Senin bozduğunu farkettimBen bozdum yaama gene de dikkat ediyorum
Hakmara gelicek olan takim daha cook hosuma gitti benimBakın a101 e güzel seyler geliyo.
Benim kahve yani su bardağım 2 takım vardı biri kırıla kırıla 3 tane kalmış . Bi takım daha alsam mı bilemedim
Farkedilmiycek gibi değildi kuzumSenin bozduğunu farkettim
Evet çok güzelmiş bu yaaaHakmara gelicek olan takim daha cook hosuma gitti benim
Ama kahve yani bardagi yok onda
Mesrubat cay tabagi sekerlige goz diktim
A101 es gectim o an
Beklemedeyim
Model bu
Eki Görüntüle 1971000
Bende ilk defa gordum bu modeli a101 romans serisinden cok daha gzl.Evet çok güzelmiş bu yaaa
Ben bu modeli hiç görmemiştim
Hakmarin nerelerde subeleri var bakicam bizim burda.yok da
Geçmiş olsun Allah şifa versin.oğlum sabah küçük bir operasyon ( botoks oldu ) geçirdi ve saat 6 da hastaneydik , uykusuzluk bir yandan oğlumun anestezi sersemliği bir yandan yordu bizi , öğlene dogru çıktık işe geldim ,
750 tl hastaneye
12 otopark
30 tl taksi ( eşim bakıcıyı evden alacaktı ama doktor hazırlanın deyince taksi ile getirtik )
şükür herşey yolunda ,
Herkese çok teşekkür ederim.
Halıyı da aldık. 800 tuttu. 2 de minlk yolluk var.
İnsanın parasının olması nasıl güzel birşey. Bu harcamaların hepsini nakit yaptık.
Bugün 2 araba yıkattım. 50 verdim
Yemek için 10 verdim
Markete 10 verdim.
2 kere otoparka girdim. 5 verdim. 875 tl ile günü kapathayirl
hayırlı olsun mobilyalarınız ,güle güle kullanin.Herkese çok teşekkür ederim.
Halıyı da aldık. 800 tuttu. 2 de minlk yolluk var.
İnsanın parasının olması nasıl güzel birşey. Bu harcamaların hepsini nakit yaptık.
Bugün 2 araba yıkattım. 50 verdim
Yemek için 10 verdim
Markete 10 verdim.
2 kere otoparka girdim. 5 verdim. 875 tl ile günü kapatıyorum
teşekkürler sağol canıGeçmiş olsun Allah şifa versin.
gayet iyi , haftasonu da 31 tl ye siyah saçtan kumral tonlarına döndüm evde kendim , tam istediğim renk olmadı ama bir boya gerekirse açıcı işlem tamam , aynı işi kuaför 150-200 den aşağı yapmaz , ama bir daha siyah boyamam , beyazlarım belli olmasa hiç boyamam da yaş geliyor galiba :)kızlar yazamadım bu ay çok aşırıya kaçmadım gayet iyi gitti harcamam. kuaförümü ucuz buldum kesim 7 boya ben götürdüm boyayı 13 boyama parası kaş 5 fön 7 32 tl verdim çıktım çok da beğendim saç kesimini....
Ay canım inşallah çıkar yaBen yeni eve geçerken halıları yeniledim. Alırken de yıkama silme problemi yok değil mi diye de sordum. Yok dediler. İki gün önce kızım salon halısına şekersiz çay döktü. Sildik, hem leke çıkmadı hem de yayıldı. Halı yıkamacıyı çağırdım. Adam dedi ki bu ipekli nepal halısı, bundan leke çıkmazHalıcıyı aradım, bu adam böyle söylüyor, burası çocuklu ev, siz bana nasıl söylemezsiniz diye çemkirdim. Başka bir halı yıkamacı gönderdiler. Adam %90 oranında çıkartıyoruz ama tamamen çıkmıyo dedi. Alıp götürdüler bekliyoruz bakalım.
gayet iyi , haftasonu da 31 tl ye siyah saçtan kumral tonlarına döndüm evde kendim , tam istediğim renk olmadı ama bir boya gerekirse açıcı işlem tamam , aynı işi kuaför 150-200 den aşağı yapmaz , ama bir daha siyah boyamam , beyazlarım belli olmasa hiç boyamam da yaş geliyor galiba :)
Sen niye dışarı çıkamıyorsun canımcım?Bende bozmuş sayılmam diyeti dışarı çıkamadığım için alamıyorum
ama hediyelik almam lazım
ekstra durumlar çıkmadan olmuyor
içim rahat sadece gereksiz yiyecek bile almıyorum
I-phone alacaksan 6bu arada sezon sonu indirimleri için gezdim mağazaların hepsi kaldırmış kışlıkları. sadece telefonum bozuk telefon almam lazım. o da ne alsam bilemedim. ıp6, ıp6s, ıp7 çok pahalı ya napsam bilemedim onun hesabını yapıyordum
İnşallah canım da her lekede halı yıkamacı mı çağıracağım ben yahuAy canım inşallah çıkar ya
I-phone alacaksan 6
İnşallah canım da her lekede halı yıkamacı mı çağıracağım ben yahu
cnm cayı kacırdım ama bı kahve ıcerim şimdi sana zahmet olmazsaOoo ortmemimmm sabah serifleriniz hayirli olsun kahvaltinizi kis bahcesinemi alirsiniz,terasami,havuz basinami?
vaaaay orası neres yaaa coooooooook hesaplıkızlar yazamadım bu ay çok aşırıya kaçmadım gayet iyi gitti harcamam. kuaförümü ucuz buldum kesim 7 boya ben götürdüm boyayı 13 boyama parası kaş 5 fön 7 32 tl verdim çıktım çok da beğendim saç kesimini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?