hoşgeldin :) neyseki tatlıya aş ermiyorumçok teşekkür ederim kızlar. sanki aylardır tanışıyormusuz gibi hissediyorum. kaç aydır okuyodum artık bende yazayım tanışalım istedim.
yanılmıyorsam ikiz hatırlıyorum bebeklerinizi . ben de kızıma hamileyken hiç tatlı birşey yiyememiştim. cinsiyeti belli mi ?hoşgeldin :) neyseki tatlıya aş ermiyorumyoksa normal zamanda bayılırım çikolataya keke falan
Hoşgeldiniz
Takdir ettim sizi
Hoşgeldiniz isminize bayıldım olsa da yesek
Hoş geldiniz. Bereketli birimkimlerimiz olsun
Merhaba hosgeldin sen zaten başlamışsın biriktirmeye oh.ne guzel
maşşallah ne güzel anlatmışsın.. hoşgeldin aramıza hep yaz lütfen..
hoşgeldin cnm isim süper bencede olsa da yesek:)kızlar önceki mesajda alıntıları yapmayı becerememiştim. yeni yeni öğreniyorum.
çok sağolun hepiniz. birlikte güzel birikimler yaparız inşallah.
Tabiki suanki arabamizda hic kaybimiz yok meselaBiz dün avmye gittik ikimizin de kredi kartinda bonus birikmiş ben hiç para vermeden lcw den bi tshirt aldım kendime eşimde 2 tshirt aldı bi dükkandan o da 15 verdi oh güzel oldu bi de yemek yedik 30 liraya eve geldik . Eşim bi tek pantolon istiyo bi ara onu alicaz
Bi de arabayi değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım biz de sizi gibi borca giricez galibatr_lelli ben şöyle düşündüm daha değerli bi arabamız olucak sonuçta yatırım gibi bişey di mi paramızı yok yere harxiycagimiza elimizde bi mülk olucak
Enerjinizzz teee buralardan belli oluyo nasil guzel bir enerjiiimerhabalar hanımlar
ben geçen kasım ayından itibaren birikim konularına merak sardım. neler yapabilirim, nasıl biriktirebilirim diye nette araştırma yaparken sizleri buldum. aralık ayından itibaren her gün sayfayı takip edip her iletiyi okudum. ben evlendiğimden beri hep kumbaramız oldu. bozukları hep biriktirip ilk zamanlar çeyrek altın aldım. sonra çocuk doğduktan sonra kumbara onun kısmeti deyip kumbaradan çıkan paralarla onun için birikim yapmaya başladım. geçen yıldan beri kumbaradan biriktirdiklerimle döviz alıp birikimler yapıyorum.
biriktirdiklerimi de ihtiyaç halinde evimiz için kullanıyoruz.
evimizi evlendiğimizden kısa bir süre sonra aldık. kredi ödüyoruz 6 senedir. arabamız var. geçen ay değiştirip yenisini aldık. 4 yaşımda kızım var kreşe giden. ben çalışıyorum. evde maaşlarımızı ortaya koyup ona göre aylık ödemelerimizi yaparım. para konusunda iyi idareci olduğum için evin hesap işleri bendedir. çok savurgan değilim. her sene yaz tatilimi de yaparım onun haricinde kısa süreli hafta sonu tatilleri de yaparız. gezmeyi güzel anılar biriktirmeyi seviyoruz.
yaşımız da genç olduğu için bu zamanın kıymetini bilip hem biriktiriyoruz, hem geziyoruz, dışarıda da yemek yiyoruz. konsere, tiyatroya, sinemaya da gidiyoruz. ama bunlar için uygun zamanlarda uygun fiyatlarla yapıyoruz. indirimleri fırsatları takip ediyorum. tatil için kıştan erken rezervasyon yapıyoruz. uçak biletlerinde kampanyaları takip ediyorum.
yaşam standartlarıza göre çok kısmadan yaşıyoruz.
sizlerin paylaşımlarından çok şey öğrendim. sanki sizleri yıllarca tanıyormuş gibiyim. artık bende kk ya üye olup yazayım diye geldim ve burdayım.
kimsenin emeği boşa gitmeden bereketli birikimler ve güzel günler dilerim.
niyeymişşşşSen yeme
tmm kankaa o yesin şişsin
niyeymişşşş
Tabiki suanki arabamizda hic kaybimiz yok mesela
Arabada bir yatirim tabiki
3 sene oderiz artik yalniz birikime cok yuklenemem diye dusundurdu beni.
Altin cok alamam.
Saglik olsun.
Enerjinizzz teee buralardan belli oluyo nasil guzel bir enerjiii
Hosgeldiniz bereketli olsun.
Merhaba kızlar, evlendikten sonra borcumuz sebebiyle küçük altınlarımın bir kısmını bozdurmuştum. Ancak çok üzüldüm. Şimdi çalışıyorum ve kısa sürede borcumuzuda ödemiş bitirmiş olduk. Kenara sürekli para atmaya çalışıorum. Eşim altın yapmamı öneriyor altın kolay kolay düşmez dio ama altında sürekli yükseliyor düşmüyor Bu paraları küçük altına çevirmelimiyim? Bana bi fikir verin altın düşerse zarar etmekte istemiyorum.
yarın akşam bulgur biraz da tavuk yaparım yanına salata ayran .bu akşam da kuru fasulye ıslatırım yarın akşam yemekten sonra pişiririm çarşamba akşam yemeğimiz olur. perşembe de kalan kuru fasülyeyi yeriz büyük ihtimalle. cuma akşamda dondurucudan közlenmiş patlıcan çıkarır sarımsak ve yumurtayla tavada iki çevirir yeriz yanına yeşillik ayran.. bu hafta menum bu şekilde inşallah uygulanır..
yeyin yeyin kilo alınBiz mandikle çay ve kek keyfisi yapıcaz.
köz patlıcanlı yemegın adı ne ılk kez duydumyarın akşam bulgur biraz da tavuk yaparım yanına salata ayran .bu akşam da kuru fasulye ıslatırım yarın akşam yemekten sonra pişiririm çarşamba akşam yemeğimiz olur. perşembe de kalan kuru fasülyeyi yeriz büyük ihtimalle. cuma akşamda dondurucudan közlenmiş patlıcan çıkarır sarımsak ve yumurtayla tavada iki çevirir yeriz yanına yeşillik ayran.. bu hafta menum bu şekilde inşallah uygulanır..
Biz seneye ev almayı düşünüyoruz nasip olursa o zamana kadar duracak. Diğer altınlarımda kardaym temmuzda küçük altın 200-210 tl civarındaydı şimdi 235lerde yeniden yaparsam yine azda olsa kar edermiyim acabaAltın alıp birkaç ay sonra bozarsan zarar edersin.
alıp 5 yıl unutman gerekir.
sana gelecem yemeğeebende kızartma yapıcağım bugün
yarın fırında tavuk
kuru fasulye derken hafta sonu olmuş olur :)
seneye kadar edersin kar kesinBiz seneye ev almayı düşünüyoruz nasip olursa o zamana kadar duracak. Diğer altınlarımda kardaym temmuzda küçük altın 200-210 tl civarındaydı şimdi 235lerde yeniden yaparsam yine azda olsa kar edermiyim acaba
Biz seneye ev almayı düşünüyoruz nasip olursa o zamana kadar duracak. Diğer altınlarımda kardaym temmuzda küçük altın 200-210 tl civarındaydı şimdi 235lerde yeniden yaparsam yine azda olsa kar edermiyim acaba
sana gelecem yemeğee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?