- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
canım hepsini doldurabilcenmi ben 0,5 likle başladım bi aydır daha çeyrek oldu ama tamamı dolunca 300 tl birikiyo dediler şişeni açtığında resim at en sevdiğim görüntü. ben memurum ama birikim yapamıyorum iki tane kredi borcu var bakıcı parası var kredi kartı var..İyi akşamlar kızlar bende bugün 5litrelik su şişesini kumbara yaparak aramıza katıldım bakalım inşallah bereketli olur :)
mutlu yıllar..kızlar yokluğumu kimse fark etmemiş ne kadar silik bir tipim yaaaneyse bugün bnm doğum günüm iyiki doğdum ben. eşim doğumgünü hediyesi 2 bilezik ve 1 yüzük almış saolsun. Onun dışında bu ay 1 çeyrek alacağım elimde kalan para ile geçinmeye çalışacağım bakalım ay sonu planımı tutturabilir miyim?
hoşgeldinbende aranıza katlp birikim yapmak ıstyrm
çok severim patlatılmış kumbara resmini bereketli olsun:)Bunlarda evde oldugumdan beri birikenler
Esimin biraktigi bozuklar yada annem pazara gidince cuzdandan artanlar.
Ben cikamiyorum hala pazara falan market alisveriside kartla hallediyoruz.
Saymadim ogluma harclik veriyorum icinden ama 1gr parasi birikse fena olmazdi hani.
(Ya kolajlayip ekliyorum resmin boyutunu kucultsemse buyultsemde site kabul etmiyo ancak boyle kabul ediyo o sebepden)
Eki Görüntüle 1960539
2gunde 1 yapiyorum ben yemegihosbulduk:) evde yemek duzenını nasıl saglıyorsunuz kızlar az butce ıle
Cnm hic denemedim ama torkunun gunluk sutuyle yapiyo bir arkadasimKızlar günlük sütle yogurt yapcam biminkini aliyim mi deniyen var mi
canım hepsini doldurabilcenmi ben 0,5 likle başladım bi aydır daha çeyrek oldu ama tamamı dolunca 300 tl birikiyo dediler şişeni açtığında resim at en sevdiğim görüntü. ben memurum ama birikim yapamıyorum iki tane kredi borcu var bakıcı parası var kredi kartı var. Öyle bi gaza gelmişim ki 5litrelik bidondan başladım inşallah doldurabilirsiniz ama zamanında bir yılda ancak dolar olsun dolmadan açılmayacak dedim eşime de inşallah başarılı oluruz inşallah bende resim atarım açacağım zmn
bende aranıza katlp birikim yapmak ıstyrm
Hosgeldiniz ogrenirsiniz olsunAy ben bu kadınlar kulübü de nasıl yazacagimii halen anlayamıyorum çözemedin buraları daha :) güya sana cvp yazcaktim alıntının içine seninkinin devamına yazmisimguiding1
İçime sokmak istiyorum sevgisinden. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi mahrum etmesin. Güzel, dosdoğru yetiştirebilmek nasip etsin bizlere de onun emaneti bizim gözbebeğimizsağol canım, inşallah... :)
hoşgelmiş, bize de uğruyor yavaştan yavaştan... :)
gerçi senin, yazın, kışın, baharın kucağında, çok şükür.... nasıl alışabildiniz mi birbirinize... :)
Hoş buldukHosgeldiniz ogrenirsiniz olsun
Evet canım. Baştan sona. Halısı perdesi de değişecek.M maviduvar1 yatak odasini bastan asagi mi yeniliyosun? Gule gule kullan aldiklarini
Evet lahana sarmami nihayet bugun pisiricem kurufasulye yaparim yanina
Aklima bisi gelmedi pratige kacicam
Hazirda haslanmis kurufasulyem ve etim var.
Hoop 15 dk hazir
Sarmada pise durur bir yanda.
Ayranda cirptimmi yanina tamamdir.
Yarin arkadasim davet etti evdeyim hep surekli arayip gel diyolar sagolsunlar.
Yarin ona gidicem
Gittigimde onlari rahtsiz ediyorum diye gitmek istemiyorum.
Yastik getiriyolar surekli bi hizmet halindeler kendimi kotu hissediyorum
Kimsenin canini uzmeyi sevmem
Annem bile is yapinca bana uzuluyorum onu yordugum icin.
Ama sevdigim insanlarda orda olcak onlari gormek iyi gelicek bana
Diyete girdik bugun itibariyle dimi ama ben yarin kaş aldircam.
2 aydir aldirmdim kendimde beceremiyorum pek seklini
insanlikdan cikmaya basladim yaw
10 tl kaş icin bayıcam bakima giriyo dimi bu da.
Cumarteside halama izgaraya davetliyiz yani bu kaşlarla gezmim artik :)
Bugun keyfim yerinde kek yapmayi planliyorum ilerleyen saatlerde.
hosbulduk:) evde yemek duzenını nasıl saglıyorsunuz kızlar az butce ıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?