Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hanımlar günaydın. Keyifli konuşmalar olmuş ne güzel. Bende dün kredimi erken ödediğim için 27 tl kardayım Bir yere ödeme yaptık ptt den 16 tl ona masraf ödedim birde okuldan proje istemişler onun için 10 tl ye pil aldım. Çok şükür. Ben zaten uzun zamandır kıyafet diyetindeydim. Çünkü giyemiyorum birde kilolarım var almak da istemiyorum.
O yüzden rahatım. çeyrek alımını 18 ine erteledim kartın kesim tarihi önce olduğu için para kalmıyordu 18 aldığımız parayla alacağım bende durumlar böyle.

Günaydın
Bu sabah baya aç uyandim.
Az yemeye calisiyorum artik
Diyet demiyelimde dikkat ediyorum diyelim
Herseyde yine yiyorum ama doyana kadar degil.
Tadina bakiyorum iste.

Esimdn kaşım icin 15tl aldim
Kumbaradan harcicaktim ama o birakti.
5tl kumbaraya 10tl kaşa.

Kahvalti hazirlamaya usendim yaw
Hazie kahvaltilara uyansak ya mis gibi

elecda karatyda ekmek yasak ama ben biraz ekmek tuketiyorum kahvaltida birde bana peynir zeytin tuzlu geliyor yumurtada aksamdan haslamadigim icin sabah haslamak sknti oluyor yumurta yesem ekmek yemem cunku o baya tok tutuyor. Kv.ler bizdelerdi biraz duzenim sasti. Ama artik aksamdan hazirlicam kahvaltimi oyle ise getircem. Boylelikle ogle yemegini ya hic yemem yada yogurtla bademle geciktiririm. Gerci verecegim kilo cok az kaldi. 3 kilo insallah onu da verir kurtulurum fit olmak istiyorum

aaa sen de mi karataycısın. valla benim yemek param cebime kalıyor. sadece haftalık 10 liralık çiğ kuruyemiş alıyorum. gerisiniz birikime katıyorum.

ben de kahvaltımı çok erken yapıp akşam yemeğini geç yediğim için arada kuruyemiş atıştırıyorum. ama gerçekten ekmek ve şeker yeyince insan hemen acıkıyor. onu çok iyi farkettim 2 yıldır öğlen yemeği yemeden durabiliyorum. ara öğün yapmış oluyorum. şeker alışkanlık yapıyor gerçekten.

kesinlikle bu şekilde beslendiğimde mide rahatsızlığım geçiyor. tek ilacım bu. ayrıca glütenden dolayı egzama var bende. bu şekilde beslenince azalıyor. hatta aylarca ekmek yemessem hiç kalmıyor ama onu pek beceremiyorum. yani ekmekten çok poğaça açma seviyorum. ekmek zaten bizim eve ayda yılda bir giren bişey.

aman tv dekiler bence önceden ayarlanmış bişey, gerçek olduğuna inanmıyorum ben açıkçası. onların parası kanal tarafından veriliyordur.

ben A101 den beslenme çantası gibi bir kap aldım küçük bişey. akşamdan onu hazırlıyorum. eğer sabah kahvaltıya kalkamassak işyerine getirip kahvaltımı yapıyorum. üstelik yumurta getirmiyorum. evde kahvaltı yaparsam yumurta yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…