Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eşim çanakkaleli,güzel oralar. Fiyatları hiç bilmiyorum açıkçası. Bursa da olabilir. Yazlıkçı yerleri bende istemiyorum. Köy yada kasaba olabilir. Hatta benim hayalim şöyle küçük çaplı bir çiftlik :) ama hayal tabi şuanda. Yani ben tası tarağı toplayıp yabana yerleşmek istiyorum biraz. engel olamadığım şekilde bir istek duyuyorum bu konuda. Sanki şuanda ait olmadığım bir yerde yaşıyorum hissine kapılıyorum.
İnanin benimde cok istedigim
Ama gerek esimin isi gerek oglumun okulu suan icin mumkun degil
Ama ilerisi icin yatirim benimki ömrümüz yeterse
Benim esimlerin patronu gebzeli köyleri var köye prefabrik kondurmus tavugu var bahcesi var cicekleri falan cok hevesleniyo insan
Yumurta yolluyo hep tazecik
Ama ben deniz gorcem ya denize yakin olcam
Esime gel sende bi ev yaptir diyolar ben istemiyorum

Çok güzel oralar gerçekten, hele kaz dağları civarı mükemmel yerler. Şuan bizimde mümkün değil ama en azından yazları gideriz diye düşünüyorum, nasip olursa da ömrümüz yeterse isteğim oralarda yaşlanmak. tr_lelli tr_lelli

Çok güzel oralar gerçekten, hele kaz dağları civarı mükemmel yerler. Şuan bizimde mümkün değil ama en azından yazları gideriz diye düşünüyorum, nasip olursa da ömrümüz yeterse isteğim oralarda yaşlanmak. tr_lelli tr_lelli
İnsAllah umarım ilerde yazligimizin bahcesinsen domates koparıp verandasinda yıldızları izledigimiz huzurlu günlerde gelir

Ben annemin memleketinden karadenizden istiyorum
Deniz kenari sakin bir kasaba.
Esim kefken taraflarini istiyo yakın diye
Surekli sahibinden falan sitelerden fiyatlara bakiyorum
İstedigim memlekette 50-60bin civarı
Ama diger yazlik semtlerde o fiyata yok
Bide ben site falan istemiyorum
Yani hani su karasudaki uygun havuz siteler gibi istemiyorum

Bazende arsa alip biz mi kondursak bi prefabrik diyorum.

İgneada da ilgilimi cekmeye basladi bi tanidik ordan ev aldi cok meht ediyolar.

Agva falan guzel ama pahalı baya

Memlekete ikna edersem esimi ordan almak niyetim
Teyzem aldi 5.kat deniz görüyo esyalı 2+1 55.000e aldı

55 bin e nereden aldı acaba teyzeniz yazlığı? çok uygun geldi de merak ettim:KK23:

merhaba kızlarr
sonunda telefonu aldım ama biraz tuzluya kaçtım mecbur birikime daha sıkı sarılcam ki vicdanım rahat etsin..
tam biriktirmeye karar vermşken bi tanıdığım italya turuna senide yazalım dedi.. offff çok ikilemdeyim.. hem çok istiyorum hem telefon+italya olursa yazlık hayalım baya ertelenecek napıcam ben ya pof :(

merhaba kızlarr
sonunda telefonu aldım ama biraz tuzluya kaçtım mecbur birikime daha sıkı sarılcam ki vicdanım rahat etsin..
tam biriktirmeye karar vermşken bi tanıdığım italya turuna senide yazalım dedi.. offff çok ikilemdeyim.. hem çok istiyorum hem telefon+italya olursa yazlık hayalım baya ertelenecek napıcam ben ya pof :KK43:
Borc yapip gideceksen sana tatil cabuk bitiyor ama borc sana aylarca ödemek zor gelir derim. Birikime dokunup gideceksen hic bekleme git.

bize tabii çok uzak. izmirde oturuyoruz ve civarda o fiyata yazlık bulmak mümkün değil:KK43:
Bende istanbuldayim bizede uzak ama ben cok seviyorum orayi tam hayalimdeki yer.
Sakin,boydan boya deniz arkan orman.

Gecen yaz cesmedeydim bende cok pahali ya, ama ilk defa gitmis olmama ragmen cok sevdim
Seferihisar,urla,alaçatı,çesme cok sevimli yerler.

Borc yapip gideceksen sana tatil cabuk bitiyor ama borc sana aylarca ödemek zor gelir derim. Birikime dokunup gideceksen hic bekleme git.
@mandaliina arkadasa katılıyorum canım.
Bir hevesle gidiyosun bi de cabucak bitiyo sonra borcunu ödüyosun hala
Ama nakit verceksen bencede git.

50tl harcadım ben.

Sweat ve pantolon aldım kendime.
İndirimler güzel ama gerekeni aldım gerisi pek ilgimi cekmedi.

Pilavım var
Kurufasulye hasladim 4posetlik birazini pisirdim gerisi buzluga koydum.

Yürüdüm magza gezdim, kuzenime gittim kahvemi orda sohbet ederek ictim.

merhaba kızlarr
tam biriktirmeye karar vermşken bi tanıdığım italya turuna senide yazalım dedi.. offff çok ikilemdeyim.. hem çok istiyorum hem telefon+italya olursa yazlık hayalım baya ertelenecek napıcam ben ya pof :KK43:
ben olsam italya'ya çuf çuflarım:KK53: bırak yazlık biraz daha ertelensin. bir daha gitme imkanın ya olur ya olmaz. bu sefer de kültür biriktir:KK48:

Back
X