Günaydın geçmiş olsun az kalmış randevunuza üzülmeyin yormayın kendinizi hangi hastaneye gidiyosunuzGünaydın Hayırli Cumalar
Lütfi kırdar arastirma hastanesiGünaydın geçmiş olsun az kalmış randevunuza üzülmeyin yormayın kendinizi hangi hastaneye gidiyosunuz
HaklısınLütfi kırdar arastirma hastanesi
Tesekkur ederim
Umarim kaynamaya baslamistir kemik
Yaza iyi olmak istiyorum
Boyle zor aparatla gezmek yatmak kalkmak surekli hic kolay degil.
Benim bildiğim 1. Çocuk 5. Çocuk farketmez hepsine aynı altın alınır eğer durum müsaitse. Para biraz ayıp geldi bana ama şimdi onlar para takarken sen altın takarsan da onlarınki çok hafif kalcak eşine sordunmu hicarkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. 2 ay önce görümcem doğum yaptı ve kaynanam eltim ve görümcelerimle bu haftasonu bebek görmesine gidecez. 5 aylık evliyim biz nişanlıyken eltim doğum yaptı ve düğünden sonra evine gittiğimizde bebek görmesine çeyrek altın alıp götürdüm.Bundan sonra doğum yapacak olana da çeyrek altın takarım ayrımcılık olmasın diye düşünmüştüm. Dün akşam kaynanamlara gittim görümcemde ordaydı konu açıldı ne hediye getireceksin diye bende çeyrek altın alacağımı söyledim kaynanam ve görümcem tepki gösterdiler ilk çocuk değil neden çeyrek alıyorsun bizim adetlerde ilk çocukta çeyrek altın takılırmış eltim 50 lira görümcem 100 lira ve kaynanam da 100 lira takacakmış banada 100 lira getir dediler ben çeyrek takacam dedikçe kaynanam bi sefer benim sözümü dinlemiyorsuna getirdi konuyu kızlar ne yapayım ben şimdi 100 lira ayıp olmaz mı
Bende boyun kiriklarinda 8ila12 hafta diye okumustumHaklısıntr_lelli ben de bu bikaç gün yattım ya aklıma sen geldin ki sen kaç zamandır uğraşıyorsun allah daha büyük bişey vermesin ev ne kadar dağılsa da sonra toplanır sen enerjini iyileşmeye ver yetişkinlerde 6 haftada kırık kaynamaya baslar aşağı yukarı inşallah iyi haberler verirsin bize canını sıkma kendini zorlarsan allah korusun bi de yanlış bişey olur hiç yorma senden önemli değil gene iyi idare ediyosun masallah
Benim bildiğim 1. Çocuk 5. Çocuk farketmez hepsine aynı altın alınır eğer durum müsaitse. Para biraz ayıp geldi bana ama şimdi onlar para takarken sen altın takarsan da onlarınki çok hafif kalcak eşine sordunmu hic
Para tak bence.arkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. 2 ay önce görümcem doğum yaptı ve kaynanam eltim ve görümcelerimle bu haftasonu bebek görmesine gidecez. 5 aylık evliyim biz nişanlıyken eltim doğum yaptı ve düğünden sonra evine gittiğimizde bebek görmesine çeyrek altın alıp götürdüm.Bundan sonra doğum yapacak olana da çeyrek altın takarım ayrımcılık olmasın diye düşünmüştüm. Dün akşam kaynanamlara gittim görümcemde ordaydı konu açıldı ne hediye getireceksin diye bende çeyrek altın alacağımı söyledim kaynanam ve görümcem tepki gösterdiler ilk çocuk değil neden çeyrek alıyorsun bizim adetlerde ilk çocukta çeyrek altın takılırmış eltim 50 lira görümcem 100 lira ve kaynanam da 100 lira takacakmış banada 100 lira getir dediler ben çeyrek takacam dedikçe kaynanam bi sefer benim sözümü dinlemiyorsuna getirdi konuyu kızlar ne yapayım ben şimdi 100 lira ayıp olmaz mı
Para tak bence.
100tl yeter100 lira mı takayım
100tl yeter
Bunlar seninde cocugun olsa para takcak gibi gozukuyo
K.v kendi kizina bile para takiyo baksana.
Ben de en çok harcamayı kızıma yapıyorum. Martta ben de şu anki giydikleri ile geçireceğim. Dediğin gibi biz de Mayıs gibi yazlık alışverişi yaparız. Bu ay kıza parça parça 200 TL lik oyuncak alışverişi yapmışım ki ev dolup taşıyor zaten. Martta kıza sadece ıslak mendil alacağım inşallah.
sabah ve dun gece bıraz agrım vardı dr.a gıttık sabah agrı kesıcı ılaç yaptı gectı sımdılık cok sagol
teşekkur ederım
bendekı kalsıyum okzalat taşı, dolayısıyla kalsıyumu cok almamam lazım ancak bu mumkun degıl vucudum ıcın kemık erımesıne sebep olacagı ıcın dr. tuzu azaltmam gerektıgını soyledı. tuz, kalsıyum okzalatın oluşumunu hızlandırıyormuş.
teşekkur ederım canım
@amelia2 çok geçmiş olsun canım
Şu bir şey almama diyetinize ben de katılayım. Zaten sözüm var kendime. Nisa'n başına kadar birşey almayacağım. Ben aslında 2025 yılına kadar almasam da olur
merhaba arkadaşlar
ben bu gün hep hazırlık yaptım misafirlerim var
meze salata çeşitleri hazırladım ben bir harcama yapmadım ama eşim 200 tl nin üzerinde kasap masrafı yapmış kalabalık bir arkadaş grubuna mangal yaktı
halada devam ediyor dışarıda pişmeye :)
kıyafet konusunda bende bir şey almıyorum ama aslında ihtiyacım var ama hem masraf yapmak istemiyorum hemde kilo verip eski kıyafetlere gireyim diye de almıyorum biraz
Aldım seni gel bu tarafaBeni de aliiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?