- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
seninki de hayırlı olsun
elecda yedirenk79
Şimdi benim hiç kıyafete ihtiyacım yok. Sadece 1-2 kotumun ayarlarıyla terzide oynatmak istiyorum. Belki sadece buna para harcarım.
Kızım 9 aylık. Mart ayında da şu mevsimde giydiklerini giyer. Ama mayıs ayında falan artık bi tur yazlık kıyafet ve ayakkabı almam gerekecek. Kışa girerken kışlık alışveriş yapmıştık kıza, sonuçta dünyadaki ilk kışı. H&m den almıştık bi kaç parça 200 lira verip çıkmıştık ve aldıklarımız evde giyebileceği pijama tarzı şeylerdi hep
AnlaştıkBen bu aralar pek kıyafet alasım gelmiyor, olanla yetiniyorum. daha çok eve birşeyler almayı seviyorum. ev de küçük olduğu için sığdıramıyorum. bakalım mart ayında birbirimizi talip edelim.
AnlaştıkGeçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Vallahi çok mantıklı. Ben de deneyim bu diyeti. Diyet kardeşi olalım seninle?
1. 1 ay boyunca kıyafet çorap çamaşır ayakkabı çanta makyaj malzemesi parfüm gözlük hiç bir şey almayacağım.
2. Temizlik malzemesi de almama gerek yok. Sadece arap sabunu almam lazım (belki bide beyaz sabun,banyo için)
3. Kızıma da kıyafet almayacağım. Sadece ıslak mendil, bez, mama alırım.
4. Sadece yemelik şeyler alcaz.
5. Dışarıda yemek yok. En fazla 1 kere
Uydum kız sanaelecda
Ben kendi performansımı merak ediyorum. Bakalım nelerle karşılaşacağım ve almamayı başaracağım veya başaramayacağım. Ama bir denemek istiyorum. Şu an ki gözden geçirmeme dayanarak kızımın ve benim birşeye ihtiyacı yok, doğumgününü veya düğün gözükmüyor. Bakalım hayırlısıhımmmm bunu ben bu ay yapmaya çalıştım ama yine de bir şey çıkıyor. heleki gezmeye çıktınmı markete girdinmi mağazaya girdinmi anlamadan alıveriyorsundün eşim telefonunu 4,5 ye çevirttir dedi. ben de gittim 22 lira ucreti varmış. yaptırmadım. bana çok cimrisin dedi. ama şimdi anlamı yok dedim. telefonu değiştirdiğimde yaptırırım.
Gel canım gelbeni de dahil edin listeye, kıyafet falan almam zaten ancak sezon sonu yakalarsam alırım. sezonda oldukça kazıklıyorlar. deterjanım falan hepsi var. eve yemeklik almam gerekiyor. dışarda yemek malesefki yiyoruz. olmassa azaltırım
AnlaştıkBenim için de aynı kurallar geçerli olsun. 1 marttan itibaren günlük rapor verelim birbirimize.
Gel canım gel
Ben de en çok harcamayı kızıma yapıyorum. Martta ben de şu anki giydikleri ile geçireceğim. Dediğin gibi biz de Mayıs gibi yazlık alışverişi yaparız. Bu ay kıza parça parça 200 TL lik oyuncak alışverişi yapmışım ki ev dolup taşıyor zaten. Martta kıza sadece ıslak mendil alacağım inşallah.elecda yedirenk79
Şimdi benim hiç kıyafete ihtiyacım yok. Sadece 1-2 kotumun ayarlarıyla terzide oynatmak istiyorum. Belki sadece buna para harcarım.
Kızım 9 aylık. Mart ayında da şu mevsimde giydiklerini giyer. Ama mayıs ayında falan artık bi tur yazlık kıyafet ve ayakkabı almam gerekecek. Kışa girerken kışlık alışveriş yapmıştık kıza, sonuçta dünyadaki ilk kışı. H&m den almıştık bi kaç parça 200 lira verip çıkmıştık ve aldıklarımız evde giyebileceği pijama tarzı şeylerdi hep
Ben de en çok harcamayı kızıma yapıyorum. Martta ben de şu anki giydikleri ile geçireceğim. Dediğin gibi biz de Mayıs gibi yazlık alışverişi yaparız. Bu ay kıza parça parça 200 TL lik oyuncak alışverişi yapmışım ki ev dolup taşıyor zaten. Martta kıza sadece ıslak mendil alacağım inşallah.
Ben de en çok harcamayı kızıma yapıyorum. Martta ben de şu anki giydikleri ile geçireceğim. Dediğin gibi biz de Mayıs gibi yazlık alışverişi yaparız. Bu ay kıza parça parça 200 TL lik oyuncak alışverişi yapmışım ki ev dolup taşıyor zaten. Martta kıza sadece ıslak mendil alacağım inşallah.
Benimki 3,5 yaşında. Eve geldiğim gibi oyun oynamaya oturuyoruz o yüzden kendim oynamaktan hoşlanacağım oyuncakları alıyorum geneldeSenin kız kaç aylık. Benimki 9 olacak. Oyuncak konusunda çok titizim ya, almıyorum ısrarla.
sabah ve dun gece bıraz agrım vardı dr.a gıttık sabah agrı kesıcı ılaç yaptı gectı sımdılık cok sagolGeçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
teşekkur ederım
bendekı kalsıyum okzalat taşı, dolayısıyla kalsıyumu cok almamam lazım ancak bu mumkun degıl vucudum ıcın kemık erımesıne sebep olacagı ıcın dr. tuzu azaltmam gerektıgını soyledı. tuz, kalsıyum okzalatın oluşumunu hızlandırıyormuş.Oluşmaması için bir şey yokmu doktor ne diyor ?
teşekkur ederım canımBeth18 gecmis olsun. @trlelli ekmegi nasil yapiyorsun?
allah sağlık versin, para böyle günler için.bugun hastahaneye 75tl
eczaneye 40tl verdık
aynen canım şukur var kı verebılıyoruz. bu arada spora ara vermek zorunda kaldım. ınsallah agrılarım gecsın baslıcamallah sağlık versin, para böyle günler için.
sağlık için spor yapıyoruz canım. önce bir iyileş inşallah yine devam edersin.aynen canım şukur var kı verebılıyoruz. bu arada spora ara vermek zorunda kaldım. ınsallah agrılarım gecsın baslıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?