Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Bu ara işyerinde kahvaltı yapıyoruz öğle yemeği yememeye başladım maddi olarak da daha iyi geldi..
dün akşam arkadaşlarla önce yemek yedik sonra kahve içmeye gittik, kahveleri ben ısmarladım toplamda 35 lira harcadım..
dün 225 lira bi ödeneğimin işlemini yaptım bugün yatar, 200 lirası direk araba birikimine gider gerisi de cüzdanda dursun..
bu arada araba konusuna o kadar canım sıkılıyor ki.. en yakınlarım sırtından vuruyor.. şunu şöyle yapalım bunu böyle yapalım diye güzel güzel plan yapmış gelmiş bana anlatıyor.. eee bu işte benim 7 bin zararım var! Benim iyiliğimi düşünerek teklif ettiğini iddia ediyor ama sırf kendi çıkarları var.. mandalina bekar nasılsa ev aldı araba almaya niyetlendi demekki parası var az biraz da biz geçirelim diyorlar.. Allahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kötü niyetlilerin ayağına dolandırsın planlarını..
elecda alışveriş diyetine bende varım.. yemek ve eczane dışında bişey almayacağım 1 ay boyunca.. 1 ay sonunda bu süreyi tekrar uzatabilirim :)

Günaydın geçmiş olsun az kalmış randevunuza üzülmeyin yormayın kendinizi hangi hastaneye gidiyosunuz
Lütfi kırdar arastirma hastanesi
Tesekkur ederim
Umarim kaynamaya baslamistir kemik
Yaza iyi olmak istiyorum
Boyle zor aparatla gezmek yatmak kalkmak surekli hic kolay degil.

Lütfi kırdar arastirma hastanesi
Tesekkur ederim
Umarim kaynamaya baslamistir kemik
Yaza iyi olmak istiyorum
Boyle zor aparatla gezmek yatmak kalkmak surekli hic kolay degil.
Haklısın tr_lelli ben de bu bikaç gün yattım ya aklıma sen geldin ki sen kaç zamandır uğraşıyorsun allah daha büyük bişey vermesin ev ne kadar dağılsa da sonra toplanır sen enerjini iyileşmeye ver yetişkinlerde 6 haftada kırık kaynamaya baslar aşağı yukarı inşallah iyi haberler verirsin bize canını sıkma kendini zorlarsan allah korusun bi de yanlış bişey olur hiç yorma senden önemli değil gene iyi idare ediyosun masallah

arkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. 2 ay önce görümcem doğum yaptı ve kaynanam eltim ve görümcelerimle bu haftasonu bebek görmesine gidecez. 5 aylık evliyim biz nişanlıyken eltim doğum yaptı ve düğünden sonra evine gittiğimizde bebek görmesine çeyrek altın alıp götürdüm.Bundan sonra doğum yapacak olana da çeyrek altın takarım ayrımcılık olmasın diye düşünmüştüm. Dün akşam kaynanamlara gittim görümcemde ordaydı konu açıldı ne hediye getireceksin diye bende çeyrek altın alacağımı söyledim kaynanam ve görümcem tepki gösterdiler ilk çocuk değil neden çeyrek alıyorsun bizim adetlerde ilk çocukta çeyrek altın takılırmış eltim 50 lira görümcem 100 lira ve kaynanam da 100 lira takacakmış banada 100 lira getir dediler ben çeyrek takacam dedikçe kaynanam bi sefer benim sözümü dinlemiyorsuna getirdi konuyu kızlar ne yapayım ben şimdi 100 lira ayıp olmaz mı

Benim bildiğim 1. Çocuk 5. Çocuk farketmez hepsine aynı altın alınır eğer durum müsaitse. Para biraz ayıp geldi bana ama şimdi onlar para takarken sen altın takarsan da onlarınki çok hafif kalcak eşine sordunmu hic

Bende boyun kiriklarinda 8ila12 hafta diye okumustum
9.haftam bitmis olacak gittigimde

Hareketimin cok kisitlanmasi beni zorluyor
Tek basima disari cikamiyorum
Alisveris falan yapamiyorum (tasiyamadigimdan)

Erbaslarda daginiklar
Ozellikle esim
Tamam suan onunda sıkintisi var anliyorum ama daginik toplamiyo arkasini pek.

işte bizim ailede de öyle kaçıncı çocuk olursa olsun aynı takılır.Eşim sen bilirsin diyor ne istersen onu götür. Onlar çok az takıyorlar sonuçta görümcem doğum yapmış mesela eltim doğum yaptığında bu görümcem 100 lira götürmüş eltim de 50 lira getirecekmiş

Para tak bence.

100tl yeter
Bunlar seninde cocugun olsa para takcak gibi gozukuyo
K.v kendi kizina bile para takiyo baksana.

k.v öz kızı değil üvey kızı kayınbabamın ilk eşinden olan görümcem
bende ne yapacağımı şaşırdım çeyrek alırsam kayınvalidem beni dinlemeyip kendi bildiğini yapmış diye konuşur artık

Para tak cnm bunların adeti bu denekki sen doğum yapınca aman altın takmıştı diye düşünmezler bnce sen taktığınla kalırsın
Hiç kafa yorma bnce M mervem12

senin kızın kaç yaşında canım, odasının resmini sen göndermiştin değilmi öyle hatırlıyorum. kesinlikle tam istediğim gibi bir oda...oyuncak konusunda ben çok aşırı oyuncak almaktan yana değilim. biraz da çocuk keşfetmeli. bir de zaten oyuncağı kırıyorlar çoğunlukla :) şimdi mağazaya bir giriyor insan o kadar çok oyuncak varkiii almadan çıkamıyor.

evet tuz çok zararlı az ve kaya tuzu sağlıklı deniliyordu. geçmiş olsun canım.

hep diyoruz zayıflayınca giyeriz sonra dolapta bekçi oluyor. ben bu yıl komple bir dolap temizliği yapacağım. o kadar kıyafet boşuna dolap bekliyor. yer kaplıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…