Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yumurta aldirdim anneme
1_2parcada bisküvi,su, süt,labne 27tl tutmus.
Dünde 30tl harcamistik.
Pazar gunude pazards harcanir
Martin 1i gelsin dahada dikkat edim artik.

Bende harcayınca yazmıyorum buraya
Ne istiyorsun can pampam alayım hemen

Bence 100 lira tak. Demek ki onlar için çok da önemli değil.

Ben kurallara uyarım. Kıyafet ihtiyacım yok ama bir deri ceket almak istiyorum. Eşim de istiyor. Sezon sonu bakalım demişti. Bilmiyorum ne yaparız.
Kıza henüz yazlık almayı planlamıyorum. Nisan mayısta belki.
Akşam misafirliğe gitcez. Gideyim de kek yapayım bari. Ne güzel şöbiyet alacaktık.

Kızlar hamile kıyafeti siz ne almistinizçok almak istemiyorum haziran mayıs gibi alırım belki yazın en rahat elbise olur heralde ucuzlar nerde oluyo

Yazın seni hamileyken ateş basar şimdi. Bi de benim hamilelik öncesi kıyafetlerim 20. haftalarda falan olmamaya başlamıştı artık. Tayt, elbise falan alabilirsin

canım sen artık eşinle bir ailesin ve sen kendi kararını kendin ver..insan ne yaparsa aslında kendine yapar.ben olsam altın takardım

1 marta kadar alacağını al bence Zaten yeni sezon gelecek. Bu arada şöbiyete çok güldüm, alemsin valla

Tekrar hosgeldiniz birikiminiz bereketli ve beraber olsun.
Yetiimmm
k a h v e gel la.
Akıllı ol adamı hasta etme

kızlar bu bulaşık deterjanı beni baya sıktı.. bahsetöiştim pril tablet aldım erimiyo ben de parçalayıp makinaya atıyorum.. fairy limonlu da var arada onu da kullanıyorum.. fairy çok güzel temizlerken pril hiç içime sinmiyor.. e atsam da olmaz baya var.. tasarruf adına fairy de pahalı diğerlerine göre.. indirimde fairy bulsam alsam diyorum.. şuan hepsiburada da 162 platiniım 870 ml elde yıkama ve sünger hediyeli 75 gibi bi fiyat. sizce uygun mu??

ben sıvı alıyorum memnunum hem ucuz oluyor.

Cnm ben likit kullaniyorum yillardir cokda memnunum
Hatta dun hapycanterde 22tl idi
Tmka a.s die bi magza acildi buraya toptanci gibide market gibide cok uygun hersey
Orada ayni likit jel bulasik mak. 1alana 1 bedava 22 tl idi.
Bende alip zula yapcam.
Dun alman cikolatasi bile buldum orda 2.99a
Valla cogaltilsin bu market hersey var marka cokda uygun
32li wc kagidi 17tl idi.

Ayrıca ben mart ayı içinde 2 kere kaş aldırmaya giderim. 1 kere de lazere gitcem. Gitmeliyim yani

eyyay duu bakalim o dayanamaz zaten pantolon falan alir
Dimi k a h v e
yaaa 2 tanecık aldım 45 tl tuttu coook hesaploydı kiii

Bu benim de aklıma geldi yazmamıştım
vaaay hain mandi

bana alsana o zman diyet bozulmaz kii
kimseye demem kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…