- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Taşındın mı cnm evineGünaydınlar,
40 parça kıyafet ayrıldı.
daha yıkanıp da ayrılacak kıyafetlerde var.
Yiyecek ismi görünce benden şüphelendin dimi :)
Hayırlı olsun arabanız kazasız belasız kullan inşallah
Kilo olarakda diyete girelim
Eve mamalari az alalim az yiyelim
Cok yemek yiyince hem cok gida masrafi demek.
Az yersek 1 gr parasi artar bence
Bence de valla. Ben pazartesi günü kızı servise yetiştiricem, kahvaltısını yaptırıcam diye kendim kahvaltı yapamadım. Normalde kızı servise bindirip, ben de arabayla işe gidiyorum. Bu sefer eve çıktım, Karatay kahvaltısını güzelce yaptım, öyle gittim işe. Saat 09:00 civarıydı. Akşam 17:00 ye kadar acıkmadım. Eve geldim, 17:30 gibi akşam yemeğini yedim. Daha da birşey yemedim. Bu düzeni devam ettirebilirsem şahane olacak. Gerçi öğle yemeği yemediğşm için şirket karlı çıkıyo bu durumdan ama neyse
elecda canim sen ogle yemek yemeden nasil dayaniyorsun?
Bende karatay yapiyorum ancak dayanamiyorum oglen de yiyorum
Araliktan beri 4 kilo verdim
Ben kilo vermekten cok saglikli beslenmek icin istiyorum karatayi ancak cok kati degilim meyve yiyorum mesela ama gec saatte degil.birde artik cok sekerli seyler yiyemiyorum yesemde bir tuhaf oluyorum enerjim dusuyor psikolojik mi anlamadim.acikinca ceviz findik falan yiyorum ne zamandir gun kurusu alacam kuruyemisciye gidemedim bi turlu
Kahvaltıyı eksik yapıyor olabilir misin acaba?
Ben bugün sabah 09:00 da 2 yumurtadan beyaz peynirli omlet, avuç içi kadar ezine peyniri, 8 tane yeşil zeytin, 1 çay bardağı ceviz 1 tane de kaymaklı kuru kayısı yedim. Yanında da limonlu ıhlamur içtim. Bu şekilde beni tam 8 saat tutuyor. Ama yanına ekmek veya meyve yersem 5 saat sonra acıkıyorum.
Akşam yemeğini de 18:00 de yedim. 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak mantarlı et sote, salata ve turşu yedim. Daha da birşey yemedim.
Bu beslenme şekli bana çok uygun aslında. Ne zaman bu düzene geçsem, midemin rahatladığını hissediyorum bir de yemek yedikten sonra ağırlık hissi olmuyor.
450 duvar kağıdı
150 oğluşa ayakkabı
12.5 ruj
Bugün ki harcamam maalesef fazla.
Aiy bugunde tv programinda giysi programi adini unuttum pek izlemiyorum pazardan alisveris yapiyolardi.
Ayy bi pazarliklar
Ya bende pazarlik ederim ama en son ne olur abi falan derim
Yada 60mi dedi 50 olursa alirim derim yapmazsa birakirim.
Bunlar fena noolurlar bi mimikler bi uzatarak konusmalar bedava vercek olsa o kiliga girmem ben
Yalvarcam 5tl dussun diye dusesi varsa duser zaten.
Ayar oldum.
elecda karatyda ekmek yasak ama ben biraz ekmek tuketiyorum kahvaltida birde bana peynir zeytin tuzlu geliyor yumurtada aksamdan haslamadigim icin sabah haslamak sknti oluyor yumurta yesem ekmek yemem cunku o baya tok tutuyor. Kv.ler bizdelerdi biraz duzenim sasti. Ama artik aksamdan hazirlicam kahvaltimi oyle ise getircem. Boylelikle ogle yemegini ya hic yemem yada yogurtla bademle geciktiririm. Gerci verecegim kilo cok az kaldi. 3 kilo insallah onu da verir kurtulurum fit olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?