Zorunlu harcamalara yapacak bir şey yok canım. Çocuğa ayakkabı almaya diye çıkıp kendine de bir ayakkabı almadığın sürece sıkıntı yokEvet canım. Baştan sona. Halısı perdesi de değişecek.
elecda az sonra oğlana ayakkabı almaya gideceğiz. Diyeti bozmamış oluyorum değil mi.
Çocuğun ayakkabısı küçük geliyormuş
bugun bende sehriye corba fırın poşetinde tavuk but ve patates ve pilav var
eşime yemek yapıp cıktım akşam ben arkadaşıma gıdecem yemeğe
2 gundur hazır yemek zorunda kaldık bugun ona yapıım bari dedim
yarın da nohut pişirmeyi düşünüyorum
eşim balkonda olan kurutulmuş fasulye ve biberlerimi çöp sanıp atmış çok üzüldüm yaaa
balkonda ben pet şişe ve cam şişe biriktirip geri dönüşüme atıyorum çöpe katmıyorum onları fasulye ve bıber de geri dönüşecek artıkkkk
Ben bozdum eşimle yürüyüş yapıyorduk ordan restoranta girdik bir güzel yedik yemeklerimizi. Cezaya razıyımİyi akşamlar Hanımlar,
Bugün maaşım yattı. Ev kredisi, ihtiyaç kredisi, burslar, kredi kartı ödemelerini yaptım. Bakıcı ablamızın parasını çektim ve verdim. Ev için 100 TL çektim, kargo ve su parasına gidiyor genellikle. Ben gün içerisinde evde olmadığım için bakıcı ablamız ordan ödeme yapıyor. 100 TL de acil nakit lazım olursa diye çekip cüzdana koydum.
Bunların haricinde herhangi bir alışverişim ya da harcamam olmadı. Diyetin ilk gününden bozan varsa el kaldırsın bakim
13tl kuafore kas biyik icin gitti
Cuzdanimda 10 tl varmis unutmusum cok sevindim
Hayırlı bereketli olsun.470 tl ye 2 tane çeyrek aldım attım kasaya
İyi akşamlar Hanımlar,
Bugün maaşım yattı. Ev kredisi, ihtiyaç kredisi, burslar, kredi kartı ödemelerini yaptım. Bakıcı ablamızın parasını çektim ve verdim. Ev için 100 TL çektim, kargo ve su parasına gidiyor genellikle. Ben gün içerisinde evde olmadığım için bakıcı ablamız ordan ödeme yapıyor. 100 TL de acil nakit lazım olursa diye çekip cüzdana koydum.
Bunların haricinde herhangi bir alışverişim ya da harcamam olmadı. Diyetin ilk gününden bozan varsa el kaldırsın bakim
Yok yok almayacağımZorunlu harcamalara yapacak bir şey yok canım. Çocuğa ayakkabı almaya diye çıkıp kendine de bir ayakkabı almadığın sürece sıkıntı yok
Eve yiyecek, içecek, temizlik malzemesi vs. hariç zaten canım. Bunlara para harcamazsak acımızdan ölürüz yahuben bozabilirim. süt almam gerekiyor. evde yogurdum kalmadi. tabi her zaman icin bu hep ekonomik hem sağlıklı oluyor.
Hem yürüyüşte verilen kaloriler yalan olmuş hem de gereksiz harcama olmuş.Ben bozdum eşimle yürüyüş yapıyorduk ordan restoranta girdik bir güzel yedik yemeklerimizi. Cezaya razıyım
Daha dikkatli olacağım. Mis gibi kokulara aldandık.Hem yürüyüşte verilen kaloriler yalan olmuş hem de gereksiz harcama olmuş.
Evde yiyip sonra eritmek için yürüyüşe çıksanıza yahu
Ah@durkan bana 1ceyrek al tak soyle yakama affedim aramizda halledebiliriz yani
Bakın patron arkamda, ona göre heeeelecda aldiklarinizin cezaya girdigine karar verirse kirarim kaleminizi heee hic affetmem.
Cimbizim hazir elimde.
Tabiii siz isteyin ben dugunu ayaginiza getirim.Ahtr_lelli ne varsa sende var beni anca sen kurtarırsın çeyrek sana feda olsun, daha ilk günden oyun bozanlık yaptım sen adresi gönder yada hesap numarası hemen havale ederim.Kendimi bir an düğünde gibi hissettim ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?