• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

bak ben bile gurur duydum senle :) bende yoğurdumu turşumu reçelimi konservelerimi kendim yaparım..insanın emeğiyle yaptığı şeyi yemesi kadar güzel bişey yok
Aynen canım. Hem ne yedigimizi biliyoruz. Dışarıda nasıl yapıldığı belli değil. Geçende bir markette bir poşetten fare çıkmış diye burada okumuştum. Sonra o haberi buldum dogruymus. O gün bugündür ne o markete gidiyorum ne çerez alıyorum marketten. Keşke her şeyi kendimiz yapabilseydik. En azından yapabileceğimizi yapalım da...

kızlar kumbaralardan ne haber? tr_lelli tr_lelli 1. sayfaya baktım da senin yöntemin kocaman kumbarada (5 lt.lik pet şişe) para biriktirmekmiş. hala öyle mi? ben de öyle büyüteyim madem ya böylece hemen açılmaz.
O kumbaradan 3 defa yaptik.
4.bi olamadi hala.
Esim henuz baslamadi biriktirmeye.
Yine o yönteme devam edicez sanirim.
Suan deli gibi araba ariyo esim kredi cekicez yani o sebepdende baslamadi sanirim.

iyi aksamlar kizlar cumleten vallahi mustakil evim olacaksa kesinlikle bu istanbuldan olmamali boyle koyluk bir yerde olmali sabah horoz seslerile uyanabilecegim mesela kurban bayraminda koyumuze gitmistik kv de tertemiz havasi bahcede kocaman salincak sonra domayes biber salatalik ekmis boyle bi tane kiler gibi bir yer var orada sobasi var kuzineli patates atmis icine ustunde cay mis gibi kokuyor insan huzur buluyir vallahi gece yildizlar nasil parliyor sonra boyle cesmeye elimi koyup kana kana suyumu ictim ayy neyleyim ben tatili otellerde falan gecurmeyi boyke mis gibi bi koyum varken rabbim insallah banada nasip eder oyle bi ev trafik yok kalabalik yok gurultu yok sabahin altisinda kalkiyoruz o kadar dibc o kada keyifli ki anlatamam koca 1 senede sadece 15 gun gidebiliyiruz inanin buda yeterli olmuyor 12 saat yol cekiyoruz bide ama olsun degiyor ya ama

rabbim herkesin gonlune gore versin insallahhh
kesinlikle katılıyorum öyle bir yerimiz var bizim istanbuldaki yeri o kadar sevmeme rağmen orayı istanbuldakine değişmem gerçekten. doğanın içinde kendi biberin domatesin fasülyen off mis :)

iyi aksamlar kizlar cumleten vallahi mustakil evim olacaksa kesinlikle bu istanbuldan olmamali boyle koyluk bir yerde olmali sabah horoz seslerile uyanabilecegim mesela kurban bayraminda koyumuze gitmistik kv de tertemiz havasi bahcede kocaman salincak sonra domayes biber salatalik ekmis boyle bi tane kiler gibi bir yer var orada sobasi var kuzineli patates atmis icine ustunde cay mis gibi kokuyor insan huzur buluyir vallahi gece yildizlar nasil parliyor sonra boyle cesmeye elimi koyup kana kana suyumu ictim ayy neyleyim ben tatili otellerde falan gecurmeyi boyke mis gibi bi koyum varken rabbim insallah banada nasip eder oyle bi ev trafik yok kalabalik yok gurultu yok sabahin altisinda kalkiyoruz o kadar dibc o kada keyifli ki anlatamam koca 1 senede sadece 15 gun gidebiliyiruz inanin buda yeterli olmuyor 12 saat yol cekiyoruz bide ama olsun degiyor ya ama

Ah o yollarda olmasa
Bende keske memleketimiz daha yakin olsaydi diyorum hep.
Ne bilim sakarya,bursa,yalova,canakkale,tekirdag falan olsaydi

kesinlikle katılıyorum öyle bir yerimiz var bizim istanbuldaki yeri o kadar sevmeme rağmen orayı istanbuldakine değişmem gerçekten. doğanın içinde kendi biberin domatesin fasülyen off mis :)
aynenn oyle bi turlu su istanbulu benimseyemedim sevemedim sade hayata alisik oldugum icin galiba

Ah o yollarda olmasa
Bende keske memleketimiz daha yakin olsaydi diyorum hep.
Ne bilim sakarya,bursa,yalova,canakkale,tekirdag falan olsaydi
dimi ama hic olmazsa bi hafta sonu tepen atinca bile giderdinn iste hayat. esim ne zaman emekli olir o zaman gideruz ancak buda bi 45 yasi bulur benim icin

allahımm kulağa harika geliyor. öyle bi yerde yaşamayı çok isterdim çok

Bugün sifir harcama.

Evdeydim hep.

Simdi oglumu almaya gidicem.
Aksamada
Köfte,patates,pilav var.
Annemler cig kofte almis banada almislar.

Halam burda kalicak biraz yarinda kurabiye,pizza falan yapalim cayla yeriz dedik.
Kadinlarin isi gucu hep bogaz :)

Bugün sifir harcama.

Evdeydim hep.

Simdi oglumu almaya gidicem.
Aksamada
Köfte,patates,pilav var.
Annemler cig kofte almis banada almislar.

Halam burda kalicak biraz yarinda kurabiye,pizza falan yapalim cayla yeriz dedik.
Kadinlarin isi gucu hep bogaz :)
onsuzda olmuyoki ama afiyet olsun simdiden

dimi ama hic olmazsa bi hafta sonu tepen atinca bile giderdinn iste hayat. esim ne zaman emekli olir o zaman gideruz ancak buda bi 45 yasi bulur benim icin
Aynen canim
Ben memleketden alirsam esim emekli olmadan uzun gidip kalamam ancak ileriye yatirim olur onada ömür yeterse.
Sakin bir köy bulsam ist yakin
Bakiniyorum
Masukiye taraflari guzel ama deniz yok.
Sapanca da fena degil ama cok arap var.
Kalabalik.
Arkadasimin kefkende dublex evi var
Hafta sonlari gidiyolar
Yazin hep orda zaten.
Soba falanda kurmus.

Böyle istiyorum bende
Kisin bile gidilir.

Bizim köy boyle kizlar carsimiz burasi.
Minnak köy ;)
Ahh nasil özlüyorum

FB_IMG_1435104707264.webp

Aynen canim
Ben memleketden alirsam esim emekli olmadan uzun gidip kalamam ancak ileriye yatirim olur onada ömür yeterse.
Sakin bir köy bulsam ist yakin
Bakiniyorum
Masukiye taraflari guzel ama deniz yok.
Sapanca da fena degil ama cok arap var.
Kalabalik.
Arkadasimin kefkende dublex evi var
Hafta sonlari gidiyolar
Yazin hep orda zaten.
Soba falanda kurmus.

Böyle istiyorum bende
Kisin bile gidilir.
sen istakrarli bi bayansin insallah olur istedigin. aynen benimde esim emekli olmadan kimildayamam buralarada bizim gucumuz yetmez zaten

sen istakrarli bi bayansin insallah olur istedigin. aynen benimde esim emekli olmadan kimildayamam buralarada bizim gucumuz yetmez zaten
Canım suan cok sık gidemicem bir yere yatirim yapmak biraz icime sinmiyo
Ama ileriyi dusununce ve sevdigim yer almaliyim diyorum.
İnsanlarini taniyorum.
Etrafi seviyorum
Sevdigim yer zaten.
Niye simdi elimden geliyoken olmasin ki diyorum.
Ki oralarda kalabaliklasiyo
Degerleniyo

Canım suan cok sık gidemicem bir yere yatirim yapmak biraz icime sinmiyo
Ama ileriyi dusununce ve sevdigim yer almaliyim diyorum.
İnsanlarini taniyorum.
Etrafi seviyorum
Sevdigim yer zaten.
Niye simdi elimden geliyoken olmasin ki diyorum.
Ki oralarda kalabaliklasiyo
Degerleniyo
en mantiklisi yatirim yapmak elbetteki onemli sk gidemedikten sobra bir seye yaramaz zaten. genclik elden gitneden birazda keyfine bakmali insan hayatida ellerinden kacirmamali. yani en iyisini sen bilirsin

Back
X