- 20 Temmuz 2015
- 1.876
- 5.181
- 358
- 30
Mavi yumos konsantre delux cnmHangisini kullanıyorsunuz?
bu arada abc benim de hoşuma gittitr_lelli , mavisini aldım ben de.. hepsini deneyeceğim ben de sırayla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi yumos konsantre delux cnmHangisini kullanıyorsunuz?
bu arada abc benim de hoşuma gittitr_lelli , mavisini aldım ben de.. hepsini deneyeceğim ben de sırayla..
Doğum izni ücreti olarak mı soruyorsun canım eğer onu soruyorsan 4 maaşın kadar alacaksın.Kızlar doğum parası ne kadar verio devlet ilk çocuğa ?
teşekkür ederim, aklımda bulunsun, ben de hep mavi kullanıyorum yumuşatıcılarda, baymıyor, ferah koku bırakıyor..Mavi yumos konsantre delux cnm
Aydınlatır misin cnm ben bunu ilk defa duydum bu arada kamuda memurum benim içinde geçerli mi bu dediginDoğum izni ücreti olarak mı soruyorsun canım eğer onu soruyorsan 4 maaşın kadar alacaksın.
2 ay Doğum öncesi, 2 ay Doğum sonrası
Ben özel sektördeyim ama devlet Çalışan her anne adayı için Doğum öncesi 2 ay,doğum sonrası 2 ay ödüyorAydınlatır misin cnm ben bunu ilk defa duydum bu arada kamuda memurum benim içinde geçerli mi bu dedigin
300 tlKızlar doğum parası ne kadar verio devlet ilk çocuğa ?
TeşekkürlerSen devlet memurusun de
300 tl
Sen devlet memurusun normal her ay maaşını alacaksın sadece ek ödemeler yapılmıyor. Ek ders gibi. Özel sektörde sonradan toplu maaş veriyorlar. Doğum yardımı almak için hastaneden Doğum kağıdını istiyorlar
Markete gidince bi kokusuna bakim saol cnmBugün benden de 0 harcama :)tr_lelli ben yumuşatıcı yumos delux kullanıyorum herkes soruyor ne kullanıyorsun diye :)
Tesekkur ederimHayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Sagol canin
Aslinda evde iki kisiyiz ama mutlaka yemek pişer disaridan yemeyi azalttik o sebepten aldiklarimi kullaniyorumgünaydın kızlar
elecda
fisfis başınız sağolsun
chericherilady stok yapmak güzel ama evde kalabalık değilseniz dikkat etmek gerekir
ben de bir ara stok tarzında alışveriş yapmak istemiştim ama bu sefer de tarihi geçti bozuldu falan çöpe atmak durumunda kaldım
şimdi ihtiyaca göre alıyorum benim için daha tasarruflu oldu