Çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar
Boğazım acımaya başlamış. Dün terledim arabada. Sınra çıkınca da rüzgarı yedim. Hemen alıyorum soğuğu. Çok hassas bir Bünyem var.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.Merhaba bende kararsızım ve gelin iyice gitti dün gittim samsung j7 prime aldım. Nakit 1390 tl ama çok ii telefon
ipeqbojuqu ünlüleri tutuyorum ben
Mia- güzel şeyler yapmissin eline sağlık
Bi kaç servislik birşey almak lazim
Yapacaklarim netleşti gibi
Bi böreği arkadasm yapıp getirecek
Bi arkadasta isi çıkmazsa erken gelecek inşallah altından kalkarim
B black_2014 geçmiş olsun
Merhaba bende kararsızım ve gelin iyice gitti dün gittim samsung j7 prime aldım. Nakit 1390 tl ama çok ii telefon
kızlar dondurucudaki sebzeler ne zaman bitirilse uygundur.. yani mart ayı bitti benim dondurucuda hala türlü 2 poşet, tavalık 2 poşet taze fasulye 1 paket bi de közlenmiş patlıcan 3 paket var. bugün son komposto poşetini de çıkarıp yapayım..
Geçmiş olsun,
Çok teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun.
teşekkürler canım bir yıldır bozuk aslında format at batarya değiştir ihtiyac halinde kullanamazdım ,, şimdi ver bi bakalım diyene elin temizmi diye soruyorum :)Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
bu ay bende çok karışık iş yaptım hastane masrafı oldu hem altın aldım hem bozdurdum hem peşin para telefon aldım cebimdeki son 20 tl kırılmaz ekran ve kılıf için verdim :)ayyy bugün telefonum komple gitti. Güya mart ayı tasarruf ayıydı. telefonum hiç çalışmıyor ya. beni cımbızlamayın ne olur. bu ihtiyaçkartımın kesim tarihi bugün diye 25 inden sonra alalım dedim. şimdi telefonsuz kaldım. eskileri yadedeceğim :)
bu ay bende çok karışık iş yaptım hastane masrafı oldu hem altın aldım hem bozdurdum hem peşin para telefon aldım cebimdeki son 20 tl kırılmaz ekran ve kılıf için verdim :)
inşallah sende en güzelinden alırsın bir telefonn ... diğer telimde işkence çekiyormusuç resmen
Çok teşekkür ederim kızlar
Kahvaltıyı yaparken kuru domates haşladım biraz.
Yapılacak işim Yok. Kek yapacağım oğluma.
benimde dondurum dolu sayılır iyi paketlendiği uygun saklandığı sürece yazın bile kullanırır bence ,kızlar dondurucudaki sebzeler ne zaman bitirilse uygundur.. yani mart ayı bitti benim dondurucuda hala türlü 2 poşet, tavalık 2 poşet taze fasulye 1 paket bi de közlenmiş patlıcan 3 paket var. bugün son komposto poşetini de çıkarıp yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?