Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben de daha fazlasını beklıyorum aslında eşimden

Bence eşinle gurur duymalısın :)

Ben acaba çok şunu yap bunu yap demiyorum ondan mı kaynaklanıyor ki.
İlk zamanlar aramızda sözleşme yapmıştık
Ev kuralları diye
yine uygulamak lazım.

Kızlar kuafor harcamanız ayda ne kadar tutuyor ve neler yaptiriyosunuz düzenli olarak
Yazarmisiniz
Ben kendime daha çok bakmak istiyorum
Öyle bi karar aldım ama para harcayasim yok
Yarın bi nikaha gidicez görümcemde gelicek o her hafta gidip fon manikur pedikür öyle süslü gezen biri fonsuz gezmez
Ben paspal kalmak istemiyorum

Neyse kızlar vazgeçtim kuaföre gitmekten
Çok param yok zaten harcamıyo
Bi de netten baktım uçmuş fiyatlar
Gerek yok
Evde şekillendiririm

Benimde saclarim.cok dokulmeye basladi cam terebentin aldim biraz faydasi oldu gibi.
Keratin bakimi yaptiran ve faydasini goren varmi

Benimde saclarim.cok dokulmeye basladi cam terebentin aldim biraz faydasi oldu gibi.
Keratin bakimi yaptiran ve faydasini goren varmi
Ben bunu kullanıyorum. Saçlarım artık dökülmüyor ve Yen'i saçlar çıkmaya başladı

Eklentiler

• IMG_4336.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 131
Ben bunu kullanıyorum. Saçlarım artık dökülmüyor ve Yen'i saçlar çıkmaya başladı
Vücutta da tüylenme yapmıyor mu sarımsaklı şampuanlar?
Ben aldım sonra tüylenirsem diye korkup kullanmadım :) bide köpürüyor mu? Köpürmeyinve de pis kalmış gibi hissediyorum
Çok soru sordum kusura bakma :)

Vücutta da tüylenme yapmıyor mu sarımsaklı şampuanlar?
Ben aldım sonra tüylenirsem diye korkup kullanmadım :) bide köpürüyor mu? Köpürmeyinve de pis kalmış gibi hissediyorum
Çok soru sordum kusura bakma :)

köpürüyor. Hiç sarımsak da kokmuyor. Gayet iyi temizliyor.
Ben tüm vücudumu lazer yaptırdım. Ve tüy çıkmadı hiç. Çıksa farkederdim kesin.

Mia- neler yaptın canım misafirlerine ben birşeyler planladim ama her uyaptigimdan ikişer tane yapcam çeşit fazla olsun diye
Mesela ağlayan kek-havuclu tarcinli kek gibi

Üzerimde bi bıkkınlık, bi bezginlik var. Neden böyle oldum bilmiyorum.

Üzerimde bi bıkkınlık, bi bezginlik var. Neden böyle oldum bilmiyorum.
Bu ara bende de var.. 1 haftadır aşırı mutsuzum.. nedeni de yok.. mevsim geçişinden olabilir belki..
şampuanı not aldım.. saçlarım iyice sönükleşti kafama yapışıyor resmen.. kısa kestirip farklı şampuanlar fln denemek istiyorum bakalım

Bende sampuani deneyecegim.insallah ise yarar yoksa bu dokulmeyle kel kalacagim:/
Kizlar bu arada cok marifetlisiniz massalah siz misafir gelecek diyorusniz ben kara lara dusunuyorum nasil agarlayacaklar diye:)allah mahcup.etmesin.

İyi akşamlar herkese bir konuda yardımınıza ihtiyaçim var ben bir ay erken doğum yaptigim için bebeğimin yemek borusu ile midesi arasındaki kapakcik gelismemis bu nedenle sürekli fqışkırtarak kusuyor ve çok gaz yapiyor bu durum ne yapsam gazı bitmiyor sürekli ağlıyor ve uyumuyor çok yoruldum artık metsil ve biogaia damla kullaniyorm ama ise yaramiyor gazı için ne yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…