Küçük Düşün Büyük Olsun!

M maviduvar1 paran hayırlı bereketli olsun.Mobilyanız şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Günaydın kızlar
Benim için yorucu bir gün olacak. Hayırlısı ile bir akşam olaydı.

Çok teşekkür ederim durkan daha iyileri sizlerin olsun inşallah

Günaydın kızlar

The Black zorlu geçen günler geçmez derken nasıl geçiyor insan anlamıyor kısmeti de bol olsun kuzucuğun kokla mis kokusunu benim için

M maviduvar1 hayırlı olsun mobilyanız gönlünden geçen, içine sinen şekilde mutlu sona ulaşırsın inşallah

Evleneli 5 sene oldu benimde mobilyalarım ve yatak odamın değişmesi lazım
evlenirken herşeyi eşimle yaptığımız için ucuz ve sıradan mobilyalar almıştık. Malum düğün masrafı osu busu derken bayağı masraf olmuştu
bu ay araba borcunu bitirip birikim yapmak istiyoruz
çocuk da biraz büyüyünce istediğimiz gibi eşyaları alırız umarım.

Günaydın kızlar
mornergis çok teşekkür ederim. İnşalalh sen de gönlüne göre bir mobilya alırsın. Biz 17 yıldır kullanıyoruz. 2 kere taşındık. Hakkını verdik diye düşünüyorum.

Şubat ayı kumbaramdan 65 tl çıktı. Bütünlettirip Evdeki azıcık Paranın yanına koyarım. Kurban parası diye niyet ediyoruz bakalım. Nasip olacak mı

Günaydın
Hosgeldin 1 Mart.
Yeni gelen baharla birlikde umarim bahar tadinda gunlerde beraberinde gelir.
Ferahlik,rahatlik,gunes..
Aydinlanir umarim tüm karanlıklarimiz.

Icinden cikamadigimiz sorunlar, kafamiza takilanlar, bizi zora sokanlar,üzenler hepsi kasvetli gunlerde kalır.

Her yeni gune daha bi umutla bakalım.
Yarın daha guzel olacak diyip biz cagıralim.

Insallah olumlu enerji gonderelim di mi..

kızlar yokluğumu kimse fark etmemiş ne kadar silik bir tipim yaaa neyse bugün bnm doğum günüm iyiki doğdum ben. eşim doğumgünü hediyesi 2 bilezik ve 1 yüzük almış saolsun. Onun dışında bu ay 1 çeyrek alacağım elimde kalan para ile geçinmeye çalışacağım bakalım ay sonu planımı tutturabilir miyim?

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin insallah..
Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun inşalalh

Mutlu yıllar dilerim.

Nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah.

mutlu yıllar canım ben de giremedim topiğe bir süredir.

benim her günüm yatakta. Asıl yataktan çıkamamak çok zor be güzelim
herkes neye sahip değilse ona bakıyor işte
ameliyat oldum evden çıkamadım 'keşke çıksam' dedim
şimdi sağlıklıyım sabah işe gelmem gerek 'keşke yatsam' diyorum
insanız işte her zaman elimizde olmayan daha cazip geliyor
her halimize bin şükür
inşallah sen bebeklerinde birlikte çıkcaksın yataktan oyy mis kokulular sağlıkla doğsunlar da :)

bu güzel dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…