Sıcak suyumuz yok kalorifer de az yanıyor arıza varmış
Duş için su ısıtıyorum off
ne güzel bakıcıymış o öyle darısı benim başımaMerhaba Hanımlar,
Bugün sabah kahvaltıdan sonra göle gittik. Yürüyüş yaptık, ördekleri besledik. Gölün orda lunapark var. Kış nedeniyle kapalıydı, yeni açmışlar. Kızım oyuncaklara binmek istedi. Eşim de para çekmemiş öyle olunca ben verdim parasınıToplamda 50 TL harcadım.
Bu haftaiçi para harcamadım. 10 gündür kızıma, eve ve kendime birşey almadım.
Haftaiçinde bakıcı ablamıza haftasonu ani misafir gelince çıkarabileceğim birşeyler yapıp, buzluğa koyar mısın demiştim. Dün akşam çıkarken bak bakalım buzluğa dedi. Bir baktım, sigara böreği, mantı, içli köfte, kuru köfte, sulu köfte ve poğaça yapmış, koymuş.Bu sabah yememiz için de pırasalı börek açmış. Valla Allah razı olsun ondan. Ben bu kadının hakkını ödeyemem.
ALES doktora içineyyay kolay gelsin
Hakikaten ders çalışmaya oturunca insanin aklına bir suru şey geliyor
Ne için Ales ve aofe gireceksin?
Arıza varmış maalesefAy çok fena. Neden öyle? Arıza mı var?
İnşallah düzgün bir bakıcı bulursun sen de canım. Hayatımızı 4 senedir o kadar kolaylaştırdı ki. Bir de sana önerim doğumdan bir hafta önce başlasın. Bir süre beraber bakın, bu süreçte değiştirmesini istediğin bir davranışı varsa mutlaka söyle. Biz 3 ay beraber baktık. İşe giderken içim çok rahattı benim. Bir de mutlaka anlaşmadan önce kadının evine git, ailesini evinin temizliğini mutlaka incele.ne güzel bakıcıymış o öyle darısı benim başıma
Aynı şey benim de başıma geldi. Hayret bişey yahu nasıl ceplerinde beş kuruş olmadan dolaşabiliyorlar anlamıyorum.Günaydın kızlar
İyi haftalar
haftasonu benden de 0 harcama olacaktı ama eşim sağolsun para çekmemiş benim paralardan market ve traş işini halletti
Ben replika aliyorumGünaydın, bişi sorucam kızlar;
Hiç orjinal olmayan ayakkabı aldınız mı? Adidas, nike gibi markaların orjinale yakın imitasyonları varmış.
Rahat mıdır acaba? Ayakkabı çok önemli, orjinaller de dünya para: (((
Bu yaşıma kadar hep çakma giydimGünaydın, bişi sorucam kızlar;
Hiç orjinal olmayan ayakkabı aldınız mı? Adidas, nike gibi markaların orjinale yakın imitasyonları varmış.
Rahat mıdır acaba? Ayakkabı çok önemli, orjinaller de dünya para: (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?