Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok geçmiş olsun canım kusuyor ise çok dikkat et yan yatır ve Dr danış reflü olur mu diye. Bir an reflü aklıma geldi dikkat et. Onun dışında emziriyor musun bebeğini eğer öyleyse bi çay var tarif ederim anasonlu falan. Bide ayaklarını sıcak tut göbeğinide ve masaj yapın geçmiş olsun inşallah

Sağol cnm evet reflu olabilir dedi doktor o tarifi verirsen çok sevinirim .sürekli masaj yapıyorm cnm

B black_2014 çok geçmiş olsun.
Gaz için tatlı (özellikle tatlı olması gerekiyor ) elma yağını ayak altına, diz ve dirsek arkasına sürebilirsin. Ben çok kullandım. İle yarıyordu.

Sağol cnm evet reflu olabilir dedi doktor o tarifi verirsen çok sevinirim .sürekli masaj yapıyorm cnm
1 yemek kaşığı rezene, 1yemek K.ıhlamur 1yemek K. Isırgan otu, 1tatlı kaşığı kimyon tane,1 tatlı kaşığı anason tane bunları 1 kupa sıcak suda 15dk demle sabahları süz ılık iç afiyet ve bol süt olsun kuzuya.bu tarif hem süt yapıyor hemde gaz attırıyor

Kızım kolikti Allahım geceler burnumuzdan geliyordu.oğlumda bunu yaptım çok şükür çok karşılaşmadım. Uyurken başını yüksek tut yada reflü yatağı duydum ondan edin Allah korusun

Denicem cnm bu tarifini Allah razı olsun.

Tmm cnm deftere ekleyım de deneyim
Tesekkürler

Üzerimde bi bıkkınlık, bi bezginlik var. Neden böyle oldum bilmiyorum.
Bahardandır

Bzm de misafirlerimiz geldi gittiler sonra onlarla kokorece gittik geldik şimdi eve yatacağım brzdan
Yarın da annem
Ona da bişiler yapıım dıyorım yarın bakalım
Dükkanı da kapatıım bari

Mia- neler yaptın canım misafirlerine ben birşeyler planladim ama her uyaptigimdan ikişer tane yapcam çeşit fazla olsun diye
Mesela ağlayan kek-havuclu tarcinli kek gibi

Pohaça
cup kek
börek
un kurabiyesi
halam kurabiye yapmış getirdi.
çocuklara marsmelowu çikolatayla süsledim
birde hazır birkaç sey vardı.
Benim zamanım kısıtlıydı.

Kalabalık misafir ağırlamak çok zor oluyor.
O yüzden kolay servis yapacağın seyleri düşün

yummy

bugün harcama yapmayı düşünmüyorum
yarın gezicez bakalım ne kadar para harcanıcak.

Günaydın kızlar
Boğazım acımaya başlamış. Dün terledim arabada. Sınra çıkınca da rüzgarı yedim. Hemen alıyorum soğuğu. Çok hassas bir Bünyem var.

Merhaba bende kararsızım ve gelin iyice gitti dün gittim samsung j7 prime aldım. Nakit 1390 tl ama çok ii telefon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…