- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
özelden atayım istersen bir iki taneÇok güzel evin fotosunu atma şansınız var mı hayalimdeki ev gibi:)) huzurla mutlulukla oturun ınş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özelden atayım istersen bir iki taneÇok güzel evin fotosunu atma şansınız var mı hayalimdeki ev gibi:)) huzurla mutlulukla oturun ınş.
Aynen canım. Hem ne yedigimizi biliyoruz. Dışarıda nasıl yapıldığı belli değil. Geçende bir markette bir poşetten fare çıkmış diye burada okumuştum. Sonra o haberi buldum dogruymus. O gün bugündür ne o markete gidiyorum ne çerez alıyorum marketten. Keşke her şeyi kendimiz yapabilseydik. En azından yapabileceğimizi yapalım da...bak ben bile gurur duydum senle :) bende yoğurdumu turşumu reçelimi konservelerimi kendim yaparım..insanın emeğiyle yaptığı şeyi yemesi kadar güzel bişey yok
O kumbaradan 3 defa yaptik.kızlar kumbaralardan ne haber?tr_lelli 1. sayfaya baktım da senin yöntemin kocaman kumbarada (5 lt.lik pet şişe) para biriktirmekmiş. hala öyle mi? ben de öyle büyüteyim madem ya böylece hemen açılmaz.
kesinlikle katılıyorum öyle bir yerimiz var bizim istanbuldaki yeri o kadar sevmeme rağmen orayı istanbuldakine değişmem gerçekten. doğanın içinde kendi biberin domatesin fasülyen off mis :)iyi aksamlar kizlar cumleten vallahi mustakil evim olacaksa kesinlikle bu istanbuldan olmamali boyle koyluk bir yerde olmali sabah horoz seslerile uyanabilecegim mesela kurban bayraminda koyumuze gitmistik kv de tertemiz havasi bahcede kocaman salincak sonra domayes biber salatalik ekmis boyle bi tane kiler gibi bir yer var orada sobasi var kuzineli patates atmis icine ustunde cay mis gibi kokuyor insan huzur buluyir vallahi gece yildizlar nasil parliyor sonra boyle cesmeye elimi koyup kana kana suyumu ictim ayy neyleyim ben tatili otellerde falan gecurmeyi boyke mis gibi bi koyum varken rabbim insallah banada nasip eder oyle bi ev trafik yok kalabalik yok gurultu yok sabahin altisinda kalkiyoruz o kadar dibc o kada keyifli ki anlatamam koca 1 senede sadece 15 gun gidebiliyiruz inanin buda yeterli olmuyor 12 saat yol cekiyoruz bide ama olsun degiyor ya ama
rabbim herkesin gonlune gore versin insallahhh
Ah o yollarda olmasaiyi aksamlar kizlar cumleten vallahi mustakil evim olacaksa kesinlikle bu istanbuldan olmamali boyle koyluk bir yerde olmali sabah horoz seslerile uyanabilecegim mesela kurban bayraminda koyumuze gitmistik kv de tertemiz havasi bahcede kocaman salincak sonra domayes biber salatalik ekmis boyle bi tane kiler gibi bir yer var orada sobasi var kuzineli patates atmis icine ustunde cay mis gibi kokuyor insan huzur buluyir vallahi gece yildizlar nasil parliyor sonra boyle cesmeye elimi koyup kana kana suyumu ictim ayy neyleyim ben tatili otellerde falan gecurmeyi boyke mis gibi bi koyum varken rabbim insallah banada nasip eder oyle bi ev trafik yok kalabalik yok gurultu yok sabahin altisinda kalkiyoruz o kadar dibc o kada keyifli ki anlatamam koca 1 senede sadece 15 gun gidebiliyiruz inanin buda yeterli olmuyor 12 saat yol cekiyoruz bide ama olsun degiyor ya ama
aynenn oyle bi turlu su istanbulu benimseyemedim sevemedim sade hayata alisik oldugum icin galibakesinlikle katılıyorum öyle bir yerimiz var bizim istanbuldaki yeri o kadar sevmeme rağmen orayı istanbuldakine değişmem gerçekten. doğanın içinde kendi biberin domatesin fasülyen off mis :)
dimi ama hic olmazsa bi hafta sonu tepen atinca bile giderdinn iste hayat. esim ne zaman emekli olir o zaman gideruz ancak buda bi 45 yasi bulur benim icinAh o yollarda olmasa
Bende keske memleketimiz daha yakin olsaydi diyorum hep.
Ne bilim sakarya,bursa,yalova,canakkale,tekirdag falan olsaydi
allahımm kulağa harika geliyor. öyle bi yerde yaşamayı çok isterdim çokiyi aksamlar kizlar cumleten vallahi mustakil evim olacaksa kesinlikle bu istanbuldan olmamali boyle koyluk bir yerde olmali sabah horoz seslerile uyanabilecegim mesela kurban bayraminda koyumuze gitmistik kv de tertemiz havasi bahcede kocaman salincak sonra domayes biber salatalik ekmis boyle bi tane kiler gibi bir yer var orada sobasi var kuzineli patates atmis icine ustunde cay mis gibi kokuyor insan huzur buluyir vallahi gece yildizlar nasil parliyor sonra boyle cesmeye elimi koyup kana kana suyumu ictim ayy neyleyim ben tatili otellerde falan gecurmeyi boyke mis gibi bi koyum varken rabbim insallah banada nasip eder oyle bi ev trafik yok kalabalik yok gurultu yok sabahin altisinda kalkiyoruz o kadar dibc o kada keyifli ki anlatamam koca 1 senede sadece 15 gun gidebiliyiruz inanin buda yeterli olmuyor 12 saat yol cekiyoruz bide ama olsun degiyor ya ama
onsuzda olmuyoki ama afiyet olsun simdidenBugün sifir harcama.
Evdeydim hep.
Simdi oglumu almaya gidicem.
Aksamada
Köfte,patates,pilav var.
Annemler cig kofte almis banada almislar.
Halam burda kalicak biraz yarinda kurabiye,pizza falan yapalim cayla yeriz dedik.
Kadinlarin isi gucu hep bogaz :)
Aynen canimdimi ama hic olmazsa bi hafta sonu tepen atinca bile giderdinn iste hayat. esim ne zaman emekli olir o zaman gideruz ancak buda bi 45 yasi bulur benim icin
sen istakrarli bi bayansin insallah olur istedigin. aynen benimde esim emekli olmadan kimildayamam buralarada bizim gucumuz yetmez zatenAynen canim
Ben memleketden alirsam esim emekli olmadan uzun gidip kalamam ancak ileriye yatirim olur onada ömür yeterse.
Sakin bir köy bulsam ist yakin
Bakiniyorum
Masukiye taraflari guzel ama deniz yok.
Sapanca da fena degil ama cok arap var.
Kalabalik.
Arkadasimin kefkende dublex evi var
Hafta sonlari gidiyolar
Yazin hep orda zaten.
Soba falanda kurmus.
Böyle istiyorum bende
Kisin bile gidilir.
denizin dibinde mis gibi ne guzell bize ancak biyle resimlere bakip ic ceknesi dusuyor
arada bide olacak o kadar bunlar luks deil ihtiyackızlar bugun baya harcadım
204 tl ceyrek
5tl agda
30 tl hastane+ilaç
3.5 yol
5tl sirke
247,5 harcamışım![]()
Canım suan cok sık gidemicem bir yere yatirim yapmak biraz icime sinmiyosen istakrarli bi bayansin insallah olur istedigin. aynen benimde esim emekli olmadan kimildayamam buralarada bizim gucumuz yetmez zaten
en mantiklisi yatirim yapmak elbetteki onemli sk gidemedikten sobra bir seye yaramaz zaten. genclik elden gitneden birazda keyfine bakmali insan hayatida ellerinden kacirmamali. yani en iyisini sen bilirsinCanım suan cok sık gidemicem bir yere yatirim yapmak biraz icime sinmiyo
Ama ileriyi dusununce ve sevdigim yer almaliyim diyorum.
İnsanlarini taniyorum.
Etrafi seviyorum
Sevdigim yer zaten.
Niye simdi elimden geliyoken olmasin ki diyorum.
Ki oralarda kalabaliklasiyo
Degerleniyo