- 1 Mart 2010
- 45.496
- 116.345
- 1.123
hadi ya diamond goruntusu şıkdi ama evt karaca sikayeti duymustum birinden kapagi patladi, kulpu elimde kaldi falan demistiKaraca pismanlıktır diyorm kuzu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya diamond goruntusu şıkdi ama evt karaca sikayeti duymustum birinden kapagi patladi, kulpu elimde kaldi falan demistiKaraca pismanlıktır diyorm kuzu![]()
sulandirinca kokusu cok baymiyo domestosun.Suan alınmaz bisey valla bende sinir oldum
Bingo camasır suyu alıyorm klorsuz
Daha gecen hafta 5.99 a aldım 3 tane
Bugun 1 tane kaldı acılmamıs
Alayım dedim 12.99 yapmıslar e yuh
Bu nasıl artıs
Domestos alırım o paraya ben orjinal ki o bile 13 tl değil![]()
Annemler bana gecen sene mayısta karacadan granit set aldılar dogumgünümde.hadi ya diamond goruntusu şıkdi ama evt karaca sikayeti duymustum birinden kapagi patladi, kulpu elimde kaldi falan demisti
Kokusundan degilde aslında komple eve sokmamamız lazımmıs.sulandirinca kokusu cok baymiyo domestosun.
Ben hep fisfisli sisede sulandiririm.
Silerkende cami acarim hic öyle hani rahatsiz edecek koku almadim kimsede demedi c.suyu kokuyo falan diye.
Silerken cam acinca sikinti olmuyo.
Kiz uyurken siler cami acarsin.
Güle güle kullan canımBunlar bana yeter artar bile :) aldım seti. İnşallah erkenden gelir.
Emsan annemin tencere takımı vardı çok kaliteliydi hala da kullanır. Çaydanlık da öyleydi. Benimkiler de tefalinki. Fena değil. Teflonlar eskidi attım. Onlar da tefalindi.Tencerede ve catal kasikda emsan kalitesi diyorum ben.
Ama su ara karaca bio diamond goruntusune tav oldum.
Sanirim teflonlari almasam ondan alirdim.
Ama teflonlarimi cok severek aldim o sebeple pisman degilim.
degisik modeli icime sindi.
Olsun canım hiçbirimiz virüsün olmasını istemezdik ama olumlu şeyler çıkarmaya ve olumlu düşünmeye çalışacağız.Kontrole gidelimde dicem acik acik.
Annesi bayramdan sonra köye gider zaten.
Bayramda da falan cikamicamiza gore görmicek o da.
Cok da sever ya sanki hep merak iste.
Ya tabiki bu vurus falan keske olmasaydi ama ben dusunuyordum simdi hastaneye gelen giden olcak gerilcem, yok dogumdan sonra gelmek isticekler falan gercekler beni diye Bu durum olunca isime geldi acikcasi.
En azindan kafam rahat olcak.
Yuhh ya ne o fiyatSuan alınmaz bisey valla bende sinir oldum
Bingo camasır suyu alıyorm klorsuz
Daha gecen hafta 5.99 a aldım 3 tane
Bugun 1 tane kaldı acılmamıs
Alayım dedim 12.99 yapmıslar e yuh
Bu nasıl artıs
Domestos alırım o paraya ben orjinal ki o bile 13 tl değil![]()
Teşekkür ederim canımgule gule kullan canim![]()
Valla ya bende pismanımYuhh ya ne o fiyatben 4.5 a almıştım. Keşke adetli alsaydım. Kampanyalara bak canım
Eşimin teyzesinin ev sahibi yenisini almadı kendileri aldılar. Böyle ev sahipleri de var siz yine vicdanlıymışsınızDiger evin kombisi bozulmus
kiraci msj atmis resim atmis.
Servise sormus servis omru bitmis olabilir demis(15senelik) yarin gelip bakcakmis servis.
Uff hersey ust uste gelir zaten
Boyle seyler cikinca inanin yatirimlik ev falan alasim gelmiyor.
Alirim altin atarim kenara degerlensin dursun diyorum.
Daha oncede banyosu sorun cikarmisti yaptirdik falan.
20 senelik ev.
Esim sattirmiyo sat yeni ev alalim dedim yeni yapi en azindan sikinti cikarmaz yok kentsel donusum gelir falan falan.
Simdi bu kiraci ciksa mutfak dolabininda degismesi lazim eskiydi.
Iyice eskimistir.
Yapilmicak gibiyse yenisi alincak.
Bende dedim bizim muteahhide soyle 2.el takalim.
onun elinde vardir.
Bizim eski evin kombilerini falan o aldi.
Satar bize 1000tl 1.500e falan.
Hic oyle iyi bisi aldirmam.
Zaten o eve gidecek degilim oglanda oturmaz o evde tadilatlik isi var.
Ancak oyle kirasini aliriz.
E kombiyi mi sökcek cıkarken kiradan düsseymisEşimin teyzesinin ev sahibi yenisini almadı kendileri aldılar. Böyle ev sahipleri de var siz yine vicdanlıymışsınız
demirbas ama ev sahibinin almasi lazim ki.Eşimin teyzesinin ev sahibi yenisini almadı kendileri aldılar. Böyle ev sahipleri de var siz yine vicdanlıymışsınız
Ben 1 yaşından sonra yemekleri yemiyor diye az tuz atınca yerde benim de çilem biter diye başlamıştım. Tabi yedi o ara sebze karnıbahar kapuskaya kadar ama sonra yine bıraktı sebzeleri.Ocakları doldurdum
Kociye yesil mercimek
Kıza tel sehriye corbası
(Ay bu cocuk nezmn tuz yicek yaValla yemek düsünmekten yıldım)
Bugun kacamak yaptık zaten
Tambugday un az kalmıs pancake yapıyorum ona 1 kasık beyaz un attık mecbur yumurta ziyan olmasın diye
Annem diyo ekmek ici ver ona artk ama kıyamıyorm
Kendime brüksel lahanası yaptım
Bıgunsaglıklı beslenme modundayım
Sabah gömdüğüm 2 dilim irmik tatlısını saymazsak tabi
2 mil lesli yaparım diye actım
1 mil zor tamamladım kızla
Son 3 dk kucagımdaydı
Bide yesil icecek yaptm havalı havalı üstüne iccem diye![]()