Cook tesekkur ederimCok guzeller hayirli olsun
Ooo ortmemimmm sabah serifleriniz hayirli olsun kahvaltinizi kis bahcesinemi alirsiniz,terasami,havuz basinami?Günaydın kızlar
Çok sagol cnm
Günaydın. Ben devam ediyorum alisveris diyetine, canim acil olan şeyleri alıyorum.Günaydın Hanımlar,
Bakıcı ablamız doktora gitti, o yüzden evdeyim şimdi. Öğlen kızı alıp işime götüreceğim. Uçaklar, helikopterler derken epey eğlenceli oluyor onun için.
Mart ayı diyetine uymaya devam eden tek ben kaldım zannımca
Bugün mutfağı bir kontrol ettim. Kırıla kırıla 3 tane su vardağı kalmış evde. Bir de 12 kişilik yemek takımım var, günlük kullandığımız. Onda da 5 kase, 7 düz tabak kalmış. Bernardo'dan almıştım. Aradım devamı yokmuş ellerinde. Sanırım bu takımı gönderip, kırıldıkça bir-iki parça alabileceğim tabak vs. almam lazım. Parça parça eşya sevmiyorum evde.
Al al, diyete uymayanları sen cımbızlayacaktın patron, şimdi seni tutamıyoruz vallaBen mutfk esyasini sunumu falan seviyorum
Degisik bardak tabak cicili bicili sofralar
Gereginden fazla almakdan yana degilim ama uygun fiyatli lazim oldugu kadar almakdan yanayim.
Misafir su bardagim yok benimde.
Misafir geldiginde ozel olsun istiyorum bazen
Parlayan bardaklar falan.
Bulasik mak. Bazen yipratabiliyor
Yada takim kirilip bozuluyor misafire takimdan ziyade farkli bardak koymayi sevmiyorum
Hepsi ayni olmali.
Suan gundelik bardaklarimda hic takim kalmadi galiba eksikler var kirilanlar
3er 5er kaldilar kirilsinlar bari almicam gundelige ama misafir icin alicam.
Tamam canım, biz seninle yola devamGünaydın. Ben devam ediyorum alisveris diyetine, canim acil olan şeyleri alıyorum.
Ben bozdum yaTamam canım, biz seninle yola devam
Ben yeni eve geçerken halıları yeniledim. Alırken de yıkama silme problemi yok değil mi diye de sordum. Yok dediler. İki gün önce kızım salon halısına şekersiz çay döktü. Sildik, hem leke çıkmadı hem de yayıldı. Halı yıkamacıyı çağırdım. Adam dedi ki bu ipekli nepal halısı, bundan leke çıkmazKızlar ben bu makinaya atilabilen halılar dan istiyorum.mutfaga. Bizim salonda annemin verdiği antika bi hali var ince çok kullanışlı . Mutfak yatak odası benim normal hali makina halısı ince ama makinaya girmiyorum bana da temiz değilmiş gibi geliyo sizde var mı makinaya atılabilir halilar dan ? Mutfakla yatak odasına alsam mı mis gibi tertemiz olurmu
Brillant marka iyimi
Ben zıvanadan ciktim beni birakin varin gidin yolunuzaAl al, diyete uymayanları sen cımbızlayacaktın patron, şimdi seni tutamıyoruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?