- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aynen öyle hayat pahalı.. Burada arkadaşlar yazıyor . köyden erzaklarimiz geliyor diye. İmrenmiyor değilim hani. Şanslı insanlar diyorum onlara. Bize koyden selam bile gelmiyor.Hersey cok pahalı ya
Paranin adı var bozdurunca ucup gidiyo
Aynen bende öyleyim.Aynen öyle hayat pahalı.. Burada arkadaşlar yazıyor . köyden erzaklarimiz geliyor diye. İmrenmiyor değilim hani. Şanslı insanlar diyorum onlara. Bize koyden selam bile gelmiyor.
Afiyetle yiyin
Kıslık hazirliklar baslasin ozaman.
Tsk ederim yavas yavas anca artik bide benim bebis var hepsini birden yapamiom o uyudukca iste yapiom.bisiylerAfiyetle yiyin
Kıslık hazirliklar baslasin ozaman.
Dua edicem canim senin icinde.Selamtr_lelli ve diger arkadaslar.
Nasilsiniz ,herkes iyidir insallah.
Son zamanlarda,bu foruma Hic ugramayamadim.esim izinde olunca ve tatili evde gecirince harcaniyor haliyle.
Ev alma girisimi icin banka görüsmelerinde bulunduk tabi sonuc hüsran.Evler cok cok pahali ,vergisi zarti zurtu derken her aY bayagi mikrar cepten cikicak hos kiralik ev de pek ucuz degil yaa..
Yanisi ana paramiz olmadigi icin olmaz dediler,bu Parayi baska bankadan ceksek cok zorlar bizi.oturduk konustuk hesap yaptik... Ve hayaller ertelendi...
Bu senenin sonuna kadar, iki taksitimizi kapatmaYa karar verdik.cok degil ama ben kendi kazandigimi biriktirmeye calisiyordum.o parayi borca ekleyip ,iki senesi olan borcu sene sonuna Kapaticaz insallah.
2017 itibari ile de, az cok demeden birikim yapmaya baslariz insallah.
Hayalinizdeki evi alirmiyiz ,planladigimiz gibi birikim yapabilirmiyiz ... Allah büyük,bakalim..
Ufaktan acilmayan kumbaraya atimm birseyler.
Hem cok istekli hem de cok hirsli bir o kadarda ammann olmazsada dünyanin sonu degil diyorum... Bakalim üc ila bes sene arasi bir birikim hedefi var.. Insallah basaririz ..
Sagol canim,Allah razi olsun.Dua edicem canim senin icinde.
Birikir canim yeterki iste.
İnan birikir.
Az deme at kenara
İstemek onemli tabiki ama gec olsun senin olsun.
İcine sine sine olsun
Seni cok sıkstircaksa,bunaltcaksada inan hic anlami yok
Hayatimizin en guzel caglari sıkıntıyla heba oluyo kuzum.
Olururna birak
Ben sunu cok iyi anladim plan yapinca ve hemen olsun hemen hemen diyince olmuyo
Tevekkûl yapicaz insAllah
Biz elimizden ne geliyosa yapip gerisini Allaha birakicaz dua edicez.
Biliyosun diger topikdende kac kisi ev sahibi oldu
Sende olucaksin burdanda yazdigin gunleri gorucez hep birlikde.
Ben inaniyorum
Bu ayda bitsin yani bayram ciksin toparlancaz hep beraber
Daha iyi motive oluruz
Sagol canim Amin,sen nasil oldun,birazdaha iyisindir insallah.Günaydın kızlar
royem Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Geçen haftadan beri kafam karışıktı biraz. Nerdeyse dünyanın öteki ucundan Bi iş için teklif aldım. Daha doğrusu 2 günlük birşey. 6-7 ay sonrası. Düşündüm taşındım. Kabul ettim. O zamana ülkenin hali ne olur çıkışlar izinler ne durumd olur bilmiyorum ama ailemle gideceğim inşallah
Benim masraflarım karşılanacak ama eşim be oğlum için bol bol para koymamız lazım kenara. Çok ucuzbi yer. 3 kişi Bi gece konaklama 50-60 lira.
Canım ya brikimleri oluyo birazSagol canim,Allah razi olsun.
Evet cok haklisin,biz de aynen öyle düsünüyoruz,ev alipta cok zor duruma düsmek istemiyoruz.nedeni eski yapi bir ev alinirsa,ne zaman nein bozulacagi belli olmaz.Bu sebebden ötürü sürekli kismak ve birikenide sürekli eve sokmak gerekebilir.Gidip bankada olurunu olmazini konusmamiz iyi oldu ki gelecege dair yanlislar yapmayalim.
Hayatta hersey kismet,bizimde bir evimiz olur insallah...
Bazen diyorum ki bizim gibi genc insanlar nasil oluyorda böyle ev satin alabiliyorlar.
Ya cok iyi kazaniyorlar ya da aileleri arkasinda.Bu ikincisi genellikle daha agir basiyor.
Hadi Bakalim trlellim ,bir gün bi foruma gelip evimizi aldik diye yazarmiyiz ...Bakalim..hayirlisi insallah..
Çok teşekkür ederim. Daha iyiyim sanki. Her gören iyileşmiş diyor. Tabi ilk hali ile kıyaslanmaz ama ben bir an önce tamamen iyi olsun diye sabırsızlanıyorumSagol canim Amin,sen nasil oldun,birazdaha iyisindir insallah.
Isin hayirli olsun canim,hem bol kazanc,hemde ailelenle güzel bir tatil dilerim.
Bizde yedi yabancı daha iyi.Aynen bende öyleyim.
Koye gitsem de paramla aliyorum
Bayramda gittigimde bal ,tereyag,sarimsak aldim parasiyla.
Valla bende varsa benim akrabalarim beni sömürür hic bisi vermezler.
Evliligin hayirli olsun canim.mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim.masallah bayagi hazirlanmis birseyler,emeginize saglik.royem yeni evliyim. 17 temmuzda evlendim. bizimkiler imece usulü epey kışlık hazırladılar. ben de barbunya, bamya, bezelye vs koydum. vişne ve şeftali koydum. musakkalık ve karnı yarıklık patlıcanlar kızarttım koydum.reçellerime de şeftali eklenecek. eylül ortası gibi de melemen ve domates sosları. daha sonra turşular. kendim çok azını yaptım ama ne kadar keyifliymiş. afiyetle mutlu günlerde yeriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?