kızlar mikrodalga fırın ıcın öneriniz var mı
ben de arçelik var memnunun cnım
tesesskürler kızlarBen ankastre yaptıracagımdan almadım.
alırsam bosh alırım yada arçelik
Evet ya o halıyı satan adama çok sinir oldumI-phone alacaksan 6
İnşallah canım da her lekede halı yıkamacı mı çağıracağım ben yahu
Çok teşekkür ederimhayırlı olsun mobilyalarınız ,güle güle kullanin.
Ankastre Siemens kullanıyorum. Çok memnunumkızlar mikrodalga fırın ıcın öneriniz var mı
set üstü almam lzm cnm ama siemensin de bakayım beyaz eşyam Siemens zaten Bnde hepsinden memnunumAnkastre Siemens kullanıyorum. Çok memnunum
Oyuncak alabilirsin cnm çocuğun hoşuna giderİyi akşamlar kızlar,
Çok şükür bugünüde sıfır harcama ile kapadım
Çat kapı misafir geldi. 2'de küçük çocuğu var. Dünden yaş pasta kalmıştı. İkram olarak kahveyle yaş pasta servis ettim.
Çocuklar acıkmış, bir makarna yaptık yanına da yoğurt çıkardım. Bugünüde böyle atlattım.
Yarında apartmanımızdaki bir küçüğümüzün sünnet mevlidi varmış. Eli boş gitmek olmaz. Annem sen birşeyler alırsın dedi. 5-6 yaşlarında ne alsam bilemedim.
Hakikaten mevsimim geçti ya hiç havam Yok bu ara :)Ben bugun mandalına kolonyası aldım 8,95tl harcadım
Malumk a h v e mevsimi gecti kolonya aldım o yuzden:)))
Nerede calisiyorsunuz?Günaydın Hanımlar,
Bakıcı ablamız doktora gitti, o yüzden evdeyim şimdi. Öğlen kızı alıp işime götüreceğim. Uçaklar, helikopterler derken epey eğlenceli oluyor onun için.
Mart ayı diyetine uymaya devam eden tek ben kaldım zannımca
Bugün mutfağı bir kontrol ettim. Kırıla kırıla 3 tane su vardağı kalmış evde. Bir de 12 kişilik yemek takımım var, günlük kullandığımız. Onda da 5 kase, 7 düz tabak kalmış. Bernardo'dan almıştım. Aradım devamı yokmuş ellerinde. Sanırım bu takımı gönderip, kırıldıkça bir-iki parça alabileceğim tabak vs. almam lazım. Parça parça eşya sevmiyorum evde.
Ayy senin havanı sevsinler:)Hakikaten mevsimim geçti ya hiç havam Yok bu ara :)
Bende ilk defa gordum bu modeli a101 romans serisinden cok daha gzl.Evet çok güzelmiş bu yaaa
Ben bu modeli hiç görmemiştim
Hakmarin nerelerde subeleri var bakicam bizim burda.yok da
Senin havani yerimm olommmHakikaten mevsimim geçti ya hiç havam Yok bu ara :)
Anladım canım. Kardeşine de çok geçmiş olsun. Ben de uğramadım hiç avm'ye bu ay. Görmeyince alma hevesin de olmuyo pekDışarı çıkamıyorum derken iş ev arası mekik dokuyorum
avm ya da mağaza tarzı yerlere gitmedim
geçen haftada kardeşim ameliyat oldu
havanın ilk güzel olduğu gün de yeşillik alanlara giderim alışveriş yine olmaz
zaten seneye giymeyeceğim kışlıkları ve botları da verdim
Valla adam elimde kalacaktı resmen. Senin dediğin şekilde yıkanabilir halı çok mantıklıymış.Evet ya o halıyı satan adama çok sinir oldum
Ben de böyle makinaya atabileceğim mutfağa gelen bi hali istiyorum
Benimki leke tutmuyo ama makinaya atilanlardan alsam olcakmis
Canım ben Esenboğa havalimanı içerisinde bir uçak bakım merkezinde çalışıyorum. Hangara bakıma gelen uçak ve helikopterler oluyor. Benim kız da takılıyor hangarda.Nerede calisiyorsunuz?
Ucaklar diyince ozeldende yazabilirsiniz.
Ooo çubuktasın yaniCanım ben Esenboğa havalimanı içerisinde bir uçak bakım merkezinde çalışıyorum. Hangara bakıma gelen uçak ve helikopterler oluyor. Benim kız da takılıyor hangarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?