Küçük Düşün Büyük Olsun!

eyyay kolay gelsin
Hakikaten ders çalışmaya oturunca insanin aklına bir suru şey geliyor
Ne için Ales ve aofe gireceksin?

ne güzel bakıcıymış o öyle darısı benim başıma

Günaydın kızlar
İyi haftalar
haftasonu benden de 0 harcama olacaktı ama eşim sağolsun para çekmemiş benim paralardan market ve traş işini halletti

Günaydın hanımlar iki hafta izinden sonra işe geldim off off çok sıkıcı çocuklarımı çok özledim ben ya.servis beleş yemek beleş belki kıza sürpriz bişey alırım yoksa harcama 0.benden de.165 tl kumbarada birikmiş eşimin yoktu 20tl verdim maaşta 25olarak almak sözüyle

Günaydın, bişi sorucam kızlar;
Hiç orjinal olmayan ayakkabı aldınız mı? Adidas, nike gibi markaların orjinale yakın imitasyonları varmış.
Rahat mıdır acaba? Ayakkabı çok önemli, orjinaller de dünya para: (((

ne güzel bakıcıymış o öyle darısı benim başıma
İnşallah düzgün bir bakıcı bulursun sen de canım. Hayatımızı 4 senedir o kadar kolaylaştırdı ki. Bir de sana önerim doğumdan bir hafta önce başlasın. Bir süre beraber bakın, bu süreçte değiştirmesini istediğin bir davranışı varsa mutlaka söyle. Biz 3 ay beraber baktık. İşe giderken içim çok rahattı benim. Bir de mutlaka anlaşmadan önce kadının evine git, ailesini evinin temizliğini mutlaka incele.

Günaydın kızlar
İyi haftalar
haftasonu benden de 0 harcama olacaktı ama eşim sağolsun para çekmemiş benim paralardan market ve traş işini halletti
Aynı şey benim de başıma geldi. Hayret bişey yahu nasıl ceplerinde beş kuruş olmadan dolaşabiliyorlar anlamıyorum.Ben mutlaka yanımda nakit bulundururum.

Ben replika aliyorum
Adidas,newbalance, superga aldim.
Gayet rahatlar ayagimi vurma yirtilma sokulme hic bisi olmadi.

Günaydın kızlar
Geçen hafta verdiğim eğitimin parası bugün yattı
Bende hemen elimdeki parayla birleştirip kredi kartına yatırdım toplam 630 lira..
2bin limitim vardı aradım bankayı 1500e düşürdüm içinde 150 lira limit kaldı..
her ay ödedikçe limiti düşünücem yoksa ben bu kartı kapatamam

Gunaydin arkadaslar..bu hafta yorucu ve yogun gececek hayirlisi Allah saglik versin calisalim biz..herkes icin saglikli huzurlu ve birikimli bir hafta olsun insallah..bu hafta maaslar yatacak ama euro dolar aldi basini gidiyor..insallah biraz duser de biz de koyariz kenara..

Bu yaşıma kadar hep çakma giydim
30 liralıklardan tut da 80-90 liralık replikalara kadar
Ayaklarım zaten sıkıntılı hep ayağıma vururdu ilk 3-5 ay ağrıtır sonra düzelirdi.. ilk defa bu yıl orjinsl aldım ve şuan bez ayakkabı dışında hayatta çakma ayakkabı almam
Meğer orijinaller hiç vurmuyormuş yahu

selam hanımlar.. çok yoğun bi haftasonu geçirdim. eşim haftasonu çalışıyordu .. ben de sınava girecek öğrencileri ağırladım. bizim köyden gelmişlerdi kuzenlerim sayılırlar.. yani babamın kuzeninin çocukları. 3 kişi.allah emeklerini boşa çıkarmasın.
şimdi ne yaptım hafta sonu özetleyeyim. cumartesi 2 de çıktım işten eve gittim 2 poşet et ve 2 poşet tavalık çıkardım dondurucudan akşam tava yaparım diye kızlar da gelecekti.. sonra çamaşır makinası çalıştı sürekli, cumartesi pazar 5 makina çamaşır yıkandı.. kurudu katlandı.. bulaşık da 3 kes çalıştı.. evi süpürüp sildim, lavabo banyolar temizlendi.. balkon yıkandı..haftasonu harcamam da dün sabah bim e inip bi yumuşatıcı almak ve penye iç çamaşırı aldım hastalık dönemlerinde çok iyi oluyor onlar.. toplam 14 tl harcadım o kadar..

Biz dün avmye gittik ikimizin de kredi kartinda bonus birikmiş ben hiç para vermeden lcw den bi tshirt aldım kendime eşimde 2 tshirt aldı bi dükkandan o da 15 verdi oh güzel oldu bi de yemek yedik 30 liraya eve geldik . Eşim bi tek pantolon istiyo bi ara onu alicaz
Bi de arabayi değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım biz de sizi gibi borca giricez galiba tr_lelli ben şöyle düşündüm daha değerli bi arabamız olucak sonuçta yatırım gibi bişey di mi paramızı yok yere harxiycagimiza elimizde bi mülk olucak

Bu arada ben kilo almışım bazı pantolonlarım çok dar oluyor ama yeni almadım gene de kilo vermeyi bekliycem belki bi kaç iç çamaşır alırım pazara gidersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…