Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
yedirenk79 ne olur dövizin hali bilmiyorum. Ama ben bu kadar düşeceğini hiç aklıma bile getirmemiştim.
Benim aldığım miktar çok az ama olsun.artacak mı düşecek mi göreceğiz hep beraber

Günaydın
Bende ne pisirsem diye sasiriyorum
Evet havalar isinsada bizde masayi balkona atsak kizartma peynir domates salatalik bile olsa mis gibi yeniyor acik havada.
Biz tum iftari balkonda yapiyoruz.
Dun aksam ekmek mayaladim
Ev ekmegini cok seviyorum esimde sever.
Mayali mayali mis

Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun, bizde balkonda oturmayı çok severiz.

aynen ya benim annem de koyuyor ondan öğrendim ben de koyuyorum. ama nedense bizim evde pek mısır yenmiyor :) o sebeple bu yıl koymadım

ya sorma canım ben de düşünmemiştim. düşünsem zaten kazancım varken. yeniden almazdım. hatta doları düşürülmeye çalışılırken 3,5 den 3,90 lara çıktı. nasıl düştü anlamadım. ama ilerde yine artar düşüncesindeyim. Çünkü ekonomi piyasa kesinlikle kötü... ama işte planlarımı ertelemem gerekecek tek sıkıntım o.

Gr 143 alsak mı beklesek mi kızlar

valla çok kafa karıştırıcı hergün biraz daha düşüyor, bilsem ben de hemen alacağım. şimdilik bankadaki tl mi haftalık repoya yatırdım. 3-5 getirsin diye. altın aklımdan geçti ama bilemedim alıp almamayı.belki biraz daha düşer diye.

offf içim açıldı. kış mevsimini hiç sevmem. yaz günü her sey taze ucuz. kıyafetler ağırlık vermiyor insana. güneş görünce için ferahlıyor
Tabi ya mis gibi cilek kokusu
Camini aciyosun hava mis gunes isitiyor
Agaclar yesilleniyor
Ben sogugu sevmiyorum belki ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…