Düğün bahane canlarım sizler şahanesinizTabiii siz isteyin ben dugunu ayaginiza getirim.
Hanimmmlarrr overlook makinesii ayaginiz
Bence de valla. Ben pazartesi günü kızı servise yetiştiricem, kahvaltısını yaptırıcam diye kendim kahvaltı yapamadım. Normalde kızı servise bindirip, ben de arabayla işe gidiyorum. Bu sefer eve çıktım, Karatay kahvaltısını güzelce yaptım, öyle gittim işe. Saat 09:00 civarıydı. Akşam 17:00 ye kadar acıkmadım. Eve geldim, 17:30 gibi akşam yemeğini yedim. Daha da birşey yemedim. Bu düzeni devam ettirebilirsem şahane olacak. Gerçi öğle yemeği yemediğşm için şirket karlı çıkıyo bu durumdan ama neyseKilo olarakda diyete girelim
Eve mamalari az alalim az yiyelim
Cok yemek yiyince hem cok gida masrafi demek.
Az yersek 1 gr parasi artar bence
Ohhh ogle yemeginden rahat 7 tl cepte :) ayy ben fena mi oldum nooldum.Bence de valla. Ben pazartesi günü kızı servise yetiştiricem, kahvaltısını yaptırıcam diye kendim kahvaltı yapamadım. Normalde kızı servise bindirip, ben de arabayla işe gidiyorum. Bu sefer eve çıktım, Karatay kahvaltısını güzelce yaptım, öyle gittim işe. Saat 09:00 civarıydı. Akşam 17:00 ye kadar acıkmadım. Eve geldim, 17:30 gibi akşam yemeğini yedim. Daha da birşey yemedim. Bu düzeni devam ettirebilirsem şahane olacak. Gerçi öğle yemeği yemediğşm için şirket karlı çıkıyo bu durumdan ama neyse
bende senin gibiyimOhhh ogle yemeginden rahat 7 tl cepte :) ayy ben fena mi oldum nooldum.
Kahvaltıyı eksik yapıyor olabilir misin acaba?elecda canim sen ogle yemek yemeden nasil dayaniyorsun?
Bende karatay yapiyorum ancak dayanamiyorum oglen de yiyorum
Araliktan beri 4 kilo verdim
Ben kilo vermekten cok saglikli beslenmek icin istiyorum karatayi ancak cok kati degilim meyve yiyorum mesela ama gec saatte degil.birde artik cok sekerli seyler yiyemiyorum yesemde bir tuhaf oluyorum enerjim dusuyor psikolojik mi anlamadim.acikinca ceviz findik falan yiyorum ne zamandir gun kurusu alacam kuruyemisciye gidemedim bi turlu
Yiyecek ismi görünce benden şüphelendin dimi :)sağol canım da, sen mandalina mısın? :)
Aiy bugunde tv programinda giysi programi adini unuttum pek izlemiyorum pazardan alisveris yapiyolardi.kızlar bu gün spor yaparken TLC de bir proğram izliyordum
tutumlu milyarderle diye
evin içinde mumla gezen mi dersin, bulaşık makinasın da lazanya yapan mı
tamirhanede yaşayan mı
çok ilginçti, ama ağzım açık kaldı resmen
kadın uçağı bedavaya getirmek için özel uçakların indiği piste gitti
bu arada ben bu gün 20 tl süte verdim, 1 tl de ekmek
Uykusu kaçanlardan mısın kanka sendeAiy bugunde tv programinda giysi programi adini unuttum pek izlemiyorum pazardan alisveris yapiyolardi.
Ayy bi pazarliklar
Ya bende pazarlik ederim ama en son ne olur abi falan derim
Yada 60mi dedi 50 olursa alirim derim yapmazsa birakirim.
Bunlar fena noolurlar bi mimikler bi uzatarak konusmalar bedava vercek olsa o kiliga girmem ben
Yalvarcam 5tl dussun diye dusesi varsa duser zaten.
Ayar oldum.
Heh evt oUykusu kaçanlardan mısın kanka sende
Gardrop savaşlarıdır kesin dediğin program:)
Bende bakıım kim var dedimHeh evt o
Bi buzduler agizlarini falan ben acidim burdan
Aiy evt ya uykum kacti bakim uykusuzgillerden biri dusermi dedim baktim senn
Ben uyurdum benim kucuk erbas hep gec uyuyor o soru sordu sordu kacirtti uykucagazimiBende bakıım kim var dedim
Uyumak istiyorum ama ya oda geziyorum su an valla
Niye herkes gibi yatınca uyuyamıyorum ki
Elektrik bize de 75 geldi o kadar dikkat ediyorum makina.çok calistırmamaya. Heralde zam gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?