- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Gezi masraflarından asla kısmam. Çok güzell, umarım eğlenirsiniz. Uygun fiyatlı şeyler vardır ama bence.Ben bugunde evdeydim.
Esim gelirken su ve ekmegimizi aldi.
Aksam kardesim cay ismarladi cafeye
gittik.
Biz yarin aksam safranboluya gidiyoruz
Esim turizm sirketinde personel müdürü
Arada boyle turlar oluyo patron mudurler esleri falan yabanci yok kendi aileleri ailelerimiz.
Biz esim ben oglum gidicez
27kisiymisiz.
Bakalim nekadar harcicaz orda kahvalti sadece turun icinde extralar yemekler bizden cikcak yani.
Rehber falan varmis.
Bir cok sehir gezdim sayiyoruz nereleri gezdik gorduk.
Her biri ayri guzellik.
Firsatim olsa tekrar tuzgölünü gezmek isterdim enfesti.
Bende son durum bu.
Bizde firsat bulunca kacirmamaya calisiyoruz.Gezi masraflarından asla kısmam. Çok güzell, umarım eğlenirsiniz. Uygun fiyatlı şeyler vardır ama bence.
Yazında gezmeyince kış geçmek bilmiyor ..imkan bulursak ufak bir tur bizde istiyoruz ..tr_lelli keyfini çıkar canım
Biz de hafta sonu denize gidelim istiyoruz. Malum apar topar izinden döndük. 200 km yolu cumartesi gir pazar dön değer mi diyorum. Bi taraftan da amannnn boşver çık yola diyorum. Bakalım ne yaparız
Burda altın alıp satan yada döviz alan çok kişi var ..Ben su an almaya devam ediyorum ufak ufak..hiç al sat yapmadım henuzkızlar merhaba sizlere birşey danışmak fikir almak istiyorum ayrı konu açmak istemedim..2500 tl gibi bir para biriktirdim altın düştüğünde altına çevirmek istiyorum bu konularda pek bilgili değilim şu an değil ama biraz daha biriktirip altın düştüğünde altın alsam sonra bozdurup davamlı al sat yapsam kar elde edermiyim yani her ay bir çeyrek almak yerine para biriktirp topluca altın alsam gram cinsinden tek tek mi toptan mı hangisi daha karlı umarım anlatabilmişmdir.
GünaydınnnnnGünaydın hanımlar hayirli huzurlu bereketli bi gün olsun insaallah
Aynen öyleYazında gezmeyince kış geçmek bilmiyor ..imkan bulursak ufak bir tur bizde istiyoruz ..
Bizde okadar harcicaz yaAynen öyle
Koca kış dışarı çıkışmıyor zaten.
Hala kararveremedşk. Belki de izinler açılacak ve biz tatilimize çıkacağız. Şimdi 2 gün için 400-500 TL harcamaya değer mi
yok ben anlatamadım sanırım al sat derken tabiki uzun vadede 3-5 sene belki ne zaman yükselirse o zaman bozdurayım demek istedimAkuamarin10
Altın guzel bir yatirim fakat uzun vadede..
Yani bugun al 2ay sonra sat da kesinlikle zarar edilir.
Tamamen yatirimlik ileriye dönük olmali.
Paraniz kadar gr. Alabilirsiniz
İsciligi az olan bilezik olabilir.
cumhuriyet olabilir
Ben daha oncede yazdim (surekli yaziyo gibi olmim) örnek olamasi adina yine yazim.
2013-2014de altin aldim totalde suan
11.000tl falan ederi var.
Bilezik ve cumhuriyet aldim.
Cumhuriyeti mesela 575tl oldugu zamandan almistim suan baya kardayim sanirim 700ü gecti cumhuriyet.
4tane cumhuriyet yapabilmistim
Ozaman paramiz yktu yapamadik cok
Simdi var ama altin ucuk.
Suan nakit olarak birktiriyoruz.
Altinlarimda duruyo ihtiyacim yok sukur aldim unuttum.
Tamamen yatirimlik.
Uzun vadedeyse altın iyi bir yatirimyok ben anlatamadım sanırım al sat derken tabiki uzun vadede 3-5 sene belki ne zaman yükselirse o zaman bozdurayım demek istedim
birşey daha sormak istiyorum param kadar gramı kyumcudan almak mı mantıklı yoksa internetten yada başka bir yolu varmıUzun vadedeyse altın iyi bir yatirim
Hic int. Altın almadım.birşey daha sormak istiyorum param kadar gramı kyumcudan almak mı mantıklı yoksa internetten yada başka bir yolu varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?