6.sinifta canim basbaya hukuk dersi goruyolarHukuk mu Oglun kaça gidiyor canım?
Simdi portakal soydum aklima geldi kabuklarini atmim dedim icimdentr_lelli canım sen sanki kek için dondurucuya portakal attım diyordun
nasıl atıyorsun, yada kekte ne şekilde kullanıyorsun
bende daha portakal varken biraz atayım diyorum
ben limonata için portakal ve limon koyuyorum yıkayıp koyuyorum direk, limonata yapmadan 10 dk önce çıkarıyorum blendırdan geçiriyorum
kek için nasıl yapıyorsun
Oglum pilav ve turlu istemedi ona makarna ve yayla corbasi yaptim.
Az az ama bol cesitli yemek oldu
Meyve faslindayiz erbaslarla
Az sonra gitar serenati baslar
Sonra kahve faslii pazar aksamlari hic bitmiyo bitsede uyusak ya :/
Maşallah canım.Oğlum 7aylık kızım 28aylık canım.
Surekli bir soylenti vartr_lelli benim Kizimin zamaninda yoktu. Yeni girdi müfredata o zaman. Bakalim bu sene yine sistem degisecek diyorlar. 5. Sınıf sadece Turkce, Matematik ve ingilizce olacakmış.
TesekkurlerAfiyet olsun :)
Canım adana hem çok sıcak hemde nemli olduğu için patlıcanı ve biberi rüzgar alan yerde ve genellikle Ekim. Kasım aylarında kurutuyoruz arada bazılarında çürüme malesef oluyor yapacak bişey yok. Domatesleri de ince ince dilimliyoruz üzerine çok az tuz atıp beze sererek kurutuyoruz. Bunlar kuruyunca bez torbalarda muhafaza ediyoruz. En azından ben annemden böyle öğrendim.merhaba arkadaşlar herkese iyi pazarlar
canım bozulmuş olabilir uzun süre elektirik kesintisi olduysa
bende eski,den doğrayıp yada rendeleyip koyuyordum ama hafif bir dolap kokusu oluyordu ama sanırım dolabımızdan kaynaklıydı
o yüzden 2-3 yıldır konserve yapıyorum tadıda bozulmuyor kapağı açınca mis gibi domates kokusu geliyor tavsiye ederim
canım bizim lojmanın yanında derme çatma bir depo var oraya istifliyoruz ama çoğu zaman unutup yenisini alıyoruz ama kullandığımız zamanlarda oluyor
evinde öyle bir yer varsa kullana bilirsin yada kiler gibi bir yer yada balkonun genişse orada bir köşe oluşturabilirsin
canım adanada kuruyormu dömates biz de akdeniz bölgesindeyiz burda biber patlıcan hiç kurumuyor domateside denemedim hiç sanırım kurumaz
hayırlı olsun altınların bileziğin
@Papatya Geçmiş olsun
@cicibizi canım telefonun hayırlı olsun güle güle kullan
Surekli bir soylenti var
Birde olay soyle hukuk 6.sinifta var 7.sinifta yok
Bide yazarlik dersimiz var ikiside cins.
Yazarlik ogretmeni cok memnuniyetsiz hala ne istiyo ben anlamadim.
Hikaye yazdiriyo siir yazdiriyor geneldede begenmiyor
Su yas cocuklarinin hayal gucunden istedigi beklentisi ne biz cozemedik veliler olarak
Butun veliler sikayetci[/QUOTE
Okuryazarlık seçmeli ders biz hiç seçmedik. Bizimkilerde zorluyor. En güzel seçmeli beden. Her dönem aldık :))
Günaydın
Cumartesi günü bende eşime 20 liradan 2 tane eşofman altı aldım ihtiyacı vardı
portakal aldım 5 lira
bir arkadaşın çocuklarına 7 liraya tayt ve 9 liraya da tişört aldım
yakın zamanda gideceğim eli boş gitmeyeyim
eskiden hediye işini son zamana bırakırdım hep pahalıya patlardı
şimdi fırsatım varsa önceden alıyorum ucuza kapatıyorum
Simdi portakal soydum aklima geldi kabuklarini atmim dedim icimden
Canim dis kabugu rendeliyorum posete koyup yada plastik kaba oylece buzluga koyuyorum.
Keklere kurabiyelere bir tutam atiyorum.
Suyunu bile koyalabilirsin keklere ben suyunuda koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?