Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende bu kış mevsiminden sıkıldım lahana gibi kat kat giyinmekten yoruldum. Artık yaz gelsin istiyorum. Ama bizim yazımızda çok sıcak olur,bunaltır insanı (Adana) ama kıştan iyidir.
Ay oralarin sicagida bunaltir.
Ben yazi karadenizde seviyorum
Gunduz sicaktir denize girersin
Aksam ince bir hirka alirsin omuzlarina

beyaz eşyada elektronik ev aletlerinde ötv den dolayı indirim varya, dondurucu alıcam ve buzdolabını yenilicem şimdi araştırma yapıyorum. internet sitelerinde karta puan kampanyalarını araştırıyorum bilgisi olan yazabilirmi arkadaşlar.

Kizlar bisi sorucam
Uygun fiyatli gunesgozlugu nereden alabilirim?
Yani kampanyasi olanlari haber verirmisiniz
Malum yaz geliyo ortahalli bisi istiyorum.
Yada siz nerelerden aliyorsunuz?
Memnun kaldiklariniz?

Dipnot: internet uzerinden alamam
Denemem gerek.

Canim ben beyaz esyami arcelikden aldim (yani evdekileri yeniledim)
Indirim vardi uyguna geldi.
Indirim takip edebilirsin.
Ayrica carrefourun icinde elektronik esya satilam bolumde indirimler oluyor aylik yada haftalik markalar var.
Komsum buzdolabi almisti cok memnun uyguna almisti
Bak istersen.

Atasun dan alıyorum ben ama genellikle sezon sonunda alıyorum. indirimler oluyor. bazen de işyerimin burada toptancılar var sirkeci de buradan aldığım oldu.

zelalke bende dün akşam karnıyarık pilav yaptım bugun yemek için yarın içinde etli kurufasulye düşünüyordum
takipteyım o halde seni
afiyet olsun canım.. ben dün akşam yemekten sonra kuru dolma yapacaktım misafirliğe gittik kaldı. ama sorun değil bi akşam öncesinden 2 adet karnıyarık ve dün akşamdan da kuru fasulye yemekleri kaldı. hepsini ısıtır koyarım yanına da salata yaparım bu akşam da böyle geçer.

haftalık planın çok güzelmiş tebrikler. aynen ben de çöpe atmamak için elimden geleni yapıyorum..
ne güzel yazmışsın maşşallah.. kv den de ne güzel kadınmış.. söylediklerinde çok haklı keşke biz de bu kadar ince düşünebilsek..

haklısın.. planlı olduktan sonra kafa rahat.. ben de bunu düzene koyacam.. planlı olmak için uğraşacam sonraki zamanlarda zaten düzene girilir.

Atasun dan alıyorum ben ama genellikle sezon sonunda alıyorum. indirimler oluyor. bazen de işyerimin burada toptancılar var sirkeci de buradan aldığım oldu.
Magzalardanda alip kullandin mi hic
Gencallar falan satiyor ucuzda degil
Sanirim kaliteli bisi.
Gecen sene sonu buradaki optiklerde hep 59.90 idi almadim saf gibi

Bu sene ihtiyacim var 2tane almak istiyorum.

Magzalardanda alip kullandin mi hic
Gencallar falan satiyor ucuzda degil
Sanirim kaliteli bisi.
Gecen sene sonu buradaki optiklerde hep 59.90 idi almadim saf gibi

Bu sene ihtiyacim var 2tane almak istiyorum.
Eğer güvendiğin bir mağaza yoksa markalı alma canım. Çok fazla imitasyon var. Aslından zor ayırt ediliyor.

giderek düşüyor. valla sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...

Hava çoook guzel camları açtık bende temizlik var tabi ben uzanıyorum temizlige gelen birini çağırdım mecburen artık tam temizlik havasi

Sagol cnm
Ayy yaz gelse ya dimi
Hafif hafif giyinsek karpuz yesek cilekler erikler
Kuslar civilcivil

offf içim açıldı. kış mevsimini hiç sevmem. yaz günü her sey taze ucuz. kıyafetler ağırlık vermiyor insana. güneş görünce için ferahlıyor

Bende bu kış mevsiminden sıkıldım lahana gibi kat kat giyinmekten yoruldum. Artık yaz gelsin istiyorum. Ama bizim yazımızda çok sıcak olur,bunaltır insanı (Adana) ama kıştan iyidir.

Kesinlikle yaz gelmeli. Ben de tam bir yaz mevsimi insanıyım. Karpuzlar erikler of ne yenirdi şimdi. Dışarı çıkarken mont atkı bere almamak falan. Yani yazın 50 derece olsa şikayet etmem o kadar severim. Öğlen sıcağında falan da hiç çıkmaya üşenmem.
Ama balkonumuzda oturamıyoruz çok. Ev yüksekte tepenin başında yüksek kat bi de nasıl esiyor anlatamam.

Evde ben de ekmek yapıyorum haftasonu kahvaltılarına çok güzel oluyor.

Gözlük de ben geçen sene Boyner den almıştım. Vogue marka. 250 liraydı, boyner kart indirimi hopi indirimi derken 120 ye almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…