Rabbim inşallah gönlüne göre bir yer nasip eder. Sen gerçekten okadar içten istiyorsunki geçenlerde annemede anlattım hatta, konuşurken duamızda bile yer aldın annemle; hatta senin yerine bn kurdum hayalini bende özendim ve arkadaşıma anlattım. Şöyle 2 katlı salonu bahçeye açılan, tam da açılan yerde şöyle ahşap bir masa...... Ahh ah Rabbim önce sana sonrada bana nasip eder inşallahKızlarrr hepp cok isteyin
Kalpden isteyin
Benim yazlik sevdami biliyosunuz artik.
Esimin patronuda satmayi dusunuyomus hemde kefkende
Hemde uyguna aliriz diyo esim.
O da denize yakin sakinmis.
Bi hafta sonu gidip bakicaz
Allahim hep guzel firsatlar cikariyo karsima hemde ben aramadan kendi geliyo
Cok sukur bin sukur.
Allah razı olsun canım.Rabbim inşallah gönlüne göre bir yer nasip eder. Sen gerçekten okadar içten istiyorsunki geçenlerde annemede anlattım hatta, konuşurken duamızda bile yer aldın annemle; hatta senin yerine bn kurdum hayalini bende özendim ve arkadaşıma anlattım. Şöyle 2 katlı salonu bahçeye açılan, tam da açılan yerde şöyle ahşap bir masa...... Ahh ah Rabbim önce sana sonrada bana nasip eder inşallah
Hakkında hayırlısı cnm inşallah gönlüne göre olurAllah razı olsun canım.
Hic vazgecmedim istemekden
Alma imkanimizin hic ama hic olmadigi zamanlarda bile yani borc girtlakdayken bile hep dua ettim.
Alamam ya zaten demedim hic.
Tamam 5sene sonra olsun ama olsun dedim hep.
Hatta bi defa bi teyze bana 2+1 ev alcaksin dedi öylesine fal bakiyodu akrabamiz.
Esim dun soyledi bunuda
Gidip bakalim belki seversin dedi
Bizim ev alma hayalimizi hic bilmiyolar ama
Öyle saticam falan diye bahsetmis.
Esimde anahtari verde bi hafta sonu gidelim bende hep kefkeni merak ediyodum demis.
Yakın olmasindan sebep esim aklimi celiyo hafta sonu gitsek fenami olur nefes aliriz diyo
Hersey kismet.
Amin canım.Hakkında hayırlısı cnm inşallah gönlüne göre olur
Safranboludan donerken boluda mola verdik bir koy camisindeHadi bakalım hayırlısı olsun..benim de hayalim de şöyle güzel bakımlı bahçeye açılan bir ev var..nasip hersey şu hayatta. Buyuksehirdeyiz ama burda yaşamak zor bence..küçük yerleri daha çok seviyorum galiba.
allah gönlüne göre versin, hayırlıysa olsun inşallah. benim de canım karavan almak istiyor.Kızlarrr hepp cok isteyin
Kalpden isteyin
Benim yazlik sevdami biliyosunuz artik.
Esimin patronuda satmayi dusunuyomus hemde kefkende
Hemde uyguna aliriz diyo esim.
O da denize yakin sakinmis.
Bi hafta sonu gidip bakicaz
Allahim hep guzel firsatlar cikariyo karsima hemde ben aramadan kendi geliyo
Cok sukur bin sukur.
izinler 1-2 hafta içinde açılacak dediler tvde inşallah açılırBugün kenara 1000 TL attım. Kumbaraya da 5 TL.
Şimdilik TL olarak kalsın. İzinler açılırsa kullanırız. Açılmazsa da durur öyle.
Ay inşallah yaaaaizinler 1-2 hafta içinde açılacak dediler tvde inşallah açılır
Hersey cok pahalı yaBugün markette 5o TL harcadimoysa doğru düzgün bir şeyde almadim.. Kumbaraya 5 TL attım..
Vallahi herkesin hayalleri gerçek olsun.. Benimkisi de olsun..
Hem çok şey istemiyorum ki ben..
Herşeyin başı sağlık önce sağlık olsun.. Çalışırız kazaniriz.. Allahın izniyle yaparız birşeyler insallah
Afiyetle yiyinMrb kizlar bu gun pazata gittim yirmi lira harcadim cok uygundu donates biber patlican findik salatalik erik nektari aldimkavun aldimm 3 kilo patlican aldim kizleyip buzluga aticam bebek olmasa daha cok alirdim haftayada alirimm kisin guzel oluyo hazir ucuz mis gibi memlekeye gidince kurutucam dolmalik patlican malum istanbulda nemden hic bisi kurumuyir eriste kesiyoruz kararip kufleniyo kurumuyo
dimi yaAy inşallah yaaaa
Tatile gitmesek bile izin alabileceğimizi bile yetecek insana.
İptal etmek zorunda kaldığımız tatil planını belki yeniden yaparız.
Evet hepsini ayarlamıştık.dimi ya
yakın zamanda tatil planım olmadığı halde insanı baskı altında hissettiriyor
sizin yurt dışı otel ve uçak ayarlanmıştı ücretleri geri yatırdılar dimi?
bi personel parasını yatırdım geri alamıyorum gitmeliyim diye dilekçe verip duruyo da aklıma senin yazdığın geldi.. teşekkür ederim :)Evet hepsini ayarlamıştık.
Yol parasını aldık. Otelin de yarısını çektiker karttan. İleri de Bi gün o otelde kalırsak avans olarak kullanacaklarmış o parayı. Bakalım nasip
Bu yaz olmaz artık orası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?