Küçük Düşün Büyük Olsun!

K kahve
nice mutlu yıllara , hediyeni güzel günlerde kullan inş.

Merhabalar
kahve_kokusu iyi ki dogdun
@Papatya esyalarin hayirli olsun
Bu ay esimin maasiyla sadece taksitler olan iki karti ve ev kredisini kapatmayi dusunuyorum
martin ikinci haftasi diger kart borcunu yatan ek ders ve gecen aydan kalan maasla kapaticam.
Kalan olursa dolar alicam.
Ayin 15inde de 5 gram her ay aldigim altini alip koyup unutacagim onu. Kalaniyla da obur ayin kk.larini odemek icin bekletecegim
Aylik planim bu :)
adimi degistirdim bu arada

tanıdık birisinin yemek kartını kullandım bu ay , 200 tl alışveriş yap nakit 150 tl alıyormuş . mantıklı geldi bana ,
markette 100 tl , kahvaltı içinde 100 tl harcadım ,
hayırlı olsun ,, zaten hazır takımın bir parçası hoş diğerleri olmuyor , böyle daha iyi , isteiğin gibi yaptırısın , iyi gunlerde kullan

ev, araba, eşya, doğum günü hediyesi vs. alanlar, hayırlı olsun.... :) (arada bir baktığım için, çok sonra görüyorum mesajlarınızı genelde :)) )

doğum günümü kutlayan kadınlar kulübünün nadide hatunları teşekkürler. Bakalım altını da bugün aldıracağım inşallah bndde bu ayı atlatırsam daha rahat edeceğim. gerçi nisan sonunda işten çıkıyorum ama bakalım neler yapacağız?

Meyraaa kazasız belasız, güzel günlerde kullanın arabanızı.
Bahar havası geldi şehrime. Bereket ve huzurda getirsin peşinde.
Sevgiler herkese.

sağol canım, inşallah... :)

hoşgelmiş, bize de uğruyor yavaştan yavaştan... :)

gerçi senin, yazın, kışın, baharın kucağında, çok şükür.... nasıl alışabildiniz mi birbirinize... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…