Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çamaşır makinemiz error vermeye başladı. 17 yıldır kullanıyorum ve Profilo marka idi.
Siz hangi marka kullanıyorsunuz. Samsung baktık bugün. Hiç sevmem böyle şeyleri araştırmayı
Bir de yatak almamız lazım. Ondan da memnun olduğunuz bir marka var mı

Benim bütün beyaz eşyalarım arçelik şükürler olsun memnunum, yatağımızda şimdi baktım prenses ortopedik yazıyor.

Gozunuz aydin gule gule harcayin..kul slklsmayinca hizir yetismezmis..nefes alirsiniz boylece..

Ne guzel isleri bitirmissiniz..haftasonu kizlarla hicbir is yapamiyorum neredeyse..

Cok haklisin gercekten buraya geleli alistik sayilir yokluguna..zaten kizlar evdeyse bakmam mumkun olmuyor..tesekkur ederim bu ay kemerleri iyi slktlk devami gelir umarim..cunku hep olmadik birseyler cikiyor..

Yatak icin yatas enza home tavsiye ederim. Su an bir miktar indirim de var. Ben dogtas kullaniyorum oda cok guzel. Boyun agrilarima cok iyi geliyor. Ztn sorup size gore kisisel tavsiye ediyorlar.
Makine icin bosh tavsiye ederim . Samsungda ise sonradan ilave edebilme ozelligi geldi. Ikiside olabilir.

Selamm kizlaR
Dun arkadas geldi bugunde habersiz misafirlerim vardi.
Babamin dayisi yengesi teyzesi kuzeni falan.
Cay sofrasi kurduk ALLAH ne verdiyse
Buzlugumda borek,kurabiye,gozleme vardi
Keske acmamda olsaydi bitmisti.
Acil yapip koymam lazim nasil iyi oluyo ya anlatamam.
Sabahdanda kahvaltida krep kalmisti.
Onuda koydum kahvaltilik falan.
Pesinede sutlu kahve yaptim.

Yine eksiklerim var
Zeytinim peynirim bitti.

Yemek yapamadim 5 gibi falan gittiler
Pilavim vardi 20tl lik izgara tavuk soyledik eve esim oglum yedik ayran cirptim salata tursu.

Bugunde boyle bitti.
Allah evimizden misafiri eksik etmesin.
Bereketi bol olsun.
Yensin yeterki ziyan olmasın.

Yemegimde yok diye uzulmustum oglen saatiydi yemek ikram etmek isterdim ama habersiz olunca napim elimden bu halde bi kadari geldi.

Ne guzel hava almissiniz insan tazeleniyor..sansliymissiniz bakici yonunden iyi insanlarla karsilasmak zor bu zamanda ellerine saglik..

Arcelik benimki 2 sene oldu alali 8kg memnunum ben.

Benim camasir makinem siemens 9.senesi maasallah diyeyim simdilik bir slklntl yasatmadi bize ustelik ben cok da tasindim 5 kez tasindim ve farkli sehirlere..yalniz gecenlerde ben de kurutma makinesi arastiriyordum camasir makinasini kurutmali ozelligi olanlardan bakmayin cabuk ariza veriyor ustelik performans da dusuk olup faturalarin da kabarmasina sebep oluyor demislerdi..kurutma ozelligi olmasin dediler..aklinizda bulunsun..

Extra harcama cikiyo kizlar bize yani benim diyet yalan oldu.
Oglumu gitar kursuna vericem
Gidip gorustum
Gitar 200tl
Kurs aylik 140 tl.
Sanirim haftaya cuma baslicaz.
Haftada 2 saat.
Cocuklar buyudukce masraflar cogaliyor.

Extra harcama cikiyo kizlar bize yani benim diyet yalan oldu.
Oglumu gitar kursuna vericem
Gidip gorustum
Gitar 200tl
Kurs aylik 140 tl.
Sanirim haftaya cuma baslicaz.
Haftada 2 saat.
Cocuklar buyudukce masraflar cogaliyor.
Bu extra harcamalar...her ay illaki birsey cikiyor ama sizinki guzel bir etkinlik icinmis..masraflar kucukken de fazla inanin kres parasi o parasi bu parasi derken..ama elimde olsa bu yasta dondururum kuzularimi en tatli zamanlari..buyumelerini hic istemiyorum..

Arcelik benimki 2 sene oldu alali 8kg memnunum ben.

Çok teşekkür ederim kızlar
Kurulmalı olanı bize de tavsiye etmediler. Şu kapağının üstünde küçül kapak olanı tavsiye ettiler. Makine çalışırken bile içine birşey atılabiliyormuş. Çok ilginç

Kesinlikle ben cok dil dokuyordum ogluma gitmek istemiyordu kendi istedi yeterki istesin.
Korkum insAllah sıkilmaz para yanmasin bosuna.

Bugun 2 tepsi tuzlu 2 tepsi tatlı kurabiye yapıp buzluğa attım misafir gelince hazır olsun elimde
Bugun dışarı çıkmaktan vazgeçtik soğuk oldugu için
Yarım market için cıkmak sart ama zaten sınav var
Ohh mis gibi..eline saglik..ben cesaret edemiyorum buzluga koymaya cikardigimda kotu olursa diye aslinda hep okuyorum sizler cok yapiyorsunuz bir musait zamanda ben de deneyecegim

Ohh mis gibi..eline saglik..ben cesaret edemiyorum buzluga koymaya cikardigimda kotu olursa diye aslinda hep okuyorum sizler cok yapiyorsunuz bir musait zamanda ben de deneyecegim
Sağol cnm
Valla hiç Bişi olmuyor börek poğaça kek kurabiye koyuyorum ben hep
Sadece patatesli börek iyi olmuyo çıkınca sulanıyo bir de milföyle yapılınca börek o da iyi olmuyo
Mercimekli köfte bile iyi oluyo
Bence sende bir çeşitle başla denemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…