Küçük Düşün Büyük Olsun!

Durun durun size bisi anlatimde gülun.
Yani bana göre gülüncek halinden cok acınacak hali.

Geçen oğluma et döner almis (ekmek arasi)
Bazen tavuk döner alırdı su 4tl olanlardan bin de bir.

Zilime basti babam kapıyı açtım paketi uzattı.
Bu ne dedim x e doner aldım dedi (ogluma)
Yemek yedi yemez şimdi dedim sonra yer dedi.
Bak 12 tl vedim hee tavuk degil et et dedi.

Sesimi çıkarmadım atasım geldi.
nimet yazık dedim.
Kedilere versem soruyor oğluma döner aldım yedin mi?
Güzelmiydi diyor.

Ertesi gün bile olsa soruyor
esime söylüyor x e döner aldım et döner diyor.

2.900tl maaş alan (yüksek pirimli emekli)
4bine yakın kira geliri olan adam söylüyor bunu.
Ve oğlum tek torun

Hep böyle yapıyor ama.

Bisi alsa bana falan asla almaz
Hani ona alırken sanada aldım demez.

Aldığını her yerde söyler herkese soyler.

Ben istemiyorum almasın.

Geçen diyorki yemek yedim x e (ogluma ) lahmacun alcaktim 2 tanesine 10tl dedi almadim diyor

Bana niye söylüyorsun?
Zor bi baban varmis canim yapilan niye soylenir bilmiyorum inan . Benim babamda demeden bir çöp almaz oğluma hani elinde birgün de bir çikolata alsin yok anam .. onceden oyle değildi çocukluğumda herseyi alir gelirdi ona ne olduysa babannem rahmetli olduktan sonra oldu adam dunyaya küstü evde ne eskik fatura gelmis vs hic ilgilenmez inan . Rahatına da duskun biz annnemle yıllardır ne uğraştık ama yok ... beni de aramaz birgün aradi iste hayirdir baba kötu bisey mi oldu dedim yok dedi bedavam vardi dedi :) madem bedavan var niye söylüyorsun ozledim de ruyamda gordum de dedim sana iyilik yaramaz esek sıpası diyip yuzume kapatti :))

Aynisi halama da yapar iki kardeş bide . Bazen halam arar abim beni aradi diye nasil seviniyor kadin .

Kayinpederim de tam tersi . Alir getirir oğlum biz ne seversek bana jelibon bile alir gelin sever oğlum sever :) ama hic fiyat demez bak sorsak bile söylemez .

günaydın kızlar.. hatırlıyorsanız tost makinası aldım, geçen hafta geldi ben de kutusunu açıp denedim ısınıyordu.. ilk defa dün akşam tost yapalım dedik. ilk tostu yaptık ki sonra makina soğudu ve ısınmadı.. ışığı da yanıyordu.. anlamadım neden öyle oldu.. ne kadar da beğenmiştim halbuki.. bugün faturasını mail adresimden çıkardım, bugün yetişemem ama yarın iade için göndereceğim.. bakalım ne dicekler.. canım sıkıldı durduk yere..

hangi marka aldın canım.

Kizlar süpürge arıyorum ama 500tl geçmeyen bisi.
Supurgem bozuldu.
Sulu var surekli kullanıma uygun degil.
benim de sulu, sürekli kullanamıyorum diye geçen sene günlük rutin temizlik için dikey süpürge aldım
suluyu senede iki kere kullanmadım desem yeridir, o kadar memnunum ki
arnica markası

Geçmiş olsun. Ev öyle kalabalık olunca benim de kaçasım geliyor. Benim de ufaklıklardan biri hasta öksürük var doktor bol sıvı dedi başka bişey verilmiyormuş. Bir öksürüyor ciğerden :KK43:
Biz o oksurugu 2 hafta cektik . Ilaç vermedi doktoru bol bol sıvı dedi bize de . Kuşburnu ıhlamur ayva yapragi keçiboynuzu elma ayva tarcın karanfil çayı icti yani hepsi bir arada degil ve dönüşümlü olarak verdim .bir de hergün sogani kabuk ile kaynatıp suyunu icirdik cok faydasi oldu bize

benim de sulu, sürekli kullanamıyorum diye geçen sene günlük rutin temizlik için dikey süpürge aldım
suluyu senede iki kere kullanmadım desem yeridir, o kadar memnunum ki
arnica markası
Dikey fantom cok iyi çekim gücü
Fakat kablosu cabuk kopuyor ve boruları cok kalitesiz.
Bozulan fantom dikey zaten
Bi bakım canim sagol

Kizlar süpürge arıyorum ama 500tl geçmeyen bisi.
Supurgem bozuldu.
Sulu var surekli kullanıma uygun degil.
Canim ben 3 ay once aldim vestel yıldız 400 tl ye interneten aldim kampanya vardi . Benim evdeki sulu cok memmunim ama hergun acmak sıkıntı ve sesi de malum gec geliyorum eve mileti rahatsız etmek de istemiyorum gerçi komsular rahat ol diyor ama olsun süpürgem toz torbalı ve sessiz canim aksamlari günlük kullanim icin ideal

Canim ben 3 ay once aldim vestel yıldız 400 tl ye interneten aldim kampanya vardi . Benim evdeki sulu cok memmunim ama hergun acmak sıkıntı ve sesi de malum gec geliyorum eve mileti rahatsız etmek de istemiyorum gerçi komsular rahat ol diyor ama olsun süpürgem toz torbalı ve sessiz canim aksamlari günlük kullanim icin ideal
Saol cnm
Bende sulu olanı ayda 1 ancak aciyorum.
Dikey cok rahattı ama cabuk bozuldu uzuldum.
Bir de ona bakayim.

Dikeyim vardı bozuldu sessuz olmasi benim icin onemli kismi . Hem dikeyle tum evi supurmek zordu . Surekli priz ara . Bazanin koltuğun altina gitmiyor vs . Bu isimi cok görüyor 4 kademeli ses ayari var en düşüğü kullanıyorum . Hafta bir de sulu yu açıyorum . Evin temizlendiği belli suyun renginden

Canım günle falan hiç işim olmaz benim sevmiyorum böyle toplantıları bir sürü kadın gereksiz yere toplanıp çal çene yapıyor. Ama benim oğlum çok içine kapanık. Pedagogla görüştük korkularını yenebilmesi için çocuk içine sok 2 3 seferdr alışır dedi. Böyle bişiy düşündüm kış günü parka gitmiyor bişiy yapmıyor. Arkadaş edinemiyor. 2 sefer çok ağladı pedagog un dediği gibi inatla sabırla bekledim. 15 günde bir oğlum arkadaşları ile vakit geçirsin diye takılıyorum. Oğlum için çok çok iyi oldu açıldı yendi o tutukluğunu
Şimdi dışarıda herkesle sohbet ediyor.

kgokce kgokce bereketli olsun canım kumbaran
sağol bacım. Bende hiç sevmiyorum günü kp i de geç aman bazı kişiler öyle aldığını verdiğini vurgular

Back
X