Küçük Düşün Büyük Olsun!

Mrb kkizlar bir aya kadar memlekete gidecem oryta gidip gelince epey karli cikiyorum sag olsun annem ve kayinvaludem bos gondermiyolar unumu bulgurumu dovmemi nohotumu yesil mercimegimi peynirimi (salamura) soganimi patatesimi soganimi sarimsagimi kuru kaysimi kuru nanemi kuru maydonozumu eristemi
5 kilo torba yogurdumu tereyagimi ayriye
ten geldikten sonra pazara gitmeyeyim diye biberimi kabagimi patlicanimi domatesimi de dolu dolu koyuyorla salcalarimi domates ve biber salcamida yillik koyuyorlar sag olsunlar rabbim onlara saglik sihat versin basimizdan eksik etmesin
bide bebegime epeyce kiyafet falan almis annem halalarim sag oksunlar y bi 3 sene kiyafet almam herhalde bir suru kiyafeti oldu kuzumun
eeee bide istanbulun karmasasindan uzak kalicaz bu her seye deger diye dusunuyorum

Bu aralar neden bilmem para su gibi gidiyor sanki
Kart 5 bine dayandı. Arabaların mtv sini ödedik. Bugün yarın 3000 TL yatacak bana. Oradan karta ödeyeceğiz kv leri. Geri kalan paranın bi kısmını harçlık yaparız. Eşimşn ücreti yatmadı daha. Bi kısmını da bankada TL olarak bekleyeceğim şimdilik.
İzinlerin durumuna göre kullanırız belki.
Kumbarama her ay birşeyler atıyorum. Ağzına kadar dolmadan açmayacağım. Kumbaradan çıkan parayı ne yaparım şimdilik bilmiyorum.
Allah bereket versin inşallah

İyi akşamlar kızlar. Bugün markette bozuk paraları tumlettim .75 TL..
35 TL ye mutfak alışverişini yaptım. 4o TL kumbaraya gitti.
Birde hergun kumbaraya 5 TL aticam inşallah..
Bereketli olsun herkesin birikimi
Bozuk paralari nasil butunletiyorsunuz.
Ben genelde kagit para atip bozuklari harciyorum.
Keske sigarayoda biraksam az para gitmiyor galiba cimrilesme yolunda ilerliyorum

Bozuk paralari nasil butunletiyorsunuz.
Ben genelde kagit para atip bozuklari harciyorum.
Keske sigarayoda biraksam az para gitmiyor galiba cimrilesme yolunda ilerliyorum
Markete dün sormuştum bozuk para var kumbara açtım alır mısınız diye. Alırız dediler bugün de goturdum.
Ya yol paralarının ustleriydi genelde 5 krss 1o krs çok vardi. Gözümu kararttim. Ne bozuk ne kağıt para.. Alınmayacak kumbaradan.
Sigarayı Keşke birakabilsnniz. Aslında birakmamaniz için tek sebep sizsiniz.
Yeni bir güne cok doğru bir karar ve sağlam bir irade ile başlayıp sigaraya son verebilirsiniz.
Ben kullanmıyorum.. Belki ondan böyle dusunuyorum. Ama bırakmak için mi sebepler iniz çok yoksa içmek için bahaneleriniz mi

Sigara gereksiz bir gider malesef kotu aliskanlik bir donem biraktim 2 ay sonra yine basladim.ins. birakacagim bir sebebim yok ama alisanik iste icmeyenler bana hep sansli gelmistir
Bozuklari goturunce birakip saymalari icin aonrami aliyosunuz parayi orada bekliyormusnuz.
Cunku bozuk para ile yapila lisveriste para gider gozuyle gorunuyor ve insan acimiyor ama kagit harcarken iki kere dusunuluyor o yuzden bozuklari biriktirmek istiyorum.

15 yıl boyunca günde 1 paket sigara içtim.
4.5 yıl önce bıraktım. İmkansız değil. İsteyince inan oluyr

İnşallah tamamen bırakırsiniz en kısa sürede.
Parayı verdim onlar saydilar bende alışveriş yaptim o ara.
Bence sende ayırma bozuk para kağıt para diye / ne varsa birikim olarak dusun.

Ne guzel hem organik.annenizin kv nizin bostanlarimi var sebzenizode veriyorlarmis.
Hem kislik icinde erzak veriyorlarmis allah bereket versin.

Ne guzel hem organik.annenizin kv nizin bostanlarimi var sebzenizode veriyorlarmis.
Hem kislik icinde erzak veriyorlarmis allah bereket versin.
Evet canim bostan inek dana koyde yasiyorlar sag olsunlar her seyimi a dan z ye gonderirler bittikce takviye yaparlar

Evet canim bostan inek dana koyde yasiyorlar sag olsunlar her seyimi a dan z ye gonderirler bittikce takviye yaparlar
Ne guzel hem organik sehirde arasan bulamazsin.
Bn bostani cok severim gerci hic bostanimiz olmadi ama yetistirdigin urunu toplamak ayri guzeldir.
Kisliklarin oradan halolur hem sanda degisiklik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…