Mart sezon basi fena pahali olur zaten.Benim de kızın yazlık kıyafeti yok ama Mart ayında ihtiyaç olmaz zaten. Nisan-mayıs gibi alınır.
merhaba hanımlar.. @amelia2 canım çok geçmiş olsun..
kızlar okudum yazdıklarınızı birşey almama diyetine katılmak isterim ama sezon sonu olacağı için indirimden bot ve kaşe alma planım var. tabi güzel birşeye denk gelirsem..
eşim bu haftasonu da mesaiye kalıyormuş. ben de yarın iş çıkışı ev temizliğine koyulurum.. bu akşam ütü yapsam aradan çıkar.. haa sabah işe gelmeden dondurucudan et ve tavalık hazırladığım poşeti çıkardım dondurucudan.. akşama tava yaparım.. yanına da ne yaparım bilmiyorum belki turşu ayran yetebilir. kumbarama bu sabah çıkmadan 10 tl attım.. giderek ağırlaşıyor.. eşimle tatil kumbarası olsun demiştik ama eşim dün akşam o senin kumbaran olsun senin paranı çok tırtıkladım bari kumbarayı bütünletip kendine altın veya başka birşey alırsın dedi.. bakalım zaten dolmasına çok var haziranda açarım sanırım..bugün maaşım yatarsa kumbarama 20 tl daha atarım inşallah..
Aynen, Ankara genelde buz gibi oluyo zaten, iki sene önceydi sanırım 23 Nisanda kar yağmıştıMart sezon basi fena pahali olur zaten.
Hadi yaAynen, Ankara genelde buz gibi oluyo zaten, iki sene önceydi sanırım 23 Nisanda kar yağmıştı
Bu benim de aklıma geldi yazmamıştımBen o zaman bu ay stok yapıyım.
mart nisan almım.
Ben de bu yaz az kıyafet alacağım kıza. Kurutma makinesi aldım, 1 saat yıkama, 45 dakika kurutma hop kızın kıyafetleti ütülü gibi hazır. Daha önceden günde 3 posta kıyafet değiştiği için yetmiyordu, fazla alıyordum. Bu yaz gerekirse günlük yıkama-kurutma yaparım.Hadi ya
Bende hep hazirana kadar bekleyenlerdenim ogluma yazlik almak icin.
Zaten okulda oluyo tum gun evde giyecek kadar varsa idare ediyorum.
Haziranda aliyorum tatil oncesi.
Bende daha az alicam artik
Gecen sene falan fazla gezdik fazla aldim tshrt bu sene bir kaci olmicak uzuluyorum
Daha az alicam
Bu kis gayet az aldim evde giymeliklerini sali pazarindan aldim hemde parcasi 5 tlden ck kaliteli cikti hep giydi.
Sık da yikadim hatta hic bisi olmadi.
Ben mesela, bu tarz hediyelik yiyecek geldiğinde ben bunları alsam ne kadar harcardım deyip, o kadar tutarı sanki harcamışım gibi kumbaraya atıyorum.kızlar eşimin babası birsürü şey getirmiş yine 5 kilo zeytinyağı. peynir çeşitleri kaç paket. doğal sucuk. köfte. balık çeşitleri. tereyağı.deniz ürünleri. işkembe falan. buzluğa zor sığdırdım üstelik dolapta kışlık hiçbirşeyim yoktu.kalan bir kaç parça yemeğim.peynir falan vardı. dondurucu almam şart tabi bu eve sığdıramam da evi değiştirince alacağım. yaz günü siizn yaptığınız gibi yapıp koyarım. özellikle karnıyarık çok ilgimi çekti. patlıcanı severim ve kış günü mevsimi olamadığı için ayrıca iş çıkışı kolay olacak benim için. bu yaz kesin deneyeceğim
Ohh bereketli olsun.kızlar eşimin babası birsürü şey getirmiş yine 5 kilo zeytinyağı. peynir çeşitleri kaç paket. doğal sucuk. köfte. balık çeşitleri. tereyağı.deniz ürünleri. işkembe falan. buzluğa zor sığdırdım üstelik dolapta kışlık hiçbirşeyim yoktu.kalan bir kaç parça yemeğim.peynir falan vardı. dondurucu almam şart tabi bu eve sığdıramam da evi değiştirince alacağım. yaz günü siizn yaptığınız gibi yapıp koyarım. özellikle karnıyarık çok ilgimi çekti. patlıcanı severim ve kış günü mevsimi olamadığı için ayrıca iş çıkışı kolay olacak benim için. bu yaz kesin deneyeceğim
Ben de bu yaz az kıyafet alacağım kıza. Kurutma makinesi aldım, 1 saat yıkama, 45 dakika kurutma hop kızın kıyafetleti ütülü gibi hazır. Daha önceden günde 3 posta kıyafet değiştiği için yetmiyordu, fazla alıyordum. Bu yaz gerekirse günlük yıkama-kurutma yaparım.
Ben mesela, bu tarz hediyelik yiyecek geldiğinde ben bunları alsam ne kadar harcardım deyip, o kadar tutarı sanki harcamışım gibi kumbaraya atıyorum.
Ben de mix diye bir program var. 45 dakika sürüyor. Kuru ve kırışıksız çıkıyor. Makineyi yeni aldım ben de.yaaa benim kurutmam niye 1,5 saatten aşağı kurutmuyor. dakika ayarlıyorum ama en az 1 saat sürüyor.
Bu benim de aklıma geldi yazmamıştım
Sende kendimi gördümHer türlü çıkış yolu buluruz kankeyyy
Kızlar hamile kıyafeti siz ne almistinizçok almak istemiyorum haziran mayıs gibi alırım belki yazın en rahat elbise olur heralde ucuzlar nerde oluyo
Sende kendimi gördüm
Yapmıyoruz öyle şeyler yoksa seni kendi topiğinde ifşa ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?