Vicdanını sote yapıp yemişin sen33tl Bi elbise edıyo mesele düşünsene niye unutayım kiii
Vicdanı olmayp arkadaşını zarar ettiren öi söylüyor bunu banaVicdanını sote yapıp yemişin sen
Alayım pampişim gerçekten çok beğendim etekleri.. bedenini yaz yollayayım ciddiyim :)Vicdanı olmayp arkadaşını zarar ettiren öi söylüyor bunu bana
İki etek al da bana barısalım hadi
Alayım pampişim gerçekten çok beğendim etekleri.. bedenini yaz yollayayım ciddiyim :)
ben hemen yaziim lahana-yaprak sarma bır gun, bırgun de karnıbahar kızartmaGunaydin kızlar iyi pazarlar herkese.
Dün ne güzel sohbetler etmişsiniz brn katılamadım misafir vardı diye
Bugün dolabımı kontrol ettim karnıbahar var bakla var buzluğumdada nohut var et var biraz bezelye börülce var bunlardan bu haftaki yemekleri ayarlıycam inşallah bugün eşim portakal aldi ekmek aldık heralde başka da harcamam iz olmaz . Siz bu hafta neler pisiriceksiniz
Alin valla cok istiyorum
canım bayadır girememiştim.iyileşmişsin ne kadar mutlu oldum .iyimisin artık ağrıların nasıl oldu gözün nasıl oldu .ya da en iyisi bir foto yolla bana tel .den .sömestrde geldim ama babam hastaydı onla uğraştık hiçbiyere çıkamadım .nasip olmadı yani gelmek çiçeklientari yle gelicektik hatta ama olmadı.ama yinede çok yorma kendini kuzu.Evde damla yemek yok
Temizlik yapilcak
Kek ve kurabiye yapicam hem erbaslar istiyor hemde yarin arkadasim gelicek.
Nerden baslasam acaba
Mercimek corbasi
Sulukofte
Makarna yapicam.
Portakalli uzumlu kek
Portakalli kurabiye yapicam.
Firini acmisken azda ekmek mayalarim bitti ekmek.
Bakalim nereme guvenip yapicam.
Sagol canm whatsapdan atarim foti :)canım bayadır girememiştim.iyileşmişsin ne kadar mutlu oldum .iyimisin artık ağrıların nasıl oldu gözün nasıl oldu .ya da en iyisi bir foto yolla bana tel .den .sömestrde geldim ama babam hastaydı onla uğraştık hiçbiyere çıkamadım .nasip olmadı yani gelmek çiçeklientari yle gelicektik hatta ama olmadı.ama yinede çok yorma kendini kuzu.
Maşallah ne kadar hamaratsinizselam hanımlar. bugün öğlene kadar evdeydik. daha sonra markete ve pazara gittik. 47 TL pazarda, 100 TL markette harcadık. 3 TL da sadaka kumbarasına gitti.
hafta içi için kuru fasulye, z.yağlı pırasa, ıspanaklı börek, orman kebabı, domates çorbası, ezo gelin çorbası, her zamanki gibi sebzeli bulgur pişirdim. h.sonuna kadar misafirim gelmezse yemeklerimiz yeter. misafir gelme ihtimaline karşı da tavuk incik soslayıp, dinlendirdim ve dondurucuya attım. ayrıca hasta ziyareti için yaptığım soslu kekten ve dereotlu poğaça yaptım, onları da dondurucuya attım. ıspanaklı börek de bol tuttuğum için epeyce kalır. önümüzdeki cumartesi arkadaşlarım gelecek, yanına da salata türü bir şeyler yaparım.
babaannem yemeğe çağırdı, birazdan da oraya gideriz. kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?