Küçük Düşün Büyük Olsun!

bugun bende sehriye corba fırın poşetinde tavuk but ve patates ve pilav var
eşime yemek yapıp cıktım akşam ben arkadaşıma gıdecem yemeğe
2 gundur hazır yemek zorunda kaldık bugun ona yapıım bari dedim
yarın da nohut pişirmeyi düşünüyorum
eşim balkonda olan kurutulmuş fasulye ve biberlerimi çöp sanıp atmış çok üzüldüm yaaa
balkonda ben pet şişe ve cam şişe biriktirip geri dönüşüme atıyorum çöpe katmıyorum onları fasulye ve bıber de geri dönüşecek artıkkkk

İyi akşamlar kızlar bende bugün 5litrelik su şişesini kumbara yaparak aramıza katıldım bakalım inşallah bereketli olur :)
canım hepsini doldurabilcenmi ben 0,5 likle başladım bi aydır daha çeyrek oldu ama tamamı dolunca 300 tl birikiyo dediler şişeni açtığında resim at en sevdiğim görüntü. ben memurum ama birikim yapamıyorum iki tane kredi borcu var bakıcı parası var kredi kartı var..
mutlu yıllar..
bende aranıza katlp birikim yapmak ıstyrm
hoşgeldin
çok severim patlatılmış kumbara resmini bereketli olsun:)

hosbulduk:) evde yemek duzenını nasıl saglıyorsunuz kızlar az butce ıle
2gunde 1 yapiyorum ben yemegi
Genelde 2 cesit oluyor ama yaninda mutlaka ya yogurt ya salata ya piyaz bisi olur.

Kisin bakliyat tavuk et agirlikli yapiyorum.

Etimi ve kiymami buzluga biraz kurbandan ayirmistim onlari az az bolmustum.
Ordan tadimlik kullaniyorum
Kurufasulyenin icine patates yemegine
Bazen sebzeli sote vs.

Kofteyide bazen kuru kofte yada sulukofte seklinde.
Bereketli mi oldu noldu buzlugumda cok genis degil hani aman aman cok bisey almiyo hala tuketiyorum.
Annemde kiyma falan almisti bana sagolsun.
Tavuguda butunu parcalattiriyorum alirken evdede 4 posete boluyorum.

Soslayip marine edip teflon tavada kisikda pisiriyorum yanina bi pilav corba 2 gun idare ediyor bizi

1 tavugu 4 seferde pisirmis oluyorum.

Ayni sekilde gogus aliyorum birazini kizartmalik inceltiyorum birazini kusbasi dograyip kaldiriyorum
2 seferlikde oyle yemek oluyor.

Kusufasulye pilav
Sulukofte makarna
Patates yemegi pilav
Firinda patatesli tavuk makarna
Gibi gibi degisip degisip yapiyorum.
(Bunlara ek yazdan koyulmus fasulye,nohut yemegi vs gayet cesit oluyor)

Yazin daha iyi mis gibi patlicandan bir turlu
Musakka
Karniyarik
Tazefasulye
Biber dolmasi
Karpuz falan derken insan daha cok cesit yapiyor.
Kızlar günlük sütle yogurt yapcam biminkini aliyim mi deniyen var mi
Cnm hic denemedim ama torkunun gunluk sutuyle yapiyo bir arkadasim
Kutuda gunluk sut bebegine yapiyo surekli

Ay ben bu kadınlar kulübü de nasıl yazacagimii halen anlayamıyorum çözemedin buraları daha :) güya sana cvp yazcaktim alıntının içine seninkinin devamına yazmisim guiding1

İçime sokmak istiyorum sevgisinden. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi mahrum etmesin. Güzel, dosdoğru yetiştirebilmek nasip etsin bizlere de onun emaneti bizim gözbebeğimiz
Oğlumuza bugün yüz TL daha geldi onu da kumbarasina attık.
Şu an benden zengin maşallah benim kumbaram ağlıyor adeta.
Olsun. Huzur ve sağlık en büyük zenginlik.
Tarifi mümkün olmayan duygular biriktiriyorum ben şu ara.
Bin şükür,çok şükür.

kizlar onceden jaftasonu yafa skstigimiz gunlerde haftaici yemek plani yada alisveris yapmazsam ona gore, esim jadi disardan soyleyelim diyordu bide tam karsimizda burger king vardi devamli oradan yiyorduk hem vucudumuza hemde cebimize zarardi simdi haftasonu bile yenek plani yapinca esim disardan yiyelim dedikce ama evde su var hemen yapiveriyim diyorum oda bosey diyemiyo cok iyi oluyo yani bu topik bana da cok sey katti tesekkurler

13tl kuafore kas biyik icin gitti
Cuzdanimda 10 tl varmis unutmusum cok sevindim

İyi akşamlar Hanımlar,
Bugün maaşım yattı. Ev kredisi, ihtiyaç kredisi, burslar, kredi kartı ödemelerini yaptım. Bakıcı ablamızın parasını çektim ve verdim. Ev için 100 TL çektim, kargo ve su parasına gidiyor genellikle. Ben gün içerisinde evde olmadığım için bakıcı ablamız ordan ödeme yapıyor. 100 TL de acil nakit lazım olursa diye çekip cüzdana koydum.
Bunların haricinde herhangi bir alışverişim ya da harcamam olmadı. Diyetin ilk gününden bozan varsa el kaldırsın bakim

zorunlu ihtiyaclar bunlar canım. bence onlari dahil etmiyoruzdur. ben de bugun bisey almadan gidecegim eve. kendime şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…