Küçük Düşün Büyük Olsun!

Üzülme kanka

merhaba hanımlar.. @amelia2 canım çok geçmiş olsun..
kızlar okudum yazdıklarınızı birşey almama diyetine katılmak isterim ama sezon sonu olacağı için indirimden bot ve kaşe alma planım var. tabi güzel birşeye denk gelirsem..
eşim bu haftasonu da mesaiye kalıyormuş. ben de yarın iş çıkışı ev temizliğine koyulurum.. bu akşam ütü yapsam aradan çıkar.. haa sabah işe gelmeden dondurucudan et ve tavalık hazırladığım poşeti çıkardım dondurucudan.. akşama tava yaparım.. yanına da ne yaparım bilmiyorum belki turşu ayran yetebilir. kumbarama bu sabah çıkmadan 10 tl attım.. giderek ağırlaşıyor.. eşimle tatil kumbarası olsun demiştik ama eşim dün akşam o senin kumbaran olsun senin paranı çok tırtıkladım bari kumbarayı bütünletip kendine altın veya başka birşey alırsın dedi.. bakalım zaten dolmasına çok var haziranda açarım sanırım..bugün maaşım yatarsa kumbarama 20 tl daha atarım inşallah..

Ben terslemedim valla
Terslemişse eyyay terslemiştir
Terslemedim ben biricik kankeytom o

Sende bana susarmısın dedin. çok kırıldım.
eilenn en has kankimmm
Yaa ben nolcam aşkolsun sana küstüm

Ben diyete en kafadan uyacak olanim
Istesemde cikio bisi alamiyorum zaten
En 1. Diyetci benim.
k a h v e diyete uymazsa ama cımbızlarim ceza olarakda bana yatak odasi alirsin :)
Bana da alsın yq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…