Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim de kahverengi kaşeye ihtiyacım var kampanyalardan haberin olursa beni de haberdar edermisin. ben de tatil parası biriktiriyorum eşime söylemedim henüz. belki ona sürpriz yapabilirim. tatil parası biriktirince.

Aynen, Ankara genelde buz gibi oluyo zaten, iki sene önceydi sanırım 23 Nisanda kar yağmıştı
Hadi ya
Bende hep hazirana kadar bekleyenlerdenim ogluma yazlik almak icin.
Zaten okulda oluyo tum gun evde giyecek kadar varsa idare ediyorum.

Haziranda aliyorum tatil oncesi.
Bende daha az alicam artik
Gecen sene falan fazla gezdik fazla aldim tshrt bu sene bir kaci olmicak uzuluyorum
Daha az alicam
Bu kis gayet az aldim evde giymeliklerini sali pazarindan aldim hemde parcasi 5 tlden ck kaliteli cikti hep giydi.
Sık da yikadim hatta hic bisi olmadi.

kızlar eşimin babası birsürü şey getirmiş yine 5 kilo zeytinyağı. peynir çeşitleri kaç paket. doğal sucuk. köfte. balık çeşitleri. tereyağı.deniz ürünleri. işkembe falan. buzluğa zor sığdırdım üstelik dolapta kışlık hiçbirşeyim yoktu.kalan bir kaç parça yemeğim.peynir falan vardı. dondurucu almam şart tabi bu eve sığdıramam da evi değiştirince alacağım. yaz günü siizn yaptığınız gibi yapıp koyarım. özellikle karnıyarık çok ilgimi çekti. patlıcanı severim ve kış günü mevsimi olamadığı için ayrıca iş çıkışı kolay olacak benim için. bu yaz kesin deneyeceğim

Ben de bu yaz az kıyafet alacağım kıza. Kurutma makinesi aldım, 1 saat yıkama, 45 dakika kurutma hop kızın kıyafetleti ütülü gibi hazır. Daha önceden günde 3 posta kıyafet değiştiği için yetmiyordu, fazla alıyordum. Bu yaz gerekirse günlük yıkama-kurutma yaparım.

Ben mesela, bu tarz hediyelik yiyecek geldiğinde ben bunları alsam ne kadar harcardım deyip, o kadar tutarı sanki harcamışım gibi kumbaraya atıyorum.

Ohh bereketli olsun.

yaaa benim kurutmam niye 1,5 saatten aşağı kurutmuyor. dakika ayarlıyorum ama en az 1 saat sürüyor.

Ben mesela, bu tarz hediyelik yiyecek geldiğinde ben bunları alsam ne kadar harcardım deyip, o kadar tutarı sanki harcamışım gibi kumbaraya atıyorum.

Valla bence 500 tutar :) zaten kalan maaşımı biriktiriyorum kumbara harici.kumbaraya sadece bozuk paraları atıyorum.

Kızlar hamile kıyafeti siz ne almistinizçok almak istemiyorum haziran mayıs gibi alırım belki yazın en rahat elbise olur heralde ucuzlar nerde oluyo

Kızlar hamile kıyafeti siz ne almistinizçok almak istemiyorum haziran mayıs gibi alırım belki yazın en rahat elbise olur heralde ucuzlar nerde oluyo

Ben tayt hamile jean ve esortman almıştım.
ustler birkaçtane bol vardı. diğerleri hediye falan geldi
yaz dönemi son aylarım oldugu için sort atlet geziyodum evde.

Sende kendimi gördüm
Yapmıyoruz öyle şeyler yoksa seni kendi topiğinde ifşa ederim

Kanki bazen alıyım diyorum kim bilcek diyorum sonra vicdanım el vermiyor.
kendimi kandırmış gibi hissediyorum vazgeçiyorum.
Kanki bana hediye al parasını yollarım ben sana
hüüüüüüüüüüü alamadım alamadım

Almıyorum diyetine bende varım kızlar
Sezon sonu birkaç ektiğim vardı önümüzdeki kış için aldım zaten onları.
Şimdilik kıyafet, tabak çanak çanta ihtiyacım yok
Zaten almamaya alıştım ya ihtiyacım olanı bile alırken elim uzak duruyor

Almayınca mutlu oluyorum, altın alayım o beni mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…