bu ay bende çok karışık iş yaptım hastane masrafı oldu hem altın aldım hem bozdurdum hem peşin para telefon aldım cebimdeki son 20 tl kırılmaz ekran ve kılıf için verdim :)
inşallah sende en güzelinden alırsın bir telefonn ... diğer telimde işkence çekiyormusuç resmen
bu yıl domates hazırlayayım.Canım ben domateslerin birazını rendeleyip (benim blender yok) birer çorbalık veya makarnaya sos için buzdolabı poşetiyle koyup yemek yaparken buzu çözülmeden direk pişirdim koku falan olmadı şimdiye kadar. Birazını küp küp doğradım öyle koydum dolma yaparken çözdürdüm bezelye de, taze fasulye gibi yemekler de direk buzlu buzlu atıyorum tencereye,bu yemekleri yaparken ekstra su koymuyorum buzu çözülünce kalan su yeterli oluyor. Genellikle düdüklü tencere kullanıyorum. Hiç tadında değişiklik yok. Yeşil biberleri hafif kızartıp soğuyunca kilitli poşette buzluğa koydum melemende de kullandım kahvaltıda da kullandım mükemmel bir lezzet. Bazen konserveler kapağı tam kapanmamışsa bozulabilir bu aşamada eşimden destek alıyorum kapakları o kapatıyor. Böyle bozulunca İnsan emeğine, zamanına üzülüyor.
BBebeğin ne kadarlık 2 yıl bende yapamadım bu yıl inş.Domates kurusunu nasıl tüketiyorsunuz. Zamanı geliyor bende bu sene bebek olunca pek bişey yapmadım bunuda öğreneyim teşekkür ederim
Bebek arabanız hayırlı olsun ne kadarlık oğlun benim oğlan 2 yaşına gşirdi bu ayHayırlı sabahlar kızlar .. Ben diyeti bozdum galibabebek arabası aldım kuzuma kredi kartına taksitle .. Bu arada gün paramı birikimimi doğum paramı bir ettim bi tane burma bilezik aldık. Oğlumun gramlari da 4 gr oldu çeyrek leri de 5 oldu
Rengi cnm ya çözülmeye baslayinca yemeğin içinde beyaz beyaz tortu gibi bişey oldu bende attım
Seninkiler iyiyse kullan
Kızlar kirk yılda bir kullanilir dediğimiz yada daha sonra kullanırım dediğimiz şeyleri nereye koyuyorsunuz mesela raf yada parkelerim dosenirken artmıştı ilerde belki lazim olur diye tutuyorum ama nereye koyacam bilmiyorum
Domates kurusunu biz kahvaltı dışında kışın topalak çorbasında, etsiz kuru fasulye de kullanırız.
hayırlı olsun altınların bileziğinHayırlı sabahlar kızlar .. Ben diyeti bozdum galibabebek arabası aldım kuzuma kredi kartına taksitle .. Bu arada gün paramı birikimimi doğum paramı bir ettim bi tane burma bilezik aldık. Oğlumun gramlari da 4 gr oldu çeyrek leri de 5 oldu
Daha 2.5 aylık cnm teşekkürlerbu yıl domates hazırlayayım.
Eşim kapadı kaynattımda kapakları hepsi olmamış 4 kavanoz gitti o da kapağı çok sıkıydı aötığımda içi şekerli gibiydi
BBebeğin ne kadarlık 2 yıl bende yapamadım bu yıl inş.
Bebek arabanız hayırlı olsun ne kadarlık oğlun benim oğlan 2 yaşına gşirdi bu ay
Oyyy minicik Allah bağışlasın en zor dönemleri ama en özlenen dönemleri kıymetini bil ben koynumdan çıkarmazdım şimdi sıkılıyor sürekli kıpır kıpır dolaşıp dutuyor 2 dk kucağımda zor tutuyorumDaha 2.5 aylık cnm teşekkürler
Mutfak dolap atina koydum arataslari koydum parkelerde gardobin arasinda . Fazla boya badana ivir zivirda bodruma koyduk ama duruyormu bilmiyorumKızlar kirk yılda bir kullanilir dediğimiz yada daha sonra kullanırım dediğimiz şeyleri nereye koyuyorsunuz mesela raf yada parkelerim dosenirken artmıştı ilerde belki lazim olur diye tutuyorum ama nereye koyacam bilmiyorum
Sağol canım baktim onlara da daha önce hic almadim fatura uzerinden . Ama aldığım telefon turkselde yoktu turk telekom da vardi oda esim yeni geçti 6 aylik abone olmak lazimmis . Ilk baktığım telfon 3000 ne kadar çıkıyor faturali . Peşin aldım bende. 9 tl zorla indirdim yaptırırdmCanım hayırlı olsun bende alacağım . Peşin alacaktım şu taahhutle alınınca mobil hatlarından daha uygun oluyor dediler. Araştıracağım. Sen de baktın mı onlara?
Sağol
Sağol canım baktim onlara da daha önce hic almadim fatura uzerinden . Ama aldığım telefon turkselde yoktu turk telekom da vardi oda esim yeni geçti 6 aylik abone olmak lazimmis . Ilk baktığım telfon 3000 ne kadar çıkıyor faturali . Peşin aldım bende. 9 tl zorla indirdim yaptırırdm
Selammmm
Bugun pazara gitmedim evdekiler erisin
Dun acma ve elmali kek yaptim.
Pilavim var yanina guvecte turlu yapicam.
4 kavanoz domatesim kaldi ben buzluga koymuyorum sevemedim buzlukdan kavanoz en guzeli
10 kavanoza yakin vardi sanirim belkide daha fazla erittik valla.
Son 4 kavanoz hatta 3 bir tanesini dun actim.
Annem hic koymaz o da benden gorup hevesleniyor domates koyacak oda.
Ben yazdan yesil biber aci tatli karisik koyuyorum kisin hic bibere para vermiyorum.
Annemde oyle yapicak.
Yaz gelsin be mis gibi yiyelim herseyden.
Tazecik domates cilek karpuz kavun kiraz seftali tazefasulye patlican.
Patlican koca kis hic almadim.
Yapmam daha iyi okadar para vericem hormonlu seye.
Buzlugum eridi epeyce bisi kalmadi
Dun acmalardan koydum 2 poset.
Tereyag lazim ama masallah kilosu 30tlden asagi yok.
Bana 2_3kilo lazim.
Yemeklerede koyuyorum bazen kurabiyelere yumurtayi tereyagsiz yemezler pilavi makarnayida.
40 tl zulaya gitti..
Simdide hukuk calisiyoruz oglumla
Daldan dala atlar gibi konudan konuya atladim :)
Oğlum 7aylık kızım 28aylık canım.bu yıl domates hazırlayayım.
Eşim kapadı kaynattımda kapakları hepsi olmamış 4 kavanoz gitti o da kapağı çok sıkıydı aötığımda içi şekerli gibiydi
BBebeğin ne kadarlık 2 yıl bende yapamadım bu yıl inş.
Bebek arabanız hayırlı olsun ne kadarlık oğlun benim oğlan 2 yaşına gşirdi bu ay
Alacağın telefon ve taksit secegene göre değişiyor kari . Ilk ben başka tele baktım taksitle alinva 3000-3800 arası degisti . O kadar verilmez . Bide tarife ücreti eklenecek üstüne . Şimdi aldığım tel 1399 tl idi . Turk telekom alsaydim 1450 falan olacakti . 24 ay taksitli . Seçenek cok kullandigin operatör sitesine bakarsan tarife + taksit secenekleri hesaplamalri mevcut canımFaturaya yansıtlınca daha mı karlı oluyor?
Adanada domates denemedik biz ama annem D.biberi de hep çürütür ama patlıcan maşallah çok güzel olurmerhaba arkadaşlar herkese iyi pazarlar
canım bozulmuş olabilir uzun süre elektirik kesintisi olduysa
bende eski,den doğrayıp yada rendeleyip koyuyordum ama hafif bir dolap kokusu oluyordu ama sanırım dolabımızdan kaynaklıydı
o yüzden 2-3 yıldır konserve yapıyorum tadıda bozulmuyor kapağı açınca mis gibi domates kokusu geliyor tavsiye ederim
canım bizim lojmanın yanında derme çatma bir depo var oraya istifliyoruz ama çoğu zaman unutup yenisini alıyoruz ama kullandığımız zamanlarda oluyor
evinde öyle bir yer varsa kullana bilirsin yada kiler gibi bir yer yada balkonun genişse orada bir köşe oluşturabilirsin
canım adanada kuruyormu dömates biz de akdeniz bölgesindeyiz burda biber patlıcan hiç kurumuyor domateside denemedim hiç sanırım kurumaz
hayırlı olsun altınların bileziğin
@Papatya Geçmiş olsun
cicibizi canım telefonun hayırlı olsun güle güle kullan
Sağol cnm eziyeti bile tatlı kuzumunOyyy minicik Allah bağışlasın en zor dönemleri ama en özlenen dönemleri kıymetini bil ben koynumdan çıkarmazdım şimdi sıkılıyor sürekli kıpır kıpır dolaşıp dutuyor 2 dk kucağımda zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?