Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amin canım benim inşallah. çok haklısın durum tam da bu. arkadaşlarım ne güzel evde yatıyorsun keyfini çıkar diyorlar ben ise normalde hiç evde durmayan bir tipim hayat işte.

kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. kötü gününü düşünerek biriktireceksin. ama tabiki çok da herşeyden ödün vermeyeceksin. hem yarın ölecek gibi hem de yıllarca yaşayacak gibi dengeyi kurmak önemli. bir öğrenci olarak seni taktir ediyorum. ben de çocuğuma bu sorumlulukları küçük yaştan itibaren öğreteceğim. çünkü herzaman hayatın zor günlerine hazırlıklı olması lazım.kendi çalışıp kazanıp ayaklarının üzerinde durabilmeli ki kimseye muhtaç olmasın.

Günaydın, mart ayına bayağı umutlu başladım, uzun bir ay olsa da maddi açıdan çok umutluyum kendisinden: )

Bu arada ben dün akşam kombiyi kapattım, evimizde güney cepheli, sanırım çok soğuk olmaz artık...

benim de evleneli 7 sene oldu evlenirken çok bişey almadık. eşimin önceden kalan eşyaları ile idare ettim. ev almak istediğim için... Eve geçince biraz aldık bişeyler yine de eksikler var. şimdi de ev değiştirince yeniden alacağım şeyler var. mesela buzdolabını yenilemem lazım. fırını yenilemem lazım. hergün yeni bişey çıkıyor ama mobilyalarım hala eskimedi. boşuna değiştirmeyeceğim çünkü ev borcu ödeyeceğiz. inşallah siz de en yakın zamanda gönlünüzden geçen eşyaları alırsınız.

doğum günün kutlu olsuuuunn nice güzel sağlıklı bol paralı yaşlara

Mutlu saglikli yillaaaar

Ben şu isiticisini az kullanmaya çalışıyorum ne kadar az kullanırsam fatura o kadar az geliyo çok etkiliyomus

hımm o zaman ocakta yapayım çayı. aslında çaydanlığım yok maalesef. alacağım da ev küçük diye bir alamadım. koyacak yeri yok

Bu arada bugün topigmizin de dogumgunuymuuuus ...

Teşekkürler tr_lelli sen olmasan ben bu kadar dikkatli olamazdım o gram altınlarımi da alamazdim .

Ben 1 senedir okuyorum burayı bana o kadar çok şey katti ki

Alışverişlerimde hangisi ucuz bakmaya denemedgim markaları denemeye başladım ve mutfaktan tasarruf yapmayı öğrendim

Bozuklukların ne kadar çok para ettiğini öğrendim

Almadan da mutlu olunabilecegini ogrendim

ben de ayın ilk günü şubat maaşımla yol için akbil doldurdum. 185 tl. gitti bile para hep ödemelerim de ayın başında. bakalım inşallah bereketli bir ay olur.
bu akşam da biraz yemeğim var. bakalım dondurucudan bişey de çıkartmadım. en yapsam bilmiyorum. evde birşeyler varken almak istemiyorum. artık işten dönerken de markete uğramıyorum. eskiden hep uğrardım.burada öğrendim uğramayınca para harcanmıyormuş.

evet ya son söz güzel olmuş. almadan mutlu olabilmek. hepimiz öyle bir alışmışızki alışveriş yapınca para gidince mutlu oluyoruz :)

daoğum günün kutlu olsun
sağlıklı, huzurlu nice yaşların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…