evet,hava sicak olursa bozulma ihtimali cok yüksek oldugundan. Birde mevsim itibari ile ,mevsimi olmadan hazirlanirsa pahalida olur.Ooo massalah kis hazirliklari baslamis.
Annem daha baslamadi bizmkielrde eskiden beri bir inanis var kuyruklu yildiz dogmadan kislik hazirlamazlar sebebi ne bilmiyorum
Rahmetli babannem kurtmaliklar kuyruklu yildiz dogmadan yapikirsa kuflenir tursu kurulursa bozulur derdi
evet canım, başta babannem, yengeler, halalar, annem, k.validem imece usulü çalıştılar. ben de onlardan özendim, pazara gidince fazla aldım, attım buzluğa. çok teşekkür ederim.Evliligin hayirli olsun canim.mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim.masallah bayagi hazirlanmis birseyler,emeginize saglik.
Ben,hastasiniz iki gündür,iyilesir iyilesmez insallah baslarim hazirliklara :)
Baslarsin istedigin ise ins.Kacmasin bereketi.. Dönem dönem oluyor böyle şeyler. Birbirimize destek olursk . birikime devam ederiz. Benim durum.vahim :) bir işe baslasam.. Hayal kumbarami dolduracagim insallah..
evde iki kumbaramız var, ikisine de atıyoruz. biri sadaka kumbarası, diğeri bizim. bizimkini ayda bir açıyoruz, içinden ne çıkarsa altın hesabına aktarıyoruz. diğerini ramazanda açacağız. ihtiyaç sahibine ulaştıracağız. 5 TL hiç atmamaktan iyidir. ben saymıyorum doğrusu, elime geçeni atıyorum. böyle daha heyecanlı oluyor, otomatiğe bağladık artıkKimse kumbaraya para atamıyor mu
Ben bir haftada sadece 5 TL atabildim.
Harcamalarimiz pek olmadı mutfak gideri hariç.
Çok sağol :)))Baslarsin istedigin ise ins.
Kumbaran dolsun tassin ins
Birdeee topicteki kumbaraci hanimlar lutfen kumbaralari kendi kendinize acmayin buraya oncesi sonrasi diye fotograf atin
Benim kumbara henuz dolmadi dolunca mutlaka fotosunu atacagim o acikmayan ayicikli kumbaramin kafasini kopartacagim insallah
Ne kadar güzel dusunmussunuz. İhtiyaç sahipleri için Kumbara yapmak. Tebrik ederim. Bende dedim.kendi kendime her gün 5 TL aticam diye ama. Nasip olmadı pek. Ben kumbara dolana kadar acmiycam diye karar verdim. İyice dolsun ,yerinde ağır olsun :)evde iki kumbaramız var, ikisine de atıyoruz. biri sadaka kumbarası, diğeri bizim. bizimkini ayda bir açıyoruz, içinden ne çıkarsa altın hesabına aktarıyoruz. diğerini ramazanda açacağız. ihtiyaç sahibine ulaştıracağız. 5 TL hiç atmamaktan iyidir. ben saymıyorum doğrusu, elime geçeni atıyorum. böyle daha heyecanlı oluyor, otomatiğe bağladık artık
aynı kumbaradan baba evinde de vardı canım. babaanne-dede evinde de. aile geleneğimiz oldu artık :) birikimin bereketli olsun.Ne kadar güzel dusunmussunuz. İhtiyaç sahipleri için Kumbara yapmak. Tebrik ederim. Bende dedim.kendi kendime her gün 5 TL aticam diye ama. Nasip olmadı pek. Ben kumbara dolana kadar acmiycam diye karar verdim. İyice dolsun ,yerinde ağır olsun :)
Yaaaa :) babadan ,dededen böyle gormussunuz. Ben ise başladığımda rahatliycaz ama bebeğimden ayrılıcam. İstemiyorum ise başlamak. Çalışmadan da olmuyoraynı kumbaradan baba evinde de vardı canım. babaanne-dede evinde de. aile geleneğimiz oldu artık :) birikimin bereketli olsun.
birikim yapmak da, sadaka kumbarası yapmakta aile geleneği. yapmadığım zaman çok rahatsız oluyorum. tez zamanda rahatlarsınız inşallah canım.Yaaaa :) babadan ,dededen böyle gormussunuz. Ben ise başladığımda rahatliycaz ama bebeğimden ayrılıcam. İstemiyorum ise başlamak. Çalışmadan da olmuyor
Ya gram altin yada ceyrek altin. Gram olarak birikim yapacaksaniz 24 ayar olani tercih etmelisiniz.Ben şu altın olayını pek anlamıyorum bazıları bozdururken değer kaybediyomuş o yüzden bi karımız olmuyormuş işçiliği falan oluyormuş, yani altın biriktirmek istersem bozdururken fiyatı düşmeyecek ya da en az düşecek olan hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?