- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
aaaa diyet 1 martta mı başlıyor.ayy öğle arası dışarı çıktım
15 liraya bi mağazadan baharlık üst kıyafet aldım
ama Allah'tan diyet 1 martta başlıyormuş:))
Bende harcayınca yazmıyorum burayaKanki bazen alıyım diyorum kim bilcek diyorum sonra vicdanım el vermiyor.
kendimi kandırmış gibi hissediyorum vazgeçiyorum.
Kanki bana hediye al parasını yollarım ben sana
hüüüüüüüüüüü alamadım alamadım
aaaa diyet 1 martta mı başlıyor.
güle güle kullan.
arkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. 2 ay önce görümcem doğum yaptı ve kaynanam eltim ve görümcelerimle bu haftasonu bebek görmesine gidecez. 5 aylık evliyim biz nişanlıyken eltim doğum yaptı ve düğünden sonra evine gittiğimizde bebek görmesine çeyrek altın alıp götürdüm.Bundan sonra doğum yapacak olana da çeyrek altın takarım ayrımcılık olmasın diye düşünmüştüm. Dün akşam kaynanamlara gittim görümcemde ordaydı konu açıldı ne hediye getireceksin diye bende çeyrek altın alacağımı söyledim kaynanam ve görümcem tepki gösterdiler ilk çocuk değil neden çeyrek alıyorsun bizim adetlerde ilk çocukta çeyrek altın takılırmış eltim 50 lira görümcem 100 lira ve kaynanam da 100 lira takacakmış banada 100 lira getir dediler ben çeyrek takacam dedikçe kaynanam bi sefer benim sözümü dinlemiyorsuna getirdi konuyu kızlar ne yapayım ben şimdi 100 lira ayıp olmaz mı
O zaman kurallar şu şekildeelenaferrante , mornergis , k a h v e , M maviduvar1 , gulfemhatun , yedirenk79
1) Kıyafet, iç çamaşırı, çorap, toka, takı, kozmetik, kitap, dergi vs almak yok.
2) Çocuklara kıyafet, oyuncak, toka, kitap vs almak yok. Sadece bakım malzemeleri (bez, ıslak mendil vs) alınacak
3) Mümkün mertebe dışarda yemek yenmeyecek
4) Eve tabak, bardak, dekoratif eşya vs. Almak yok
5) Misafirliğe giderken dışardan almak yerine evde kek yapıp götürülecek
6) Haftalık yemek planı yapılacak, market alışverişi de bu plana göre yapılacak.
1 Mart-31 Mart arası uygulayacağız. Almamayı başardıklarımızı mutlaka paylaşalım.
Kızlar hamile kıyafeti siz ne almistinizçok almak istemiyorum haziran mayıs gibi alırım belki yazın en rahat elbise olur heralde ucuzlar nerde oluyo
canım sen artık eşinle bir ailesin ve sen kendi kararını kendin ver..insan ne yaparsa aslında kendine yapar.ben olsam altın takardımarkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. 2 ay önce görümcem doğum yaptı ve kaynanam eltim ve görümcelerimle bu haftasonu bebek görmesine gidecez. 5 aylık evliyim biz nişanlıyken eltim doğum yaptı ve düğünden sonra evine gittiğimizde bebek görmesine çeyrek altın alıp götürdüm.Bundan sonra doğum yapacak olana da çeyrek altın takarım ayrımcılık olmasın diye düşünmüştüm. Dün akşam kaynanamlara gittim görümcemde ordaydı konu açıldı ne hediye getireceksin diye bende çeyrek altın alacağımı söyledim kaynanam ve görümcem tepki gösterdiler ilk çocuk değil neden çeyrek alıyorsun bizim adetlerde ilk çocukta çeyrek altın takılırmış eltim 50 lira görümcem 100 lira ve kaynanam da 100 lira takacakmış banada 100 lira getir dediler ben çeyrek takacam dedikçe kaynanam bi sefer benim sözümü dinlemiyorsuna getirdi konuyu kızlar ne yapayım ben şimdi 100 lira ayıp olmaz mı
1 marta kadar alacağını al benceBence 100 lira tak. Demek ki onlar için çok da önemli değil.
Ben kurallara uyarım. Kıyafet ihtiyacım yok ama bir deri ceket almak istiyorum. Eşim de istiyor. Sezon sonu bakalım demişti. Bilmiyorum ne yaparız.
Kıza henüz yazlık almayı planlamıyorum. Nisan mayısta belki.
Akşam misafirliğe gitcez. Gideyim de kek yapayım bari. Ne güzel şöbiyet alacaktık.
Yazın seni hamileyken ateş basar şimdi. Bi de benim hamilelik öncesi kıyafetlerim 20. haftalarda falan olmamaya başlamıştı artık. Tayt, elbise falan alabilirsin
Tekrar hosgeldiniz birikiminiz bereketli ve beraber olsun.Merhaba
Ben bi ara yazmistim ama yogunluktan devam edemedim o zamandan bu yana baya birikim yaptim...
Sayenizde bu topik cok faydali sizden cok ogrendiklerim var tsekkuler...
Her gun yazmaya caliscam artik...
Telefondan yazdigim icin yazim hatalari olabilir kusurabakmayin
Yetiimmm
kızlar bu bulaşık deterjanı beni baya sıktı.. bahsetöiştim pril tablet aldım erimiyo ben de parçalayıp makinaya atıyorum.. fairy limonlu da var arada onu da kullanıyorum.. fairy çok güzel temizlerken pril hiç içime sinmiyor.. e atsam da olmaz baya var.. tasarruf adına fairy de pahalı diğerlerine göre.. indirimde fairy bulsam alsam diyorum.. şuan hepsiburada da 162 platiniım 870 ml elde yıkama ve sünger hediyeli 75 gibi bi fiyat. sizce uygun mu??
Cnm ben likit kullaniyorum yillardir cokda memnunumkızlar bu bulaşık deterjanı beni baya sıktı.. bahsetöiştim pril tablet aldım erimiyo ben de parçalayıp makinaya atıyorum.. fairy limonlu da var arada onu da kullanıyorum.. fairy çok güzel temizlerken pril hiç içime sinmiyor.. e atsam da olmaz baya var.. tasarruf adına fairy de pahalı diğerlerine göre.. indirimde fairy bulsam alsam diyorum.. şuan hepsiburada da 162 platiniım 870 ml elde yıkama ve sünger hediyeli 75 gibi bi fiyat. sizce uygun mu??
yaaa 2 tanecık aldım 45 tl tuttu coook hesaploydı kiii
vaaay hain mandiBu benim de aklıma geldi yazmamıştım
bana alsana o zman diyet bozulmaz kiiKanki bazen alıyım diyorum kim bilcek diyorum sonra vicdanım el vermiyor.
kendimi kandırmış gibi hissediyorum vazgeçiyorum.
Kanki bana hediye al parasını yollarım ben sana
hüüüüüüüüüüü alamadım alamadım
1 marta kadar alacağını al benceZaten yeni sezon gelecek. Bu arada şöbiyete çok güldüm, alemsin valla
Ayrıca ben mart ayı içinde 2 kere kaş aldırmaya giderim. 1 kere de lazere gitcem. Gitmeliyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?