Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ahh keske
Gunluk olagan seyler
Camasir,yemek,supurge
Eskisi gibi zaten degilim istesemde olmaz
Utuyu bile o anlik oturarak yapiyorum.
Bulasiklar duruyo ama kolum agriyo kalsin artik napim.
Bunlara bile yetisemiyo olmak uzuyo beni

kendini yordukça iyileşmen daha zor olur. boşver çok umursama işleri. dinlenmeye bak canım. önce sağlık.

ben 2 yıldır öğle yemeği yemiyorum. önceleri kesinlikle dayanamıyordum. ama bu karatay diyeti beni buna alıştırdı. ayda yılda bir canım bişey isterse yiyorum. o zaman da akşam yemek yiyemiyorum. her hafta 10 liralık çiğ kuruyemiş alıyorum. yemek param cebime kalıyor. açlık hissettiğim anda ağzıma biraz atıyorum. bitiyor. hem faydalı hem doyurucu tok tutuyor. hem dışarda yemek yeyip midemde sürekli ağrı hissetmiyorum.. bu hafta geçen haftadan kuruyemişim olduğu için 78 lira yemek paramı da cukkaya attım

3,5 yaşında canım. Evet ben paylaşmıştım oda resimlerini. Ben kızı oyuncakçıya götürmüyorum. Ben seçiyorum, genellikle de internetten alıyorum. Beraber oynayabileceğşmiz kutu oyunları, lego, puzzle gibi oyuncaklar alıyorum genelde.

bence herkes durumuna göre bişey taksa daha iyi olur. tabi sen illaki altın takmak istiyorum dersen, onların da senin yanında kendilerini küçük düşmüş görmemesi için onların yanında 100 lira verebilirsin. kalan altın parasını da gizlice verebilirsin.

evet farkettim süperrr, zaten odasında da hep gelişim amaçlı şeyler gördüm.

kızlar yarın eşimin yeğeninin doğum günü var ne alsak acaba bir karar veremedim. 4 yaşına girecek. kız çocuğu. oyuncağı oldukça çok oyuncak mağazası gibi ev :) ne alabilirim sizce

bu nasıl sizce :)))))

O zaman kurallar şu şekilde @Ruhimucerret, mornergis , k a h v e , @Papatya, gulfemhatun , yedirenk79
1) Kıyafet, iç çamaşırı, çorap, toka, takı, kozmetik, kitap, dergi vs almak yok.
2) Çocuklara kıyafet, oyuncak, toka, kitap vs almak yok. Sadece bakım malzemeleri (bez, ıslak mendil vs) alınacak
3) Mümkün mertebe dışarda yemek yenmeyecek
4) Eve tabak, bardak, dekoratif eşya vs. Almak yok
5) Misafirliğe giderken dışardan almak yerine evde kek yapıp götürülecek
6) Haftalık yemek planı yapılacak, market alışverişi de bu plana göre yapılacak.
1 Mart-31 Mart arası uygulayacağız. Almamayı başardıklarımızı mutlaka paylaşalım.

kuralları okudum biraz da güldüm.ama elimden geldiğince uymaya çalışacağım dışarıda yemek yememe olayını inşallah yapabiliriz. bir de evde kek yapıp götüremem mümkün değil. çalışıyorum :) genelde iş çıkışı misafirliğe gidiyoruz. eşim illa tatlı alır gider hayatta kek götürmez.

Eveeet herkese kolay gelsin :)))

Okudum, anladım. Bir nüshasını elden teslim aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…