M maviduvar1 paran hayırlı bereketli olsun.Mobilyanız şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin insallah..@Ruhimucerret yatak odası bakıyorum. Her mağazaya baktık. Her birininbaşka parçası hoşumuza gitti. Mobilyacıya yaptıracağız. Tavana kadar dolap şeklinde.
5500 tl fiyat verdi. Tamam dedik. Bakalım nasıl olacak
Insallah olumlu enerji gonderelim di mi..Günaydın
Hosgeldin 1 Mart.
Yeni gelen baharla birlikde umarim bahar tadinda gunlerde beraberinde gelir.
Ferahlik,rahatlik,gunes..
Aydinlanir umarim tüm karanlıklarimiz.
Icinden cikamadigimiz sorunlar, kafamiza takilanlar, bizi zora sokanlar,üzenler hepsi kasvetli gunlerde kalır.
Her yeni gune daha bi umutla bakalım.
Yarın daha guzel olacak diyip biz cagıralim.
Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun inşalalhHayirli olsun iyi gunlerde kullanin insallah..
Mutlu yıllar dilerim.kızlar yokluğumu kimse fark etmemiş ne kadar silik bir tipim yaaaneyse bugün bnm doğum günüm iyiki doğdum ben. eşim doğumgünü hediyesi 2 bilezik ve 1 yüzük almış saolsun. Onun dışında bu ay 1 çeyrek alacağım elimde kalan para ile geçinmeye çalışacağım bakalım ay sonu planımı tutturabilir miyim?
Nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah.kızlar yokluğumu kimse fark etmemiş ne kadar silik bir tipim yaaaneyse bugün bnm doğum günüm iyiki doğdum ben. eşim doğumgünü hediyesi 2 bilezik ve 1 yüzük almış saolsun. Onun dışında bu ay 1 çeyrek alacağım elimde kalan para ile geçinmeye çalışacağım bakalım ay sonu planımı tutturabilir miyim?
benim her günüm yatakta. Asıl yataktan çıkamamak çok zor be güzelimGünaydın kızlar
Bugün zor bi gün olacak yataktan çıkasım Yok
Allah hepimize kolaylıklar versin
mutlu yıllar canımkızlar yokluğumu kimse fark etmemiş ne kadar silik bir tipim yaaaneyse bugün bnm doğum günüm iyiki doğdum ben. eşim doğumgünü hediyesi 2 bilezik ve 1 yüzük almış saolsun. Onun dışında bu ay 1 çeyrek alacağım elimde kalan para ile geçinmeye çalışacağım bakalım ay sonu planımı tutturabilir miyim?
herkes neye sahip değilse ona bakıyor iştebenim her günüm yatakta. Asıl yataktan çıkamamak çok zor be güzelim
bu güzel dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle inşallah.Günaydın
Hosgeldin 1 Mart.
Yeni gelen baharla birlikde umarim bahar tadinda gunlerde beraberinde gelir.
Ferahlik,rahatlik,gunes..
Aydinlanir umarim tüm karanlıklarimiz.
Icinden cikamadigimiz sorunlar, kafamiza takilanlar, bizi zora sokanlar,üzenler hepsi kasvetli gunlerde kalır.
Her yeni gune daha bi umutla bakalım.
Yarın daha guzel olacak diyip biz cagıralim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?