hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…