• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam canlar nasilsiniz,
elecda elecda ,Allah sabir versin canim,Basin sagolsun
Bu gün eve alisveris yaptim.toplamda 50 lira harcamisimdir.
20 lira pizza ya verdik.kizim ki gündür istiyordu,evde yapmaya Zamanim yoktu disaridan aldik.
Kizimin kumbarasina, 6 lira attik ve kendime de bir kumbara yaptim ve 23 lira attim.Allah bereket versin.insallah birikirse ceyrek almayi düsünüyorum.

Son düzenleme:
253 TL birikime attım az önce.
Bu altın ne olur acaba. Azıcık alsam mı yoksa böyle dursam mı bilemiyorum.

Sen devlet memurusun de
Kızlar doğum parası ne kadar verio devlet ilk çocuğa ?
300 tl
Sen devlet memurusun normal her ay maaşını alacaksın sadece ek ödemeler yapılmıyor. Ek ders gibi. Özel sektörde sonradan toplu maaş veriyorlar. Doğum yardımı almak için hastaneden Doğum kağıdını istiyorlar

Bugün benden de 0 harcama :) tr_lelli tr_lelli ben yumuşatıcı yumos delux kullanıyorum herkes soruyor ne kullanıyorsun diye :)
Markete gidince bi kokusuna bakim saol cnm
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Tesekkur ederim ;)
elecda elecda başın sağolsun canım.
tr_lelli tr_lelli güle güle kullan.
Yarın çok para harcayacağım çok. Aylık market alışverişine çıkmamız lazım. Aktardan şampuan alacağım. kuruyemiş almam lazım. Oğluma atlat almak gerekir. Amanınnnnn....
Sagol canin

elecda elecda basin sagolsun Rabbim kimseyi en sevdikleriyle sınamasin

günaydın kızlar
elecda elecda fisfis fisfis başınız sağolsun
chericherilady chericherilady stok yapmak güzel ama evde kalabalık değilseniz dikkat etmek gerekir
ben de bir ara stok tarzında alışveriş yapmak istemiştim ama bu sefer de tarihi geçti bozuldu falan çöpe atmak durumunda kaldım
şimdi ihtiyaca göre alıyorum benim için daha tasarruflu oldu

günaydın kızlar
elecda elecda fisfis fisfis başınız sağolsun
chericherilady chericherilady stok yapmak güzel ama evde kalabalık değilseniz dikkat etmek gerekir
ben de bir ara stok tarzında alışveriş yapmak istemiştim ama bu sefer de tarihi geçti bozuldu falan çöpe atmak durumunda kaldım
şimdi ihtiyaca göre alıyorum benim için daha tasarruflu oldu
Aslinda evde iki kisiyiz ama mutlaka yemek pişer disaridan yemeyi azalttik o sebepten aldiklarimi kullaniyorum
Bu aralar her aldığım seye zam geldigini görünce bozulmayacak ürünleri indirimde buldukca stok yapmaya basladim bir aldigimi ertesi hafta ayni fiyattan bulamiyorum ki :KK12:

Makarna pirinç yağ bulasik camasir deterjani tuvalet kagidi gibi bozulmayacak şeyleri stokluyorum ben

hayırlı Cumalar arkadaşlar....

kikiko arkadaşımız mıydı, kaplıcaya gidecekti... bi kaplıca ismi vermişti... hatırlayamadım... :)
bi arkadaş aradı da, bir haftalığına, güzel bir kaplıca araştırıp gidelim diye ... çocuklarla nasıl olur onu da bilemiyorum ama, gidip,kalıp, memnun olduğunuz bir yer var mı, akdeniz yakınlarında, iç anadolu civarlarında, Konya, Afyon vs.... :)

ben pek stok yapmayı bilmezdim bir kaç yıldır alıyorum , eşimin eski isyeri kafasına göre erzak gönderirdi iki koli falan gelirdi , kaliteli markalar un şeker yağ pirinç mercimek. 5-10 kg vs . 10 paket makarna falan gelirdi , ne güzel işime yarardı , kayınvalidem de gönderirdi , eşim tranfer olunca ilk zamanlar para ile almak zoruma gitti :) şimdi zaten zeytinağımi salçamı kahvemi baklagilleri falan k.v gönderiyor , geri kalanı da ben alıyorum yeni 4 teneke zeytinyağım 15 kg salçam geldi , etim kıymam turşularım nohut fasulye , kesme makarna çorba, ince bulgur , pilavlık bulgur ..
deterjanlar kahvaltılık alıyoruz , indirimdeyse evde varsa bile alıyorum atıyorum kenara , ve bol bol cocuk bezi .. bide beze sponsor bulsak ne iyi olcak :halay:

Back
X