- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.433
- 798
İndirimde diye alacam kızım seneye giyecem sen ne anlarsın indirimden
Üzülme kankaGünaydın kızlar
Bu ara işyerinde kahvaltı yapıyoruz öğle yemeği yememeye başladım maddi olarak da daha iyi geldi..
dün akşam arkadaşlarla önce yemek yedik sonra kahve içmeye gittik, kahveleri ben ısmarladım toplamda 35 lira harcadım..
dün 225 lira bi ödeneğimin işlemini yaptım bugün yatar, 200 lirası direk araba birikimine gider gerisi de cüzdanda dursun..
bu arada araba konusuna o kadar canım sıkılıyor ki.. en yakınlarım sırtından vuruyor.. şunu şöyle yapalım bunu böyle yapalım diye güzel güzel plan yapmış gelmiş bana anlatıyor.. eee bu işte benim 7 bin zararım var! Benim iyiliğimi düşünerek teklif ettiğini iddia ediyor ama sırf kendi çıkarları var.. mandalina bekar nasılsa ev aldı araba almaya niyetlendi demekki parası var az biraz da biz geçirelim diyorlar.. Allahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kötü niyetlilerin ayağına dolandırsın planlarını..
elecda alışveriş diyetine bende varım.. yemek ve eczane dışında bişey almayacağım 1 ay boyunca.. 1 ay sonunda bu süreyi tekrar uzatabilirim :)
İndirimde diye alacam kızım seneye giyecem sen ne anlarsın indirimden
Hahaha cıplak ayak mı gezıyorsun acabaBen ayakkabı almayı sevmiyorum ki.
CanımsınÜzülme kanka
Önceden öyle değildim ama artık eksikleri sezon sonu almaya çalışıyorumBen de hep sezon sonu alırım kıyafetlerimi. diğer türlü gerçekten çok pahalıya satıyorlar
Alıştırma yapıyorum susar mısınÇok kredi çekince böyle oluyo demek ki
Mandalina bank bana da para versene borcum var cok lzm paraAlıştırma yapıyorum susar mısın
Terslemedim ben biricik kankeytom o
Yaa ben nolcam aşkolsun sana küstüm
Bana da alsın yqBen diyete en kafadan uyacak olanim
Istesemde cikio bisi alamiyorum zaten
En 1. Diyetci benim.
k a h v e diyete uymazsa ama cımbızlarim ceza olarakda bana yatak odasi alirsin :)
Benim de kızın yazlık kıyafeti yok ama Mart ayında ihtiyaç olmaz zaten. Nisan-mayıs gibi alınır.Kızımın yazlık hiç kıyafeti yok.
biberonunu vs. değiştirmem lazım.
onun dışında uyarım kurallara
Devlette çalışan nasıl belli oluyor bakOkudum, anladım. Bir nüshasını elden teslim aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?