- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Amin canım benim inşallah. çok haklısın durum tam da bu. arkadaşlarım ne güzel evde yatıyorsun keyfini çıkar diyorlar ben ise normalde hiç evde durmayan bir tipim hayat işte.herkes neye sahip değilse ona bakıyor işte
ameliyat oldum evden çıkamadım 'keşke çıksam' dedim
şimdi sağlıklıyım sabah işe gelmem gerek 'keşke yatsam' diyorum
insanız işte her zaman elimizde olmayan daha cazip geliyor
her halimize bin şükür
inşallah sen bebeklerinde birlikte çıkcaksın yataktan oyy mis kokulular sağlıkla doğsunlar da :)
Elektrik bize de 75 geldi o kadar dikkat ediyorum makina.çok calistırmamaya. Heralde zam gelmiş
İyi akşamlar bayanlar.
Maaşım yattı. 300 tl kredi kartı (doktor vb masraflar dahil), 50 tl kent karta yükleme. 200 tl de zulaya attım. Toplam birikimim 1250 tl oldu. Bu benim için bir mucize demek gerçekten. Çalışıyor olsam bile öğrenci halimle biriktirebildiğim için çok mutluyum. Aslında kendimi kısıtlasam daha fazla para biriktirebilirim. Ama bir şeylerden eksik kalarak para biriktirmek istemiyorum. Kaç kere öğrenci olup bu yaşı yaşayabileceğim ki. Benim için kendimi geliştirmek ve anı biriktirmek çok önemli. Hem anı biriktiriyorum hem para biriktiriyorum daha ne olsun :)
Bugün ki harcamam. Sinemaya gittim + yemek yedim. Toplam 20 tl harcadım.
Günaydın kızlar
@The Black zorlu geçen günler geçmez derken nasıl geçiyor insan anlamıyor kısmeti de bol olsun kuzucuğun kokla mis kokusunu benim için
@Papatya hayırlı olsun mobilyanız gönlünden geçen, içine sinen şekilde mutlu sona ulaşırsın inşallah
Evleneli 5 sene oldu benimde mobilyalarım ve yatak odamın değişmesi lazım
evlenirken herşeyi eşimle yaptığımız için ucuz ve sıradan mobilyalar almıştık. Malum düğün masrafı osu busu derken bayağı masraf olmuştu
bu ay araba borcunu bitirip birikim yapmak istiyoruz
çocuk da biraz büyüyünce istediğimiz gibi eşyaları alırız umarım.
kızlar yokluğumu kimse fark etmemiş ne kadar silik bir tipim yaaaneyse bugün bnm doğum günüm iyiki doğdum ben. eşim doğumgünü hediyesi 2 bilezik ve 1 yüzük almış saolsun. Onun dışında bu ay 1 çeyrek alacağım elimde kalan para ile geçinmeye çalışacağım bakalım ay sonu planımı tutturabilir miyim?
Ben şu isiticisini az kullanmaya çalışıyorum ne kadar az kullanırsam fatura o kadar az geliyo çok etkiliyomusBize de o civarlar geliyor, doğalgaz yakınca çoğalıyor elektrik faturası. bir de sanırım benim çay makinam çok yakıyor gibi geliyor.
Mutlu saglikli yillaaaarkızlar yokluğumu kimse fark etmemiş ne kadar silik bir tipim yaaaneyse bugün bnm doğum günüm iyiki doğdum ben. eşim doğumgünü hediyesi 2 bilezik ve 1 yüzük almış saolsun. Onun dışında bu ay 1 çeyrek alacağım elimde kalan para ile geçinmeye çalışacağım bakalım ay sonu planımı tutturabilir miyim?
Ben şu isiticisini az kullanmaya çalışıyorum ne kadar az kullanırsam fatura o kadar az geliyo çok etkiliyomus
Ben ocakta yapiyom hızlı yapmam gerekmiyosahımm o zaman ocakta yapayım çayı. aslında çaydanlığım yok maalesef. alacağım da ev küçük diye bir alamadım. koyacak yeri yok
Bu arada bugün topigmizin de dogumgunuymuuuus ...
Teşekkürlertr_lelli sen olmasan ben bu kadar dikkatli olamazdım o gram altınlarımi da alamazdim .
Ben 1 senedir okuyorum burayı bana o kadar çok şey katti ki
Alışverişlerimde hangisi ucuz bakmaya denemedgim markaları denemeye başladım ve mutfaktan tasarruf yapmayı öğrendim
Bozuklukların ne kadar çok para ettiğini öğrendim
Almadan da mutlu olunabilecegini ogrendim
Evet eskiden ben de aldıkça mutlu oluyordum ama o aldığın şey seni zaten en fazla 1 gün mutlu ediyor onun farkına varmamiz lazım .evet ya son söz güzel olmuş. almadan mutlu olabilmek. hepimiz öyle bir alışmışızki alışveriş yapınca para gidince mutlu oluyoruz :)
kızlar yokluğumu kimse fark etmemiş ne kadar silik bir tipim yaaaneyse bugün bnm doğum günüm iyiki doğdum ben. eşim doğumgünü hediyesi 2 bilezik ve 1 yüzük almış saolsun. Onun dışında bu ay 1 çeyrek alacağım elimde kalan para ile geçinmeye çalışacağım bakalım ay sonu planımı tutturabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?