Gvalla ne diyim onun bir örneği de bende mevcutben çareyi gizli para biriktirmekte buldum. en doğrusu bu oluyor. ev değiştirmeye karar verince ortaya çıkardım parayı. gayette memnun oldu durumdan. ondan sonra sanki daha hevesli gibi gördüm para biriktirme konusunda.ama yine de hala 5 kuruş biriktiremedi ben gizli biriktirince içim rahat oluyor. en azından zor günümüz için güvendeyiz diyorum kendime.
Tsk ederim cnm senin gebelik nasıl gidiyor :))geçmiş olsun canım kolik zormuşneyseki burdaki kızlar tam teşekküllü her türlü bilgi var maşallah :))
Canım ben dün bi domates çıkardım buzluktan doğranmışkızlar dondurucudaki sebzeler ne zaman bitirilse uygundur.. yani mart ayı bitti benim dondurucuda hala türlü 2 poşet, tavalık 2 poşet taze fasulye 1 paket bi de közlenmiş patlıcan 3 paket var. bugün son komposto poşetini de çıkarıp yapayım..
Çok tsk ederim Allah razı olsun.@ipeqbojuqu ünlüleri tutuyorum ben
@Mi_a güzel şeyler yapmissin eline sağlık
Bi kaç servislik birşey almak lazim
Yapacaklarim netleşti gibi
Bi böreği arkadasm yapıp getirecek
Bi arkadasta isi çıkmazsa erken gelecek inşallah altından kalkarim
B black_2014 geçmiş olsun
neden ki.. nesi tuhaftı ?? rengi veya kokusu mu kötüydü ??Canım ben dün bi domates çıkardım buzluktan doğranmış
Hiç içime sinmedi çöpe attım bi tuhaf geldi gözüme
İyi canım sağolasın günler geçmek bilmiyor heyecandan :)G
Tsk ederim cnm senin gebelik nasıl gidiyor :))
Bende gizli biriktiriyorm cnm bunu eşim biliyor bana güveniyor her seferinde sende para vardir çıkar arabayı değiştirelim diyor .Bende çok tutumlu degilim ama çocuk doğduktan sonra ve buraya takılınca dikkat etmeye başladım bu konuda ne yapacam bilmiyorum.valla ne diyim onun bir örneği de bende mevcutben çareyi gizli para biriktirmekte buldum. en doğrusu bu oluyor. ev değiştirmeye karar verince ortaya çıkardım parayı. gayette memnun oldu durumdan. ondan sonra sanki daha hevesli gibi gördüm para biriktirme konusunda.ama yine de hala 5 kuruş biriktiremedi ben gizli biriktirince içim rahat oluyor. en azından zor günümüz için güvendeyiz diyorum kendime.
Evet cnm bende çok tutumli değildim dikkat etmezdim ki hâlâ mutfak masrafının önüne gecemedim markette ne bulsam aliyorm oğlum için çok harciyorm ama çocuk olunca insan biraz daha dikkat ediyor .zor bir durum canım
benim eşimde de benzeri var ama durum bu kadar değil ama yıllar içerisinde daha az harcamaya başladı bide hastalıklar ölümler olunca elde para olmayınca daha iyi anladı söylemek istediklerimi
gerçi bende savurgandım insan çoluk çocuğa karışınca daha iyi anlıyor para konularını
Rengi cnm ya çözülmeye baslayinca yemeğin içinde beyaz beyaz tortu gibi bişey oldu bende attımneden ki.. nesi tuhaftı ?? rengi veya kokusu mu kötüydü ??
Off öyle seyler cok gıcık gerçekten deKızlar kirk yılda bir kullanilir dediğimiz yada daha sonra kullanırım dediğimiz şeyleri nereye koyuyorsunuz mesela raf yada parkelerim dosenirken artmıştı ilerde belki lazim olur diye tutuyorum ama nereye koyacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?