Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba hatunlar

Konu açsam cevap alamam burdakilerden daha bilgilisinide bulamam diye düşündüm

Ne olacak bu euro nun akıbeti
Önümüzdeki günlerde düşer mi çıkar mı ?

Bozdurmam lazım ancak şuan bozdursam baya zarar ediyorum dişimi sıkıp beklesem mi?
Yoksa daha fazla zararamı sebep olur

Bir el atın

Günaydın kızlar
Dün akşam buzlunun önüne oturdum.
Bir paket taze fasülye
Bir paket karnıyarıklık patlıcan
Bir paket kıyma çıkardım.
Bi hoşuma gitti. Acaba dondurucunu değiştirsem mi diye düşünüyorum. Büro tipi. 4 çekmeceli. Tabi bir de buzdolabının ki var.
Bugün Pazar'a çıkacağım. Sadece meyve almam lazım.

Gunaydin kızlar iyi pazarlar herkese.
Dün ne güzel sohbetler etmişsiniz brn katılamadım misafir vardı diye
Bugün dolabımı kontrol ettim karnıbahar var bakla var buzluğumdada nohut var et var biraz bezelye börülce var bunlardan bu haftaki yemekleri ayarlıycam inşallah bugün eşim portakal aldi ekmek aldık heralde başka da harcamam iz olmaz . Siz bu hafta neler pisiriceksiniz

ben hemen yaziim lahana-yaprak sarma bır gun, bırgun de karnıbahar kızartma

Evde damla yemek yok
Temizlik yapilcak
Kek ve kurabiye yapicam hem erbaslar istiyor hemde yarin arkadasim gelicek.

Nerden baslasam acaba

Mercimek corbasi
Sulukofte
Makarna yapicam.

Portakalli uzumlu kek
Portakalli kurabiye yapicam.
Firini acmisken azda ekmek mayalarim bitti ekmek.

Bakalim nereme guvenip yapicam.

Günaydın mutlu hayırlı sabahlar olsun. Lahana Sarması, ekşili köfte, patates tava, brokoli karnabahar havuç patates kızartması, patlıcan tava tamam. Bulgur-pirinç pilavı, turşu, salata, yoğurt. Bu hafta böyle şeyler düşünüyorum.

canım bayadır girememiştim.iyileşmişsin ne kadar mutlu oldum .iyimisin artık ağrıların nasıl oldu gözün nasıl oldu .ya da en iyisi bir foto yolla bana tel .den .sömestrde geldim ama babam hastaydı onla uğraştık hiçbiyere çıkamadım .nasip olmadı yani gelmek çiçeklientari yle gelicektik hatta ama olmadı.ama yinede çok yorma kendini kuzu.

Sagol canm whatsapdan atarim foti :)
Ay evt anlatti epey yazistik onunla
Cok sagolasin allah razi olsun

Pazara gittim geldim. Taze bezelye bardı. Çok severim. Bir kilo aldım. Yarısını buzluğa koyacağım.
Şimdi namaz kılıp sporumu yapayım. Sonra da kitap okurum. Bugün evde yalnızım. Eşim ve oğlum yok.
Yemekleri de sabah yapmıştım

Ben yemeklerimi bitirdim
Ekmegimi pisirdim
Kurabiyeleri erteledim belki aksam kolum agrimaya basladi.
Ortaligi topladim supurmicem bugun kalsin artik yarin supururum.

Annem pazara gitti
Peynir,yesilzeytin,fasulye tursusu,karalahana,turp,limon,cerry domates falan aldirdim 40tl yakin tutmus
10lira bide bozuklari geri getirdi.

Ben bu ay altin alirken annemde heveslendi
1 yarim 1ceyrek aldi.
Oncesinde de 2 bilezik almisti.
Martta yine alacak benimle
750tl limit koydu kendine
Her ay bukadarlik altin alicak.

Anne bak her ay 3ceyrek aldigini dusun sene sonu 9bin para demek.
Bide altinin arttigini dusun falan dedim.

O da hevesli.
Ben martta 500tl lik altin alicam
Yarim ve ceyregi tama cevirmeye fark isterse yarim alirim napim.
Her ay bende duzenli 500tl lik altin alabilirim umarim

Ozaman altinlarim 20bini gecer bile

Kızlar a101de 5 kiloluk bulasik deterjani 8.95 . PerOS marka . Alan oldu mu daha once? Ben cicegim almıştım güzeldi. Geçenlerde 5.kilo pril buldum carfurda o da 10 liraydı onu almıştım ama ihtiyacı olan bakabilir perşembe günü basliyo heralde

selam hanımlar. bugün öğlene kadar evdeydik. daha sonra markete ve pazara gittik. 47 TL pazarda, 100 TL markette harcadık. 3 TL da sadaka kumbarasına gitti.

hafta içi için kuru fasulye, z.yağlı pırasa, ıspanaklı börek, orman kebabı, domates çorbası, ezo gelin çorbası, her zamanki gibi sebzeli bulgur pişirdim. h.sonuna kadar misafirim gelmezse yemeklerimiz yeter. misafir gelme ihtimaline karşı da tavuk incik soslayıp, dinlendirdim ve dondurucuya attım. ayrıca hasta ziyareti için yaptığım soslu kekten ve dereotlu poğaça yaptım, onları da dondurucuya attım. ıspanaklı börek de bol tuttuğum için epeyce kalır. önümüzdeki cumartesi arkadaşlarım gelecek, yanına da salata türü bir şeyler yaparım.

babaannem yemeğe çağırdı, birazdan da oraya gideriz. kendinize iyi bakın

Maşallah ne kadar hamaratsiniz

Merhaba kızlar
Ben de sabah işteydim

Öğlen çıktım. Markete uğradık.

250 gram Norveç somonu (kızım için)
350 gram kuzu eti
1 ananas
6-7 tane kapya biber
Aldık. 50 lira verdik

Sonra kitapçıya girdik. Eşim kendine kitap defter aldı 20 liraya.

Akşama et sote ayran falan yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…