- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
Zor bi baban varmis canim yapilan niye soylenir bilmiyorum inan . Benim babamda demeden bir çöp almaz oğluma hani elinde birgün de bir çikolata alsin yok anam .. onceden oyle değildi çocukluğumda herseyi alir gelirdi ona ne olduysa babannem rahmetli olduktan sonra oldu adam dunyaya küstü evde ne eskik fatura gelmis vs hic ilgilenmez inan . Rahatına da duskun biz annnemle yıllardır ne uğraştık ama yok ... beni de aramaz birgün aradi iste hayirdir baba kötu bisey mi oldu dedim yok dedi bedavam vardi dedi :) madem bedavan var niye söylüyorsun ozledim de ruyamda gordum de dedim sana iyilik yaramaz esek sıpası diyip yuzume kapatti :))Durun durun size bisi anlatimde gülun.
Yani bana göre gülüncek halinden cok acınacak hali.
Geçen oğluma et döner almis (ekmek arasi)
Bazen tavuk döner alırdı su 4tl olanlardan bin de bir.
Zilime basti babam kapıyı açtım paketi uzattı.
Bu ne dedim x e doner aldım dedi (ogluma)
Yemek yedi yemez şimdi dedim sonra yer dedi.
Bak 12 tl vedim hee tavuk degil et et dedi.
Sesimi çıkarmadım atasım geldi.
nimet yazık dedim.
Kedilere versem soruyor oğluma döner aldım yedin mi?
Güzelmiydi diyor.
Ertesi gün bile olsa soruyor
esime söylüyor x e döner aldım et döner diyor.
2.900tl maaş alan (yüksek pirimli emekli)
4bine yakın kira geliri olan adam söylüyor bunu.
Ve oğlum tek torun
Hep böyle yapıyor ama.
Bisi alsa bana falan asla almaz
Hani ona alırken sanada aldım demez.
Aldığını her yerde söyler herkese soyler.
Ben istemiyorum almasın.
Geçen diyorki yemek yedim x e (ogluma ) lahmacun alcaktim 2 tanesine 10tl dedi almadim diyor
Bana niye söylüyorsun?
Aynisi halama da yapar iki kardeş bide . Bazen halam arar abim beni aradi diye nasil seviniyor kadin .
Kayinpederim de tam tersi . Alir getirir oğlum biz ne seversek bana jelibon bile alir gelin sever oğlum sever :) ama hic fiyat demez bak sorsak bile söylemez .