Ben netten alisverise asla diyordum yani dokunmadan gormeden asla alamam.M maviduvar1 güle güle oturun.cicibizi geçmiş olsun. tr_lelli internetten alışveriş hiç yapmadım ama dışarısıyla fiyatları nasıl yanı aynı üründe daha mı uygun?
Bereketli olsun canim.Bugün ben de kendime zula oluşturdum şimdilik içinde 30 lira olan mini mini zulaciktr_lelli
evet canım karatayı uygulamaya calışıyorum yanı bı gun bozduysam kesın dıger gun yapıyorum tamamen cevıremeıdm yedıklerımı malesef, bırde haftada 3 gun spora gıdıyorumZayiflamak icin yaptigin birsey varmi
yok canım peynırı sormustum ben yoksa bana yazmadın mı bunu ?Suan uzun yola yani baska semte gidemegimden acil ihtiyac icin int. Alisverisi hos tabi acilmamak kaydiyla
Burdan zuccaciyeden nehirin 12li cay kasigini 20tl aldik ki 28tl idi o paket tek kalmis adamda taniyo diyo bizi hadi gelis fiyatindan al dedi.
Ayni marka ayni model nette 9.90dı
Hatta alsam 24e tamamlasam mi dedim almadim sonra (kalpli cay kasigi) trendyoldaki bir magzada indirimdeydi.
Yazim cnm hatta burdan yazim bakmak isteyen varsa tereddutsuz alin ben 13 senelik evliyim esim kuymak asigidir defalarca peynir aldik trabzondan bile aldik ama yok uzamiyodu hic birieşim gelmeden dag gıbı utuyu bıtırmem lazım
tr_lelli peynır aldıgın sıteyı bana da yazar mısın
karadenızlı olmamama ragmen bayılıyorum kuymağa
hala karadenız mısır unum var ama peynırım kalmadı
yapamıyorum
fıyatları sence uygun mu bu sıtede
Yukarida yazdim canimyok canım peynırı sormustum ben yoksa bana yazmadın mı bunu ?
aynen bütün gün kargolar mesaj atıyor yoldayız geliyoruz diyeyaşasın zulalar :)
gezsem bende netten aldığım kadar almam herhalde,evde durmak daha sakıncalı bir hal aldı :)
Ben de öyleydim tek olmadığıma sevindim su ançeyiz alış verişimin özellikle tekstil kısmını internetten halletmiştim. hemen her gün bir şeyler alıyordum, evde kim varsa kargocu beklemekte seferber olmuştu.sonra çeyiz bitti evlendim, resmen bir boşluğa düştüm o boşluk hissi geçti çok şükür
Ben netten alisverise asla diyordum yani dokunmadan gormeden asla alamam.
Hala giysi ve ayakkabida oyle dusunuyorum almam sanirim.
Fiyatdan ziyade secenek cok.
Misal aldigim tabagi baya aramam lazimdi burda etrafimda hic gormedim denk gelmedim yada ama nette kargo bedavali aldim.
Saat marka takintim yoktur.
Ama saate merak saldim
Baktim 2 al 1 ode var
Bi markada aldim gayetde begendim gorseliyle ayni.
Hee mali nasil cikar bilmem o da sans ici cok para vermedigimden acimam bozulursada
Boyle boyle almaya basladim hosumada gitti
15gun icinde geri iade imkanida var.
Atarim aldiklarimida dilersen
Gecen gun hatta kuymaklik peynir cesitleri aldik netten yine bayildik resmen.
Bu peynirse biz ne yiyomusuz dedi esim
Artik burdan al dedi
Bereketli olsun canim.
Güzel günlerde kullanın oh ne guzelHerkese çok teşekkür ederim.
Halıyı da aldık. 800 tuttu. 2 de minlk yolluk var.
İnsanın parasının olması nasıl güzel birşey. Bu harcamaların hepsini nakit yaptık.
Bugün 2 araba yıkattım. 50 verdim
Yemek için 10 verdim
Markete 10 verdim.
2 kere otoparka girdim. 5 verdim. 875 tl ile günü kapatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?