- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Ooo örtmenim keyfin bol olsun.Günaydınlar
Ben de bu ara buzluğu bitirmeye çalışıyorum
Bugun yemeğim var yatak keyfi yapıyım az
Altın düşüşte bekliyorum
Senin de mayalı mayalı ekmeğin bol olup löp löp et olsun sonraOoo örtmenim keyfin bol olsun.
Olmasin kanka olmasin deme öyle demeSenin de mayalı mayalı ekmeğin bol olup löp löp et olsun sonra
Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun, bizde balkonda oturmayı çok severiz.Günaydın
Bende ne pisirsem diye sasiriyorum
Evet havalar isinsada bizde masayi balkona atsak kizartma peynir domates salatalik bile olsa mis gibi yeniyor acik havada.
Biz tum iftari balkonda yapiyoruz.
Dun aksam ekmek mayaladim
Ev ekmegini cok seviyorum esimde sever.
Mayali mayali mis
Sagol cnmEllerine sağlık canım afiyet şifa olsun, bizde balkonda oturmayı çok severiz.
Kızlar merhaba
Nasılsınız?
Biz akşam mantı yedik buzluktan.
Annem sütlaç yapmış koymuş.
Çay yerine de ıhlamur yaptık. Oh mis.
Yaz gelse de buzlukları doldursak. Bu yaz bol bol közlenmiş kırmızı biber koycam ve haşlamalık mısır.
Ben haşlanmış mısır çok severim. Buzluğa koyuyor annem. Kışın haşlayımca aynı yaz gibi oluyor. Tavsiye ederim özellikle de çocuklulara. Kışın çocuklarınıza sürpriz yaparsınız
Günaydın kızlar
yedirenk79 ne olur dövizin hali bilmiyorum. Ama ben bu kadar düşeceğini hiç aklıma bile getirmemiştim.
Benim aldığım miktar çok az ama olsun.artacak mı düşecek mi göreceğiz hep beraber
Sagol cnm
Ayy yaz gelse ya dimi
Hafif hafif giyinsek karpuz yesek cilekler erikler
Kuslar civilcivil
Gr 143 alsak mı beklesek mi kızlar
Tabi ya mis gibi cilek kokusuofff içim açıldı. kış mevsimini hiç sevmem. yaz günü her sey taze ucuz. kıyafetler ağırlık vermiyor insana. güneş görünce için ferahlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?