Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım hayırlı olsun bende alacağım . Peşin alacaktım şu taahhutle alınınca mobil hatlarından daha uygun oluyor dediler. Araştıracağım. Sen de baktın mı onlara?

bu yıl domates hazırlayayım.
Eşim kapadı kaynattımda kapakları hepsi olmamış 4 kavanoz gitti o da kapağı çok sıkıydı aötığımda içi şekerli gibiydi

Domates kurusunu nasıl tüketiyorsunuz. Zamanı geliyor bende bu sene bebek olunca pek bişey yapmadım bunuda öğreneyim teşekkür ederim
BBebeğin ne kadarlık 2 yıl bende yapamadım bu yıl inş. Bebek arabanız hayırlı olsun ne kadarlık oğlun benim oğlan 2 yaşına gşirdi bu ay

merhaba arkadaşlar herkese iyi pazarlar

Rengi cnm ya çözülmeye baslayinca yemeğin içinde beyaz beyaz tortu gibi bişey oldu bende attım
Seninkiler iyiyse kullan

canım bozulmuş olabilir uzun süre elektirik kesintisi olduysa
bende eski,den doğrayıp yada rendeleyip koyuyordum ama hafif bir dolap kokusu oluyordu ama sanırım dolabımızdan kaynaklıydı
o yüzden 2-3 yıldır konserve yapıyorum tadıda bozulmuyor kapağı açınca mis gibi domates kokusu geliyor tavsiye ederim

canım bizim lojmanın yanında derme çatma bir depo var oraya istifliyoruz ama çoğu zaman unutup yenisini alıyoruz ama kullandığımız zamanlarda oluyor
evinde öyle bir yer varsa kullana bilirsin yada kiler gibi bir yer yada balkonun genişse orada bir köşe oluşturabilirsin

Domates kurusunu biz kahvaltı dışında kışın topalak çorbasında, etsiz kuru fasulye de kullanırız.

canım adanada kuruyormu dömates biz de akdeniz bölgesindeyiz burda biber patlıcan hiç kurumuyor domateside denemedim hiç sanırım kurumaz
hayırlı olsun altınların bileziğin

@Papatya Geçmiş olsun
cicibizi canım telefonun hayırlı olsun güle güle kullan

bende 2-3 gündür yazamıyorum arkadaşlar
cuma günü 60 tl pazar
arkadaşın ikizlerini doğum günü vardı oraya gittik lcw uğradık ikizlere kıyafet aldım
aynısından kendi kızıma da aldım 130 tl tuttu bana pahalı geldi ama acele ettiğim için pek fiyat araştıramadım aldım öyle
dün ekmek dışında harcamam olmadı
bu günde ekmek dışında harcama yapmayı düşünmüyorum
hatta ekmekte almıyacağımda eşim çok tüketiyor
ben günde 1-2 dilim yiyorum çoğu zaman onuda yemiyorum 1 aydır
diyetteyim
hatta büyük kızım tv deki haberleri görünce anne ekmek yemiyelim dedi,
sonrada tost istedi

birde bir arkadaş telefon sormuştu ben geçen yaz ıp6s plus aldım çok memnunum
ama bana kardeşim yurt dışından getirdi neredeyse 1500 tl fark ediyor türkiye ile

Daha 2.5 aylık cnm teşekkürler

Selammmm
Bugun pazara gitmedim evdekiler erisin
Dun acma ve elmali kek yaptim.
Pilavim var yanina guvecte turlu yapicam.

4 kavanoz domatesim kaldi ben buzluga koymuyorum sevemedim buzlukdan kavanoz en guzeli
10 kavanoza yakin vardi sanirim belkide daha fazla erittik valla.

Son 4 kavanoz hatta 3 bir tanesini dun actim.
Annem hic koymaz o da benden gorup hevesleniyor domates koyacak oda.
Ben yazdan yesil biber aci tatli karisik koyuyorum kisin hic bibere para vermiyorum.
Annemde oyle yapicak.

Yaz gelsin be mis gibi yiyelim herseyden.
Tazecik domates cilek karpuz kavun kiraz seftali tazefasulye patlican.

Patlican koca kis hic almadim.
Yapmam daha iyi okadar para vericem hormonlu seye.

Buzlugum eridi epeyce bisi kalmadi
Dun acmalardan koydum 2 poset.

Tereyag lazim ama masallah kilosu 30tlden asagi yok.
Bana 2_3kilo lazim.
Yemeklerede koyuyorum bazen kurabiyelere yumurtayi tereyagsiz yemezler pilavi makarnayida.

40 tl zulaya gitti..

Simdide hukuk calisiyoruz oglumla
Daldan dala atlar gibi konudan konuya atladim :)

Daha 2.5 aylık cnm teşekkürler
Oyyy minicik Allah bağışlasın en zor dönemleri ama en özlenen dönemleri kıymetini bil ben koynumdan çıkarmazdım şimdi sıkılıyor sürekli kıpır kıpır dolaşıp dutuyor 2 dk kucağımda zor tutuyorum

Mutfak dolap atina koydum arataslari koydum parkelerde gardobin arasinda . Fazla boya badana ivir zivirda bodruma koyduk ama duruyormu bilmiyorum

Sağol
Canım hayırlı olsun bende alacağım . Peşin alacaktım şu taahhutle alınınca mobil hatlarından daha uygun oluyor dediler. Araştıracağım. Sen de baktın mı onlara?
Sağol canım baktim onlara da daha önce hic almadim fatura uzerinden . Ama aldığım telefon turkselde yoktu turk telekom da vardi oda esim yeni geçti 6 aylik abone olmak lazimmis . Ilk baktığım telfon 3000 ne kadar çıkıyor faturali . Peşin aldım bende. 9 tl zorla indirdim yaptırırdm

Selam kızlar
Mutlu pazarlar..
Mart diyetimi bozmadım kendime ekstra bişeyler almadım
Hatta bugünkü alışverişi de eşimin kartından yaptım ve büyük oğluma spor ayakkabı da eşimden aldım
Bu arada bizim hesaplar ayrı. Çünkü beraberken ben gelir gider ayarlayamadım, çok harcıyordu birikim yapamıyorduk
Iş kurdu kendi kredisini kendi ödüyor bende açtım gözümü
Çünkü ona göre maaşlardn para artarsa birikim yapmalıymışız
Çektim resti kendi maaşımı kendim yönetiyorum kredi de ödüyorum, birikime de ayırıyorum

Faturaya yansıtlınca daha mı karlı oluyor?

Hukuk mu Oglun kaça gidiyor canım?

Oğlum 7aylık kızım 28aylık canım.

Faturaya yansıtlınca daha mı karlı oluyor?
Alacağın telefon ve taksit secegene göre değişiyor kari . Ilk ben başka tele baktım taksitle alinva 3000-3800 arası degisti . O kadar verilmez . Bide tarife ücreti eklenecek üstüne . Şimdi aldığım tel 1399 tl idi . Turk telekom alsaydim 1450 falan olacakti . 24 ay taksitli . Seçenek cok kullandigin operatör sitesine bakarsan tarife + taksit secenekleri hesaplamalri mevcut canım

Adanada domates denemedik biz ama annem D.biberi de hep çürütür ama patlıcan maşallah çok güzel olur

tr_lelli canım sen sanki kek için dondurucuya portakal attım diyordun
nasıl atıyorsun, yada kekte ne şekilde kullanıyorsun
bende daha portakal varken biraz atayım diyorum
ben limonata için portakal ve limon koyuyorum yıkayıp koyuyorum direk, limonata yapmadan 10 dk önce çıkarıyorum blendırdan geçiriyorum
kek için nasıl yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…