Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bu aralar pek kıyafet alasım gelmiyor, olanla yetiniyorum. daha çok eve birşeyler almayı seviyorum. ev de küçük olduğu için sığdıramıyorum. bakalım mart ayında birbirimizi talip edelim.

Bu aydan son kalan 5 gün. bugün eşimin babası geldi. eşimin kardeşinde yemek yapacakmış bizi davet etti. bugün yemek masrafım olmayacak. yarın da bize gelecek yine bişey aldırmaz yemeği o yapacakmış. c.tesi de doğum gününe davetliyiz yine yemek masrafım olmaz. pazar günü de belki olur masrafım olursa yazacağım. niyetim ay sonuna kadar 5 kuruş harcamamak :)) ya da pek harcamamam zorunlu ihtiyaçlar hariç.inşallah başarabilirim.

bu akşam ne eşim, ne evde işim var. yalnız yalnız takılacağım. aileme mi gitsem demiştim, sonra evde uzanıp keyif yapmak daha cazip geldi. sıkılırsam belki kileri gözden geçiririm, ama hiç sıkılacağımı sanmıyorum. hava bugün bahar gibi, sanırım biraz çarptı. tembellik edesim var

Anlaştık Benim için de aynı kurallar geçerli olsun. 1 marttan itibaren günlük rapor verelim birbirimize.

Ben kendi performansımı merak ediyorum. Bakalım nelerle karşılaşacağım ve almamayı başaracağım veya başaramayacağım. Ama bir denemek istiyorum. Şu an ki gözden geçirmeme dayanarak kızımın ve benim birşeye ihtiyacı yok, doğumgününü veya düğün gözükmüyor. Bakalım hayırlısı

Ben de en çok harcamayı kızıma yapıyorum. Martta ben de şu anki giydikleri ile geçireceğim. Dediğin gibi biz de Mayıs gibi yazlık alışverişi yaparız. Bu ay kıza parça parça 200 TL lik oyuncak alışverişi yapmışım ki ev dolup taşıyor zaten. Martta kıza sadece ıslak mendil alacağım inşallah.

Senin kız kaç aylık. Benimki 9 olacak. Oyuncak konusunda çok titizim ya, almıyorum ısrarla.

Bebeği olan anneler ben bu ay sleepy denedim bebek bezii. Çok hoşuma gitti. Prima sevemedim hiç. Huggies kullanıyordum normalde ama bu da hoşuma gitti. Şu an 15.45 marketlerde. Alıp stoklamayı düşünüyorum 7-8 paket.

Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
sabah ve dun gece bıraz agrım vardı dr.a gıttık sabah agrı kesıcı ılaç yaptı gectı sımdılık cok sagol

teşekkur ederım

Oluşmaması için bir şey yokmu doktor ne diyor ?
bendekı kalsıyum okzalat taşı, dolayısıyla kalsıyumu cok almamam lazım ancak bu mumkun degıl vucudum ıcın kemık erımesıne sebep olacagı ıcın dr. tuzu azaltmam gerektıgını soyledı. tuz, kalsıyum okzalatın oluşumunu hızlandırıyormuş.

Beth18 gecmis olsun. @trlelli ekmegi nasil yapiyorsun?
teşekkur ederım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…