- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Çok geçmiş olsun canım kusuyor ise çok dikkat et yan yatır ve Dr danış reflü olur mu diye. Bir an reflü aklıma geldi dikkat et. Onun dışında emziriyor musun bebeğini eğer öyleyse bi çay var tarif ederim anasonlu falan. Bide ayaklarını sıcak tut göbeğinide ve masaj yapın geçmiş olsun inşallahİyi akşamlar herkese bir konuda yardımınıza ihtiyaçim var ben bir ay erken doğum yaptigim için bebeğimin yemek borusu ile midesi arasındaki kapakcik gelismemis bu nedenle sürekli fqışkırtarak kusuyor ve çok gaz yapiyor bu durum ne yapsam gazı bitmiyor sürekli ağlıyor ve uyumuyor çok yoruldum artık metsil ve biogaia damla kullaniyorm ama ise yaramiyor gazı için ne yapabilirim.
Sağol cnm evet reflu olabilir dedi doktor o tarifi verirsen çok sevinirim .sürekli masaj yapıyorm cnmÇok geçmiş olsun canım kusuyor ise çok dikkat et yan yatır ve Dr danış reflü olur mu diye. Bir an reflü aklıma geldi dikkat et. Onun dışında emziriyor musun bebeğini eğer öyleyse bi çay var tarif ederim anasonlu falan. Bide ayaklarını sıcak tut göbeğinide ve masaj yapın geçmiş olsun inşallah
1 yemek kaşığı rezene, 1yemek K.ıhlamur 1yemek K. Isırgan otu, 1tatlı kaşığı kimyon tane,1 tatlı kaşığı anason tane bunları 1 kupa sıcak suda 15dk demle sabahları süz ılık iç afiyet ve bol süt olsun kuzuya.bu tarif hem süt yapıyor hemde gaz attırıyorSağol cnm evet reflu olabilir dedi doktor o tarifi verirsen çok sevinirim .sürekli masaj yapıyorm cnm
Çok tsk ederim yarın elma yağı alıp denicem.B black_2014 çok geçmiş olsun.
Gaz için tatlı (özellikle tatlı olması gerekiyor ) elma yağını ayak altına, diz ve dirsek arkasına sürebilirsin. Ben çok kullandım. İle yarıyordu.
Denicem cnm bu tarifini Allah razı olsun.1 yemek kaşığı rezene, 1yemek K.ıhlamur 1yemek K. Isırgan otu, 1tatlı kaşığı kimyon tane,1 tatlı kaşığı anason tane bunları 1 kupa sıcak suda 15dk demle sabahları süz ılık iç afiyet ve bol süt olsun kuzuya.bu tarif hem süt yapıyor hemde gaz attırıyor
Tmm cnm deftere ekleyım de deneyimeyyay tarifi buradan aldım ilk kez yaptım tadı çok guzel oldu ancak çok ince açın demiş o kadar ince açma ben çok ince açtım yufka gibi oldu bu sefer içindeki malzemeyi tasiyamadi yufka bi dahakine daha birazcık kalın acicam birde ben tavada yaptım hic fırına falan koymadim
http://www.nefisyemektarifleri.com/lahmacun-tarifi-ev-yapimi/
BahardandırÜzerimde bi bıkkınlık, bi bezginlik var. Neden böyle oldum bilmiyorum.
Mia- neler yaptın canım misafirlerine ben birşeyler planladim ama her uyaptigimdan ikişer tane yapcam çeşit fazla olsun diye
Mesela ağlayan kek-havuclu tarcinli kek gibi
ben de çayı severim ama şimdilik bir bardak sıkma portakalGünaydın mutlu hafta sonları olsun.mavimli ellerine sağlık canım benim sabah tercihim bir bardak çay. Çok teşekkür ederim.
günaydın kızlar dükkanı ben açayım bari :) çayı ve kahveyi koyayım, bizim evde sabah ikisi de yapılır artık canınız hangisini çekerse
geçmiş olsun canım kolik zormuşC
Çok tsk ederim yarın elma yağı alıp denicem.
yummyPohaça
cup kek
börek
un kurabiyesi
halam kurabiye yapmış getirdi.
çocuklara marsmelowu çikolatayla süsledim
birde hazır birkaç sey vardı.
Benim zamanım kısıtlıydı.
Kalabalık misafir ağırlamak çok zor oluyor.
O yüzden kolay servis yapacağın seyleri düşün
Günaydın kızlar
Boğazım acımaya başlamış. Dün terledim arabada. Sınra çıkınca da rüzgarı yedim. Hemen alıyorum soğuğu. Çok hassas bir Bünyem var.
Merhaba bende kararsızım ve gelin iyice gitti dün gittim samsung j7 prime aldım. Nakit 1390 tl ama çok ii telefonbu arada sezon sonu indirimleri için gezdim mağazaların hepsi kaldırmış kışlıkları. sadece telefonum bozuk telefon almam lazım. o da ne alsam bilemedim. ıp6, ıp6s, ıp7 çok pahalı ya napsam bilemedim onun hesabını yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?