La böyle yazıyorsunuz yazıyorsunuz insanlar bana acıyo mesaj atıyoAa ne fesatsın
Aklıma bile gelmedi bu
Sadece bilgilerini alayım da hayırlı kısmet bulayım sana diye düşündüm
Çok hoşuma gitti bi iki kez okudum sizlerde okuyun istedim.. okuyun sonra atın herşeyi Güneş çıksın
peki madem o zman bna 5 parca kıyafet alsanaaLa böyle yazıyorsunuz yazıyorsunuz insanlar bana acıyo mesaj atıyoyapman gözünü seveyim.. beni mühendisler öğretmenler denizciler kimler kimler istedi.. hatta öğrenciler ve işsizler de istedi ama onları söylemek çok havalı olmuyo neyse yapmayın gari
Kaçaymış pampa?Kızlar bisi dicem
Biliyosunuz durumumu tek disari cikamiyorum
Bi tabak var bayadir ariyorum
English home ve tedi ye geliyor
Benim haberim olmuyor
Lutfen goren bilen beni durtsun
Fiyatinin uygunlugu gayet iyi o sebepden almak istiyorum
Eki Görüntüle 1959052
Cozuttum bu topikde olmamali ama cok istiyorum anlayin artik
k a h v e itinayla hediye kabul edilir.
Kimse kredi çek bana demeden eve döndüm diye sevinirken bu hiç hoş olmadıpeki madem o zman bna 5 parca kıyafet alsanaa
Sen kotondan beğendiklerimi al önce bana sonra bakarız tabağa
Yarına kadar düşünecem yarın da alma fikri hala varsa alacam ani karar vermeyim dedim senden hayır yok nasılsaKimse kredi çek bana demeden eve döndüm diye sevinirken bu hiç hoş olmadı
Sen o kıyafetler olmadan da çohoşsun bence almayada kendin al
Kanka tanesi 4tlcik.
Iyi yirtmissinKimse kredi çek bana demeden eve döndüm diye sevinirken bu hiç hoş olmadı
Sen o kıyafetler olmadan da çohoşsun bence almayada kendin al
At bakam güzeller mi merak ettim pampişYarına kadar düşünecem yarın da alma fikri hala varsa alacam ani karar vermeyim dedim senden hayır yok nasılsa
Ucuzmuş pampa yaKanka tanesi 4tlcik.
Halledin aranizds 3unu sen al 3unueyyay alsin
Iyi yirtmissin
Isteyen olursa yere yat ölü taklidi yap.
Ama 3ünü al geriye kalan 21tlmi ver bnaBenim zarardan al mandi tabakları 3 tane fln alamam şimdi ben
Kahkaha attım yaAma 3ünü al geriye kalan 21tlmi ver bna
Alcam yaw karttan cektiririm :)Ucuzmuş pampa ya
Kanına girmek istemem ama pek de güzelmiş
eyyay alacaklarının fotosunu buraya atsana bende merak ettım baya uygun geldı fıyatlarıpeki madem o zman bna 5 parca kıyafet alsanaa
33tl Bi elbise edıyo mesele düşünsene niye unutayım kiiiKahkaha attım yaasla unutmayacaksın demi
O altın bi düşsün senin alacağın günün Altına insin o zaman gör dırdır nasıl yapılırmış
English home da oluyo sanki hep bunlardanAlcam yaw karttan cektiririm :)
Bulabilcemi sanmiyorum ama
Diyettekilere ayıp olmasın ben sana özel atıımeyyay alacaklarının fotosunu buraya atsana bende merak ettım baya uygun geldı fıyatları
gunaydın kızlar ben yıne işteyım
uykusuzluktan ölecem(uyuyan bı smiley vardı şuralarda, heh buldum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?