Küçük Düşün Büyük Olsun!

Akşam yemeği için yoğurtlu ıspanak, soslu makarna, turşu düşünüyorum. çamaşır katladım, nevresim değiştirip, makine çalıştırılacak , ortalık toparlanacak, banyo, balkon yıkanacak, süt mayalanacak, ütüm var beni bekleyen, ne zaman biter merak ediyorum

G
geçmiş olsun canım kolik zormuş neyseki burdaki kızlar tam teşekküllü her türlü bilgi var maşallah :))
Tsk ederim cnm senin gebelik nasıl gidiyor :))

Canım ben dün bi domates çıkardım buzluktan doğranmış
Hiç içime sinmedi çöpe attım bi tuhaf geldi gözüme

Merhaba Hanımlar,
Dün eşimle kızımı Eskişehire gönderdim. Haftasonu orada kalacaklar. Akşam bi arkadaşımla dışarı çıktık, geç döndüm. Bugün de 11'e kadar uyumuşum. Kahvaltı yapıp, biraz kitap okuyacağım. 2 gün kocasız ve çocuksuz hayatın keyfini çıkarayım

Bende gizli biriktiriyorm cnm bunu eşim biliyor bana güveniyor her seferinde sende para vardir çıkar arabayı değiştirelim diyor .Bende çok tutumlu degilim ama çocuk doğduktan sonra ve buraya takılınca dikkat etmeye başladım bu konuda ne yapacam bilmiyorum.

Evet cnm bende çok tutumli değildim dikkat etmezdim ki hâlâ mutfak masrafının önüne gecemedim markette ne bulsam aliyorm oğlum için çok harciyorm ama çocuk olunca insan biraz daha dikkat ediyor .

Kızlar her besinin saklanma süresi farklı
Biz dondurucuyu ilk aldığımızda bi kağıt vardı içinde et şu kadar ay sebze bu kadar ay diye netten bi bakın isterseniz

Az önce daldım yatak odasına 5 elbise ve Bir tane ceket ayırdım vermek üzere. Daha çok şey var aslında. Ama bu kadarı bile azıcık nefes almama yetti.

Merhaba kızlar
Beni unutmayı ha, bu aralar gelemedim pek.
Bugün temizlik vardı evde. Akşama da buzluktan çıkardım bir şeyler

Kendimi cok yorgun hissediyorum ya
Hava da sisli bugun
Hep yatasım var
Bugun sadece çamaşır yıkayıp astım Bişi de yapmadım
7-8 tane anneme içli köfte yaptım
Lahmacun yapacam Bi kac tane de
Misafirden kalan pasta böreğim tatlım var
Akşam çayla yeriz hepsini

Selam hanımlar giremefim 2 gün kotam doldu moralimde sıfır eşimşn işinde sıkıntılar var maaşımızı alamıyoruz. Eldeki olanla idare etmeye çalılıyoruz bakalım nereye kadar gidecek. Kendime defter edindim harcamaları yazdım
Diğer ay net çıkıcak sabit harcamalar.
Harcama yapmamaya çalışıyorum
Ne kadar da yapmasak gidiyor tabii
Bugün açık havaya parka gittik harcamayı minimumda tuttuk
Pazartesi gününe kdr da erzak almıcm
Paxara gidicem inş.
Bugünde dondurucudan dolma biber çıkardım tarhanayla onu yapıcam
Çamaşırı bile 2 gündür gece yıkıyorum faydası varmı bilmem daha önceden duymuştum bulaşık makinası tablrtlerinide 2 ye böldüm oturdum

B black_2014 geçmiş olsun canım benimkilerde çok gaz olmadı kızımda kusma da yoktu,şimdi 2,5 aylık oğlum az da olsa kusuyor zor oluyor
M maviduvar1 geçmiş olsun cnm
Z zynpzeynep hoşgeldin cnm umarım eşinin iş sıkıntıları çözülür
mutlu haftasonları herkese
oğlumu kardiyolojiye götürdük derken kızım üşüttü hasta oldu giremedim bikaç gün
hastane taksi ilaç masrafı 170 civarı tuttu.onlar iyi olsunda giden para olsun
lcwaikiki indiriminden 150 tl lik birşeyler aldık hepimize sadece ihtiyaç
50 markette harcadım
50 tl eşim görümceme markette bişiler almış görümcem verince eşim o parayı bana verdi
bugün evdeydim hiçbir iş yapmadım çocukları uyutup çay eşliğinde kızımın odasına keçeden duvar süsü yaptım terapiye ihtiyacım vardı

Amin canım inş. Güzel haberler alırız.
Sizede çok çok geçmiş olsun
Rabbim beter hastalıklar vermesin inş
Bizimde lcw gitmemiz lazım sezon için birkaç bişiy alıcm oğluma ama 2 hafta daha geçsin istiyorum küçülenlerle idate edicez. Alacaklarımı lcw den alıyorum bende çok tutarsa taksit imkanıda oluyor

Kızlar kirk yılda bir kullanilir dediğimiz yada daha sonra kullanırım dediğimiz şeyleri nereye koyuyorsunuz mesela raf yada parkelerim dosenirken artmıştı ilerde belki lazim olur diye tutuyorum ama nereye koyacam bilmiyorum

Off öyle seyler cok gıcık gerçekten de
Bnm Bi odada gömme dolap var Oray'a tıkıştırıyorum o tarz seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…