Merhaba hosgeldin . Hedefi olunca insanın biraz daha hırs yapıyor tabi. Ama sana şöyle soyluyim ben diyorumki şimdi keşke öğrenciyken biraz kenara birikim yapsaydım keşke.... İnşallah rahat bi hayatın olur ama bazen insan zorluklarla karşılaşıyo birinden istemektense kenara koyduğun paraya güvenmek çok daha güzel emin ol . Ben çalışmıyorum şu an elime az bi para geciyo ama sürekli artırmaya altın almaya çalışıyorum belkibaşkaları için az ama mesela ben diyorumki bunlarla bebeğim doğunca besik alabilirim ya da bebek arabası alabilirim benim de tam bi hedefim yok ama inan ayda 50 lira bile kenara koysan çok iyi yaparsın sana bi abla tavsiyesiMerhaba arkadaşlar konuyu ilgiyle takip ediyorum. Çok güzel şeyler yazıyorsunuz.Ben üniversite öğrencisiyim evde kalıyorum aylık 700-800 tl geçiyo elime. para biriktirmek gerçekten güzel ama ne için biriktireceğimi bilmediğim için hiç böyle bir çabaya girmedim açıkçası. çünkü hedeflediğim bir şey yok. almak istediğim bir şey ve ya seyahat, tatil vs. haliyle bütün paralar yemeğe ve giyime gidiyor. pişmanlık had safhada
Buraya bugun para harcamayı düşünmüyorum dediğim gün daha cok harcadığımı fark ettim daha da yazmam bu cümleyi
Ben olsam şimdi altın almazdım. Yani kısa süre için. Zarar edersin.Kızlar benim 7,5 gram altinim var elhamdülillah
Sizce napiyim öyle kalsın mı ? Şu an 500 liram var ama ayin 5 ine kadar onla geçinicez sizce altın aliyim mı ? Extradan bişey çıkarsa bozdururum . Ben altın yüksekse de alıyorum en azından paramı harcamam diye. Kendime bi bilezik alma hayalim var ama işçilik dolayısıyla vazgeciyorym
Sıkısip satcaksan zarar edersin.Kızlar benim 7,5 gram altinim var elhamdülillah
Sizce napiyim öyle kalsın mı ? Şu an 500 liram var ama ayin 5 ine kadar onla geçinicez sizce altın aliyim mı ? Extradan bişey çıkarsa bozdururum . Ben altın yüksekse de alıyorum en azından paramı harcamam diye. Kendime bi bilezik alma hayalim var ama işçilik dolayısıyla vazgeciyorym
mutlu hafta sonları hanımlar. sabahtan beri evle uğraşıyorum. haftalık dip köşe yaptım çok şükür. camlar çok fena olmuş, hafta içi yardımcı abla gelecek, silinecek inşallah. kapıları ve mutfak dolaplarını da siler. cam işini hiç gözüm yemiyor.
öğleden sonra k.validemle birlikte hasta ziyaretine gideceğiz. akşam soslu kek yaptım, onu götürürüm. ordan da k.valideme geçeriz. yarın için şimdilik planımız yok. pazar, market işleri halledilir herhalde.
uyguladığınız diyeti ben de bir süredir uyguluyorum. yazlık alış veriş olacak ama o da sezon sonu olur. kurallarınızdan dergi ve kitap işi hariç hepsi bana uygun. çünkü ayda bir mutlaka iki kitap alır okurum, ayrıca iki dergiye aboneliğim var. bu ikisinden vazgeçemem
hepinize kolaylıklar dilerim
Diyettekilere ayıp olmasın ben sana özel atıım
eşimle ikimizin maaşı yarın akşam veya çarşamba yatar.. dondurucumda sadece bi poşet kuşbaşı eti kaldı.. kıyma ve et almamız gerekecek.. kıymadan yine köfte yapar dondurucuya atarım.. çok pratik ve güzel oluyor.. kalanı da yemeklik olarak poşetlerim.. etleri de aynı şekil yaparımm..
ben hiç nohut haşlayıp dondurucuya atmadım aslında pirinç pilavına karıştrıp yaoılınca da lezzetli oluyor onu da denesem mi ki acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?