Küçük Düşün Büyük Olsun!

hoşgeldin :) neyseki tatlıya aş ermiyorum yoksa normal zamanda bayılırım çikolataya keke falan
yanılmıyorsam ikiz hatırlıyorum bebeklerinizi . ben de kızıma hamileyken hiç tatlı birşey yiyememiştim. cinsiyeti belli mi ?

Hoşgeldiniz
Takdir ettim sizi

Hoşgeldiniz isminize bayıldım olsa da yesek

Hoş geldiniz. Bereketli birimkimlerimiz olsun

Merhaba hosgeldin sen zaten başlamışsın biriktirmeye oh.ne guzel

maşşallah ne güzel anlatmışsın.. hoşgeldin aramıza hep yaz lütfen..

kızlar önceki mesajda alıntıları yapmayı becerememiştim. yeni yeni öğreniyorum.
çok sağolun hepiniz. birlikte güzel birikimler yaparız inşallah.

Tabiki suanki arabamizda hic kaybimiz yok mesela
Arabada bir yatirim tabiki
3 sene oderiz artik yalniz birikime cok yuklenemem diye dusundurdu beni.
Altin cok alamam.
Saglik olsun.
Enerjinizzz teee buralardan belli oluyo nasil guzel bir enerjiii
Hosgeldiniz bereketli olsun.

sizinle meşhur pazarınızı gezmek için gelicem mutlaka tr_lelli hem tanışmış da oluruz

akşam kahvaltılık tarzı birşeyler yeriz.. annemlere gidince bizim tavukların yumurtasından vermişti ondan da iki tane kırarım oh miss. peynir zeytin yumurta domates salatalık yeşillik reçel falan koyarız.. akşam yemekten sonra kayınvaldemi de alıp evli görümceye gidecez çaya.. giderken tatlı alırız herhalde ..

yarın akşam bulgur biraz da tavuk yaparım yanına salata ayran .bu akşam da kuru fasulye ıslatırım yarın akşam yemekten sonra pişiririm çarşamba akşam yemeğimiz olur. perşembe de kalan kuru fasülyeyi yeriz büyük ihtimalle. cuma akşamda dondurucudan közlenmiş patlıcan çıkarır sarımsak ve yumurtayla tavada iki çevirir yeriz yanına yeşillik ayran.. bu hafta menum bu şekilde inşallah uygulanır..

Merhaba kızlar, evlendikten sonra borcumuz sebebiyle küçük altınlarımın bir kısmını bozdurmuştum. Ancak çok üzüldüm. Şimdi çalışıyorum ve kısa sürede borcumuzuda ödemiş bitirmiş olduk. Kenara sürekli para atmaya çalışıorum. Eşim altın yapmamı öneriyor altın kolay kolay düşmez dio ama altında sürekli yükseliyor düşmüyor Bu paraları küçük altına çevirmelimiyim? Bana bi fikir verin altın düşerse zarar etmekte istemiyorum.

Altın alıp birkaç ay sonra bozarsan zarar edersin.
alıp 5 yıl unutman gerekir.

bende kızartma yapıcağım bugün
yarın fırında tavuk
kuru fasulye derken hafta sonu olmuş olur :)

Biz mandikle çay ve kek keyfisi yapıcaz.
yeyin yeyin kilo alın
köz patlıcanlı yemegın adı ne ılk kez duydum

Altın alıp birkaç ay sonra bozarsan zarar edersin.
alıp 5 yıl unutman gerekir.
Biz seneye ev almayı düşünüyoruz nasip olursa o zamana kadar duracak. Diğer altınlarımda kardaym temmuzda küçük altın 200-210 tl civarındaydı şimdi 235lerde yeniden yaparsam yine azda olsa kar edermiyim acaba

seneye kadar edersin kar kesin

edersin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…