ben de daha fazlasını beklıyorum aslında eşimdenBenim eşim tam tersi diyimölem ben
ben de daha fazlasını beklıyorum aslında eşimden
Ben bunu kullanıyorum. Saçlarım artık dökülmüyor ve Yen'i saçlar çıkmaya başladıBenimde saclarim.cok dokulmeye basladi cam terebentin aldim biraz faydasi oldu gibi.
Keratin bakimi yaptiran ve faydasini goren varmi
Vücutta da tüylenme yapmıyor mu sarımsaklı şampuanlar?Ben bunu kullanıyorum. Saçlarım artık dökülmüyor ve Yen'i saçlar çıkmaya başladı
Vücutta da tüylenme yapmıyor mu sarımsaklı şampuanlar?Ben bunu kullanıyorum. Saçlarım artık dökülmüyor ve Yen'i saçlar çıkmaya başladı
köpürüyor. Hiç sarımsak da kokmuyor. Gayet iyi temizliyor.Vücutta da tüylenme yapmıyor mu sarımsaklı şampuanlar?
Ben aldım sonra tüylenirsem diye korkup kullanmadım :) bide köpürüyor mu? Köpürmeyinve de pis kalmış gibi hissediyorum
Çok soru sordum kusura bakma :)
Bu ara bende de var.. 1 haftadır aşırı mutsuzum.. nedeni de yok.. mevsim geçişinden olabilir belki..Üzerimde bi bıkkınlık, bi bezginlik var. Neden böyle oldum bilmiyorum.
Hangi takimi tutuyorsun bizde annem siki takipcisi gonulluleri tutuyoruzgulfemhatun bugün survivor maçtan sonra hatirlatiim dedim
Ay evet tatlim eşim maça bakiyo ben de onu bekliyom bugün Kıbrıs sembol finali vargulfemhatun bugün survivor maçtan sonra hatirlatiim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?