Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet
evet,hava sicak olursa bozulma ihtimali cok yüksek oldugundan. Birde mevsim itibari ile ,mevsimi olmadan hazirlanirsa pahalida olur.

Evliligin hayirli olsun canim.mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim.masallah bayagi hazirlanmis birseyler,emeginize saglik.
Ben,hastasiniz iki gündür,iyilesir iyilesmez insallah baslarim hazirliklara :)
evet canım, başta babannem, yengeler, halalar, annem, k.validem imece usulü çalıştılar. ben de onlardan özendim, pazara gidince fazla aldım, attım buzluğa. çok teşekkür ederim.

Ben atamiyorum paranin bereketi kacti galiba biseyde almiyorum sayolir ama harcaniveriyor anlamiyorun

Merhaba kızlar
Ben atıyorum Zaman Zaman kumbaram bayağı ağırlaştı. Ne kadar çıkacak içinden merakediyorum

Merhaba,maşallah maşallah..
Bende çok merak ederim acaba ne kadar var diye.kumbarayi Açtığın zaman paylaş olur mu. Hatta ben diyordum kendi kendime aylık olarak baksam mi ne kadar olmuş diye. Ama yok ya en güzeli tam dolsun öyle olsun

Merhaba ben bu ayda birikim yapamicagim sürekli yeni masraflar çıkıyor buzdolabim bu seferde tümden bozuldu gecen ay kapısı kırılmıştı .yeni de alışveriş yapmıştım tavuklar etler meyve sebze herşey de yine atıldı.israfdan kaçayim dedikçe daha çok israf etmiş oluyorm anlamıyorum.eksiye düştüm bu ay gelecek ayda bişey yapamicam ınş ekim gibi birikim yapabilirim:))

Kacmasin bereketi.. Dönem dönem oluyor böyle şeyler. Birbirimize destek olursk . birikime devam ederiz. Benim durum.vahim :) bir işe baslasam.. Hayal kumbarami dolduracagim insallah..
Baslarsin istedigin ise ins.
Kumbaran dolsun tassin ins
Birdeee topicteki kumbaraci hanimlar lutfen kumbaralari kendi kendinize acmayin buraya oncesi sonrasi diye fotograf atin
Benim kumbara henuz dolmadi dolunca mutlaka fotosunu atacagim o acikmayan ayicikli kumbaramin kafasini kopartacagim insallah

Kimse kumbaraya para atamıyor mu
Ben bir haftada sadece 5 TL atabildim.
Harcamalarimiz pek olmadı mutfak gideri hariç.
evde iki kumbaramız var, ikisine de atıyoruz. biri sadaka kumbarası, diğeri bizim. bizimkini ayda bir açıyoruz, içinden ne çıkarsa altın hesabına aktarıyoruz. diğerini ramazanda açacağız. ihtiyaç sahibine ulaştıracağız. 5 TL hiç atmamaktan iyidir. ben saymıyorum doğrusu, elime geçeni atıyorum. böyle daha heyecanlı oluyor, otomatiğe bağladık artık

Çok sağol :)))
Hehe ben attım.kumbaranin fotolarini. Bakalım ne zamana dolacaklar.
Hepimizin bereketli olsun inşallah..

Ne kadar güzel dusunmussunuz. İhtiyaç sahipleri için Kumbara yapmak. Tebrik ederim. Bende dedim.kendi kendime her gün 5 TL aticam diye ama. Nasip olmadı pek. Ben kumbara dolana kadar acmiycam diye karar verdim. İyice dolsun ,yerinde ağır olsun :)

Merhaba:))
Bende calısıyorum kenara parada koyuyorum ama egıtımım ıcın daha fazla koymam gereklı.Ek iş yaparım diye evde takı işi aldım yok yapamiyorum.Psikolojim bozuldu onun yuzunden.Siz napıyorsununz meselaa

aynı kumbaradan baba evinde de vardı canım. babaanne-dede evinde de. aile geleneğimiz oldu artık :) birikimin bereketli olsun.

aynı kumbaradan baba evinde de vardı canım. babaanne-dede evinde de. aile geleneğimiz oldu artık :) birikimin bereketli olsun.
Yaaaa :) babadan ,dededen böyle gormussunuz. Ben ise başladığımda rahatliycaz ama bebeğimden ayrılıcam. İstemiyorum ise başlamak. Çalışmadan da olmuyor

Yaaaa :) babadan ,dededen böyle gormussunuz. Ben ise başladığımda rahatliycaz ama bebeğimden ayrılıcam. İstemiyorum ise başlamak. Çalışmadan da olmuyor
birikim yapmak da, sadaka kumbarası yapmakta aile geleneği. yapmadığım zaman çok rahatsız oluyorum. tez zamanda rahatlarsınız inşallah canım.

Ben şu altın olayını pek anlamıyorum bazıları bozdururken değer kaybediyomuş o yüzden bi karımız olmuyormuş işçiliği falan oluyormuş, yani altın biriktirmek istersem bozdururken fiyatı düşmeyecek ya da en az düşecek olan hangisi?

Ya gram altin yada ceyrek altin. Gram olarak birikim yapacaksaniz 24 ayar olani tercih etmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…