Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
İşyeri çok yoğun ara ara bakabiliyorum

@cicibizi geçmiş olsun
@tr_lelli güle güle kullan aldıklarını

dün 4 euro aldım banka üzerinden bugünde kalan bozuklarla alırım
dün markette 22 lira harcadım
sadece ihtiyaç olanları aldım
elimdeki market parasını tasarruflu kullanmak istiyorum

herkese sağlıklı huzurlu bereketli bir gün dilerim

Günaydın Hanımlar,
Bakıcı ablamız doktora gitti, o yüzden evdeyim şimdi. Öğlen kızı alıp işime götüreceğim. Uçaklar, helikopterler derken epey eğlenceli oluyor onun için.
Mart ayı diyetine uymaya devam eden tek ben kaldım zannımca
Bugün mutfağı bir kontrol ettim. Kırıla kırıla 3 tane su vardağı kalmış evde. Bir de 12 kişilik yemek takımım var, günlük kullandığımız. Onda da 5 kase, 7 düz tabak kalmış. Bernardo'dan almıştım. Aradım devamı yokmuş ellerinde. Sanırım bu takımı gönderip, kırıldıkça bir-iki parça alabileceğim tabak vs. almam lazım. Parça parça eşya sevmiyorum evde.

Ben mutfk esyasini sunumu falan seviyorum
Degisik bardak tabak cicili bicili sofralar
Gereginden fazla almakdan yana degilim ama uygun fiyatli lazim oldugu kadar almakdan yanayim.
Misafir su bardagim yok benimde.
Misafir geldiginde ozel olsun istiyorum bazen
Parlayan bardaklar falan.
Bulasik mak. Bazen yipratabiliyor
Yada takim kirilip bozuluyor misafire takimdan ziyade farkli bardak koymayi sevmiyorum

Hepsi ayni olmali.
Suan gundelik bardaklarimda hic takim kalmadi galiba eksikler var kirilanlar
3er 5er kaldilar kirilsinlar bari almicam gundelige ama misafir icin alicam.

Günaydın. Ben devam ediyorum alisveris diyetine, canim acil olan şeyleri alıyorum.

Gunaydin kızlar
Madamcoco cam bölümü ındırımde sanırım bardak isteyenler bakanılır
Beni misafir için takimim var o konsolda duruyo kırılmıyor
Günlük olanlarda eksikler var ama bişey olmaz
A101 e lavlar gelince aklım gidiyo gerçi ama var şimdilik yeni evli olunca almiyom

Son düzenleme:
Al al, diyete uymayanları sen cımbızlayacaktın patron, şimdi seni tutamıyoruz valla

Bakın a101 e güzel seyler geliyo.
Benim kahve yani su bardağım 2 takım vardı biri kırıla kırıla 3 tane kalmış . Bi takım daha alsam mı bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-21-10-28-27.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2017-03-21-10-29-25.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 81
Ben yeni eve geçerken halıları yeniledim. Alırken de yıkama silme problemi yok değil mi diye de sordum. Yok dediler. İki gün önce kızım salon halısına şekersiz çay döktü. Sildik, hem leke çıkmadı hem de yayıldı. Halı yıkamacıyı çağırdım. Adam dedi ki bu ipekli nepal halısı, bundan leke çıkmaz Halıcıyı aradım, bu adam böyle söylüyor, burası çocuklu ev, siz bana nasıl söylemezsiniz diye çemkirdim. Başka bir halı yıkamacı gönderdiler. Adam %90 oranında çıkartıyoruz ama tamamen çıkmıyo dedi. Alıp götürdüler bekliyoruz bakalım.

Al al, diyete uymayanları sen cımbızlayacaktın patron, şimdi seni tutamıyoruz valla
Ben zıvanadan ciktim beni birakin varin gidin yolunuza
Ya altini aldim ya birikimi yaptim nede olsa bu ay ihtiyacları alayim rahatligi geldi bi an.
Sakin olup derin nefesler alim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…