seni çok taktir ettim canım öğrencisin ve para biriktiriyorsun
ben öğrenciyken ne paralar yedim bilsen
tabi sadece kendim değil arkadaşlarla topluca yiyorduk
bu arada kilo verme işi nasıl gidiyor
Aslında gitmiyor. Benim sorunum başlayıp bırakmak. Asla devam ettiremiyorum. Kaç doktor değiştirdim sonuç hep aynı. Zaten sorun doktorda değil bende. Biliyorum da bunu. Mesela son 2 saattir aklımda spor yapmak var. Ama bir yanım o kadar üşeniyor ki yerinden kalkmıyor. Halbuki spor yaptığım zaman çok daha güzel gidiyor. Kilo veriyorum evet 2-3 kilo verdim. Ama işte devamı yok. Acayip sinir oluyorum kendime.
anladım canım sanırım biraz karalı olmak lazım
bende son 4-5 yıldır böyleyim kışın diyet spor kilo veriyorum
sonra her yaz geri alıyorum
şimdide durum aynı ve bu durum beni çok sıktı
geçen hafta yine başladım bu sabah tartıldığımda 1,5 kilo gitmişti
ilk haftalar biraz hızlı gidiyor
ama bende kararlıyım bu defa kilolar gidecek ve geri gelmeyecek korumayı başaracağım
bak ben yarım saat sonra spora başlayacağım
hadi sende kalk yap
sen gençsin daha çabuk verisin
The Black merak ettim seni beybin nasil sen nasilsin?
Kapı sileceğim spordan sayılır mı
İlk önce temizliği yapayım. Sonra spor yaparım. Aslında jillian yapsam çok daha çabuk sonuç alacağım. Gözümü ona dikiyorum şu an. Kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Selam
Teşekkür ederim canım. Umarım sen de iyisindir.
Bebekle ilgileniyorum. Birbirimize alisiyoruz biraz yoğun ve tatlı bir yorgunlugum var bin şükür. Arada okuyorum ama yazamıyorum.
Birikim de yapamıyoruz zaten
Hepinize sevgiler ve bol bereketli günler diliyorum.
Bizde birikim yok ama oglusumun Kumbarası doldu taştı çok şükür
İyi akşamlar kızlar bende bugün 5litrelik su şişesini kumbara yaparak aramıza katıldım bakalım inşallah bereketli olur :)
Kızlar bahsettiğim toplu param yattı dün.
Kredi kapatma işinden vazgeçtik eşimle. Nasılsa ödeyebiliyoruz. Uzun zamandır eşyaların bir kısmını değiştirmek istiyorduk. Onları değiştireceğiz. Dolaşıyoruz mobilyacıları. Kalan parayı da Euro, dolar, altın şekilde 3 eşit parçada değerlendirip o parayı unutacağız.
Kenarda oğlumuzun ya da bizim güvencemiz olarak kalsın.
Selam
Teşekkür ederim canım. Umarım sen de iyisindir.
Bebekle ilgileniyorum. Birbirimize alisiyoruz biraz yoğun ve tatlı bir yorgunlugum var bin şükür. Arada okuyorum ama yazamıyorum.
Birikim de yapamıyoruz zaten
Hepinize sevgiler ve bol bereketli günler diliyorum.
Bizde birikim yok ama oglusumun Kumbarası doldu taştı çok şükür
Valla ben hazır nazır bekliyorum yarınıEvet
Mart ayı geldi çattı. Alışveriş diyetçileri nasılız? Başarabileceğiz değil mi?
Hadi bakalım dolsun dolsun taşsın şişeler
Bereketli olsun. Hangi mağazalara bakıyorsunuz? Ve ne mobilyası alacaksınız?
Mis kokuluyu öp bizim için
Hayırlı olsunelenaferrante yatak odası bakıyorum. Her mağazaya baktık. Her birininbaşka parçası hoşumuza gitti. Mobilyacıya yaptıracağız. Tavana kadar dolap şeklinde.
5500 tl fiyat verdi. Tamam dedik. Bakalım nasıl olacak
Çok teşekkür ederim. İnşallahHayırlı olsun
Uzun zamandır istiyordun inşallah içine sinen güzel bişey olur ağız tadıyla kullanmak nasip olsun :)
İnşallah kızlar@meyraa arabanız hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın
M maviduvar1 hayırlı olsun paran ve mobilyan umarım istediğin gibi olur, çok uzun süredir istiyordun
Hoşgeldin canım. Hayırlı birikimleriniz olsun.İyi akşamlar kızlar bende bugün 5litrelik su şişesini kumbara yaparak aramıza katıldım bakalım inşallah bereketli olur :)
Hoş bulduk çok tsk ederimHoşgeldin canım. Hayırlı birikimleriniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?