Küçük Düşün Büyük Olsun!

ipeqbojuqu ünlüleri tutuyorum ben
Mia- güzel şeyler yapmissin eline sağlık
Bi kaç servislik birşey almak lazim
Yapacaklarim netleşti gibi
Bi böreği arkadasm yapıp getirecek
Bi arkadasta isi çıkmazsa erken gelecek inşallah altından kalkarim
B black_2014 geçmiş olsun

günaydın kızlar.. bugün evde yapmam gereken çok işim var.. detaylı süpürüp silecem. banyo wc yıkanacak..çamaşırlar yıkanıp katlanacak ve ütü yapılacak. akşama da yemek yapılacak.. bugün işlerimi bitirip yarını kendime ayırmayı düşünüyorum. zaten maaşa az kaldı evdekileri tüketmeye devam. sanırım akşama dondurucudan taze fasulye çıkarır yaparım yanına bulgur turşu..

kızlar dondurucudaki sebzeler ne zaman bitirilse uygundur.. yani mart ayı bitti benim dondurucuda hala türlü 2 poşet, tavalık 2 poşet taze fasulye 1 paket bi de közlenmiş patlıcan 3 paket var. bugün son komposto poşetini de çıkarıp yapayım..

Merhaba bende kararsızım ve gelin iyice gitti dün gittim samsung j7 prime aldım. Nakit 1390 tl ama çok ii telefon

ayyy bugün telefonum komple gitti. Güya mart ayı tasarruf ayıydı. telefonum hiç çalışmıyor ya. beni cımbızlamayın ne olur. bu ihtiyaç kartımın kesim tarihi bugün diye 25 inden sonra alalım dedim. şimdi telefonsuz kaldım. eskileri yadedeceğim :)

Günaydın kızlaaarr

bugün bir de diş için gitmem lazım, gece dişimin sızlamasından uyuyamadım. daha kötü olmadan doktora gitsem iyi olacak. yine bir masraf daha içim karardı yaaa

nisan mayıs gibi bitiriyorum ben genelde..

bu ay bende çok karışık iş yaptım hastane masrafı oldu hem altın aldım hem bozdurdum hem peşin para telefon aldım cebimdeki son 20 tl kırılmaz ekran ve kılıf için verdim :)

inşallah sende en güzelinden alırsın bir telefonn ... diğer telimde işkence çekiyormusuç resmen

sorma o yıllardır idare etme konusu bende de var valla. batarya değiştirdim yok telefonu dinlendirdim format attım falan... hadi hayırlı olsun telefonun canım

Çok teşekkür ederim kızlar

Kahvaltıyı yaparken kuru domates haşladım biraz.
Yapılacak işim Yok. Kek yapacağım oğluma.

geçmiş olsun canım, ya hepsine bakamadım okuyamadım işim çok ay sonuna faturaları yetiştirmeme lazım..

benimde dondurum dolu sayılır iyi paketlendiği uygun saklandığı sürece yazın bile kullanırır bence ,

et kıymam tavuk var ,
8-9 poşet dolmalık biber ( bahçe olduğu için minik minik )
fasulye , melemenlik , bamya , bal kabağı , meyve
7-8 poşet gözlenmiş patlıcan , 2 poşet kavrulmuş patlıcan , kayınvalidem 5 kg yaprak sarmış gönderdi ,
daha da var bişeyler yaza çok var , yeniler için yer açılır bence
kısmet olursa bu sene domates çok koyucam ,

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Mutlu hafta sonları olsun herkese
Çamaşır attım yıkanıyor
Bugun üstten Bi süpürecem
Pazar ve market yapacaz
Akşama yemek yapılacak
Cok iş var sanki

ben allah kısmet ederse bu son baharda yani yaz sonunda kış hazırlığı yaparken geçen kışa ekstra olarak bol bol domates rondodan geçirip küp küp donduracam. salatalık rendeleyecem cacık için ( bunu sizdn öğrendim:) biberin her halini küçük doğranmı, tüm, yarıya bölüp koyacam.. hem yeşil hem kırmızı biber. kompostoluk erik ve vişneden daha fazla yapacam bu yaz.ha bi de musakkalık patlıcan da koyacam.. ufak bi fritöz alıp bol kızartma da atacam.. kızartma çok seviyorum ama tavada kızartmak işkence..

Siz söyleyince baktım benim dondurucumdakilerde çok az kalmış 1 poşet bamya, 1 poşet bezelye, 1 poşet taze barbunya var, birazda doğranmış domates var, bir sarmalık asma yaprağı var, 3 kavanoz domates konservesi var. Yakında yeni sebzeler çıkıyor o zamana kadar tüketirim.

Benim dondurucum da hala bezelye barbunya taze fasülye var.
Fazla koymuşum demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…